Canım hayırlı olsun aşılaman, bu sefer tutacakkkkk güzel enerjiler yolluyorumO kadar haklısın ki bu heyecanınla, kaygınla, merakınlainşallah ilk aşılamanda tutar kuzum. Maşallah yumurta sayın da çok güzel. Rabbim nasip etsin kucağını doldursun inşallah canım doktorunla enerjinin tutması da çok önemli. Ne güzel tüm sorularını cevaplandırıyorsa, şanslısın çok az kaldı pazartesi bebişin karnına kelebek misali konacak İnşallah. Benimki de içimdedir umarım. Bu akşam yine değerlendirdik. Normalde doktorlar ertesi gün değerlendirin diyor ama ben akşamları da değerlendiriyorum. Yumurtanın ömrü ortalama 24 saat kaçırmak istemiyorum.
Sağol kuuzuummmCanım hayırlı olsun aşılaman, bu sefer tutacakkkkk güzel enerjiler yolluyorum
Klomen kulandım aşılamam pazartesi sabah ilk aşılamam 2 yumurtam olustu 21 ve 17 mmAramıza hoşgeldinTabiki canım. Bana hangi ilacı kullandın. Kaç yumurtan oldu. Aşılaman ne zaman ve kaçıncı aşılaman bu bilgileri verebilirsen hemen ekleyeyim
İnsalllahhh ablacımmm. Pazartsı kan vermem gerekli cünkü sonucu mutlka hastnye bıldırcemm. Varsda cıkar degılmı kanda genedeBugün 9. Günündesin canım. Bence erken.
Genelde 11. Gün test negatife dönüp 12. Gün pozitife dönüyor. Tabi bu benim tecrübem. Kural değil. Kişiye göre değişir kuzum. Burada genelde okuduğum 12. Gün varsa çıkıyor. Öncesinde negatif çıkma ihtimali yüksek oluyor. Bence ümit var. Erken gebelik testinde de çıkması için idrara HCG düşmesi lazım. Erken gibi geldi bana canım. İnşallah bebeğin seninledir
U ugurbocegi72 ekledim canım. İnşallah aşılaman bebeğine kavuşmana vesile olur canım
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaK karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
ÇipliU ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Çıkabilir inşallah canım. Kana iki gün önce düşüyor diye biliyorumİnsalllahhh ablacımmm. Pazartsı kan vermem gerekli cünkü sonucu mutlka hastnye bıldırcemm. Varsda cıkar degılmı kanda genede
Yumurtalarının büyüklüğü da çok idealKlomen kulandım aşılamam pazartesi sabah ilk aşılamam 2 yumurtam olustu 21 ve 17 mm
Benimde pazartesi ilk aşılamam çatlatma iğnesi vuruldunuz muuKlomen kulandım aşılamam pazartesi sabah ilk aşılamam 2 yumurtam olustu 21 ve 17 mm
Alalh razı olsun insallah ama insallah zamanlama olarak dogru uygulanır herseyi kafamıza dert ediyoruz bakalım kısmet rabim hepimize hayırlı evlatlar versinU ugurbocegi72 ekledim canım. İnşallah aşılaman bebeğine kavuşmana vesile olur canımilk aşılaman tutar
Kaçta vuruldun canımBu akşam çatlatma iğnesi oldum ilk aşılamam olucak pazartesi kızlar dualarınızı esirgemeyin kendim için ederken herkese ediyorum Allahım sağlıklaa kavusmayı nasip etsinn duamızı
Klomen kulandım aşılamam pazartesi sabah ilk aşılamam 2 yumurtam olustu 21 ve 17 mm
Ne güzel üçümüzde pazartesi aşılamaBenimde pazartesi ilk aşılamam çatlatma iğnesi vuruldunuz muu
Evet vurdum aksam 10?:”da siz vurdunuzmuBenimde pazartesi ilk aşılamam çatlatma iğnesi vuruldunuz muu
Aksam 10 da vurdum pazartesi sabh 10 gibi olacak siz kacta vurdunuz igneyiNe güzel üçümüzde pazartesi aşılamaiğnelerinizi saat kaçta vurdunuz pazartesi saat kaçta aşılamanız
Bana 12.30 da vur dedi daha 1 saatim varAksam 10 da vurdum pazartesi sabh 10 gibi olacak siz kacta vurdunuz igneyi
Yumurtanın boyutu nedirBana 12.30 da vur dedi daha 1 saatim varPazartesi 9.30 da da randevum 11.30 gibi de işlem yapılıcak dedi
En son 16.5 tu ondan sonra bir gün daha iğne kullandım muhtemelen ki inşallah 18 olmuştur dozum yüksekti. 1 yumurtam gelişti ama ardından 2 tane daha olduğunu söylemişti doktorum onları söylemediYumurtanın boyutu nedir
Hayırlısı olsun canım insallah güzel haberler alırızEn son 16.5 tu ondan sonra bir gün daha iğne kullandım muhtemelen ki inşallah 18 olmuştur dozum yüksekti. 1 yumurtam gelişti ama ardından 2 tane daha olduğunu söylemişti doktorum onları söylemedi
İnşallahHayırlısı olsun canım insallah güzel haberler alırız