Ben de seni bebişinle görmek istiyorum bu ay hemen. Allah'ım lütfen mucizemiz gerçek olsunAyyy yok canım sağol teşekkür ederim düsüncen icin ama ben sonra ki ay seni yanımda görmek istemiyorum.Bebişinle görmek istiyorum inşallah.
Ben bugün erken gebelik testi olandan yaptım negatif cıktı aslında idrara geçmi düşer abla eğrr varsada. Ben bu sefrkide tutmadı die düşünüyorum açıkcası. Ama takdiri İlahi Allhdan hepsiKuzum aşılama gününü saymıyoruz. 24 saat geçince Ertesi günden itibaren döllenmenin birinci günü oluyor ama kan testi vereceksen pazartesi de çıkacaktır inşallahzaten idrara geç düşüyor. Rabbim muradına erdirsin inşallah kuzum
Devletteki yaptırıyorsunuz çiğliyi hem yıkıyorlar hemde spermleri en iyi duruma getiriyorlar fazlasıyla çok iyi keşke çipli yaptırsaydınBiz laboratuvarda yıkatıp doktora götürüyoruz. Acaba laboratuvar çipliyi hazırlayabilir mu. Sonraki ay sorarım olmazsa. Hiç bilmiyorum ben çipli nasıl oluyor.
Gittim bugün 12 milim olmuş sağ taraf sol taraftakiler çok küçükmüşCanım yumurta takibin yapıldı mı? Doktora gittin mi? Kaç mm olmuş, kaç yumurta olmuş belli oldu mu
Yetişen var dedi ama diğer ikisinin ölçümünü söylemedi. 12.30 da çatlatma iğnesini vuracağım ay hadi inşallah çok heyecanlıyım bende çipli yaptıracağım umudum bi tık daha yüksekAslında 3 yumurta çok iyi kuzum. 16.5 olan yarın 17-18 olur... 18 mm zaten ideal boyut. Bence uygun boyuta gelecektir kuzum. Diğer ikisi ufak boyutta mı peki?
r
Kaç gün oldu canım? Dozunu yükselttimi ? Moralini bozma bende 14 gündür kullanıyorum ve yüksek doz daha anca 18 olmuştur yani benimkilerde çok geç büyüyorGittim bugün 12 milim olmuş sağ taraf sol taraftakiler çok küçükmüş3 gün daha gonal f kullan dedi ama nolcak bilmiyorum ya iğneye rağmen gelişmiyo yumurta çok moralim bozuldu
Bugün 9. Günündesin canım. Bence erken.Ben bugün erken gebelik testi olandan yaptım negatif cıktı aslında idrara geçmi düşer abla eğrr varsada. Ben bu sefrkide tutmadı die düşünüyorum açıkcası. Ama takdiri İlahi Allhdan hepsi
Canım aşılama olurken ultrasonla yumurtalıklarını kontrol ettimi tekrar çatlayıp çatlamadığını anlamak için herhangi birşey yapılıyormu? Benim dün bugün estradiol baktı yumurtaların dolu iyi bi sıkıntı yok dedi birde.Ben de seni bebişinle görmek istiyorum bu ay hemen. Allah'ım lütfen mucizemiz gerçek olsunbiz de inanamayalım, şaşıralım, sevinçten zıplayalım (ağlayalım demeye gönlüm el vermedi) amin amin
Özelde kuzum. Doktorum hiç çipli demedi. Belki kendi öyle yapamıyordur bilemedim vala. Veya laboratuvar yapamıyordur canım.Devletteki yaptırıyorsunuz çiğliyi hem yıkıyorlar hemde spermleri en iyi duruma getiriyorlar fazlasıyla çok iyi keşke çipli yaptırsaydın
Kaçıncı günündesin canım? Adetin ilk gününü 1. Gün sayarsan. Bugün kaçıncı günündesin? Ve adet döngün ne kadar sürüyor?Gittim bugün 12 milim olmuş sağ taraf sol taraftakiler çok küçükmüş3 gün daha gonal f kullan dedi ama nolcak bilmiyorum ya iğneye rağmen gelişmiyo yumurta çok moralim bozuldu
Bu çip işini merak ettim baya ya. Acaba laboratuvara desem yapar mı. Doktorum enjekte ediyor sadece. Sanırım iş laboratuvarda bitiyor.Yetişen var dedi ama diğer ikisinin ölçümünü söylemedi. 12.30 da çatlatma iğnesini vuracağım ay hadi inşallah çok heyecanlıyım bende çipli yaptıracağım umudum bi tık daha yüksek
Kaç gün oldu canım? Dozunu yükselttimi ? Moralini bozma bende 14 gündür kullanıyorum ve yüksek doz daha anca 18 olmuştur yani benimkilerde çok geç büyüyor
Yok canım hiç bakmadı bugüne kadar. Aşılama günü zaten sperm hazır şekilde gittiğimiz için yumurta çatlasa da çatlamasa da enjekte edeceği için bakmıyor sanırım. Genelde de bakmıyorlar diye duydum. Daha önce yumurta takibi yapmıştı bana, orda çatladığını görmüştük. Belki onu baz alıyordur.Canım aşılama olurken ultrasonla yumurtalıklarını kontrol ettimi tekrar çatlayıp çatlamadığını anlamak için herhangi birşey yapılıyormu? Benim dün bugün estradiol baktı yumurtaların dolu iyi bi sıkıntı yok dedi birde.
Lab yaparmı bilmiyorum ki bende özel muayenehaneye gidiyorum herşey orda yapılıcakmışBu çip işini merak ettim baya ya. Acaba laboratuvara desem yapar mı. Doktorum enjekte ediyor sadece. Sanırım iş laboratuvarda bitiyor.
Bizim sperm işlemleri laboratuvarda oluyor sonra muayenehaneye gidiyoruz. Siizn demek ki aynı yerde sperm yıkama ve aşılama işlemleri yapılıyor kuzumLab yaparmı bilmiyorum ki bende özel muayenehaneye gidiyorum herşey orda yapılıcakmış
İnşallah tutunur gönlüne göre versin allahım isteyen herkese nasip etsin senin içinde çok heyecanlıyım gün saymak çok değişik canımYok canım hiç bakmadı bugüne kadar. Aşılama günü zaten sperm hazır şekilde gittiğimiz için yumurta çatlasa da çatlamasa da enjekte edeceği için bakmıyor sanırım. Genelde de bakmıyorlar diye duydum. Daha önce yumurta takibi yapmıştı bana, orda çatladığını görmüştük. Belki onu baz alıyordur.
Aynen canım aynı yerde yapılıyorBizim sperm işlemleri laboratuvarda oluyor sonra muayenehaneye gidiyoruz. Siizn demek ki aynı yerde sperm yıkama ve aşılama işlemleri yapılıyor kuzum
İnşallah canımBen de seni bebişinle görmek istiyorum bu ay hemen. Allah'ım lütfen mucizemiz gerçek olsunbiz de inanamayalım, şaşıralım, sevinçten zıplayalım (ağlayalım demeye gönlüm el vermedi) amin amin
O kadar haklısın ki bu heyecanınla, kaygınla, merakınlaİnşallah tutunur gönlüne göre versin allahım isteyen herkese nasip etsin senin içinde çok heyecanlıyım gün saymak çok değişik canımyapmamam gerektiğini biliyorum ama ister istemez çok pimpirikliyim çok tedirgin heyecanlıyım bu konuda doktoruma bu yüzden herşeyi en incesine kadar soruyorum öğrenmek istiyorum herşeyi gösteriyor anlatıyor hayırlısı bakalım ne olucak
Benide eklermisimix
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama Çipli@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaK karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@damlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ELIF7007 1 12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Hadi inşallahO kadar haklısın ki bu heyecanınla, kaygınla, merakınlainşallah ilk aşılamanda tutar kuzum. Maşallah yumurta sayın da çok güzel. Rabbim nasip etsin kucağını doldursun inşallah canım doktorunla enerjinin tutması da çok önemli. Ne güzel tüm sorularını cevaplandırıyorsa, şanslısın çok az kaldı pazartesi bebişin karnına kelebek misali konacak İnşallah. Benimki de içimdedir umarım. Bu akşam yine değerlendirdik. Normalde doktorlar ertesi gün değerlendirin diyor ama ben akşamları da değerlendiriyorum. Yumurtanın ömrü ortalama 24 saat kaçırmak istemiyorum.
Aramıza hoşgeldinBenide eklermisimix