- 3 Eylül 2023
- 1.107
- 886
- 30
Artık umut edecek psikolojim kalmadı. Cünkü öyle düsünüp yarın yine negatifi görünce bi yıkım daha olacak. Yarında yaparım cıkmazsada zaten negatife kendimi hazırladığım icin cok bi yıkım olmaz diye düsünüyorum. Ben anlamıstım tutmadığını hatta bence kiste cevirdi ama zaten adetle atılıyor kist. Bugün dahada adet belirtileri başladı.Bi de burda foto paylaşmıştım. 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitife dönen testi vardı birisinin.umut etmek bazen acı verse umut etmek istiyorum
Kız ne diyorsunnnnnnGonal f 21 Eylül sağ 1 sol 2 toplam 3 yumurta 3. Aşılamam gebeyiiiiiimmmmm
Benim hiç belirtim yokKızlar haftaya 12. Günlerinizi söylüyorum. İdrar testi yaparsanız çıkma ihtimali varhissediyorum bereketli bi hafta olacak ve birden fazla pozitif çıkacak
9 Ekim :Sincapgiller
10 Ekim: H hayaldunyasi92 @kuppkuppkupp @karkedkah
11 Ekim: @keug0 @Hayvanseverbiri
14 Ekim: @Safransari
İnşallah sen bu ay gebe olursun canım cok istiyorum pozitifi görmeniElbette olacaksın kuzum. Hem inşallah ihtiyacımız olmaz ama belki ben de senden cesaret alıp seninle birlikte tüp bebek yaparım. Bir şekilde o bebişlerimize kavuşacağız inşaşah öyle ya da böyle.
Bir de bize öyküdnden bahseder misin kuzum? Umut dolalımGonal f 21 Eylül sağ 1 sol 2 toplam 3 yumurta 3. Aşılamam gebeyiiiiiimmmmm
Canım hiç öyle düşünme bak T TOMURCUK_27 ' a hiç belirtisi yoktu diye hatırlıyorum. Belirtisiz gebe kalan çok var. Umudunu dhaa yolun başında kaybetme canımBenim hiç belirtim yokbugün 10.gün ama göğüs hassasiyeti bile yok. Pek umudum yok o yüzden. Olsa en azından göğüste hafifte olsa bir dolgunluk olurdu
Benim ilk aşılamamda göğsümde hic ağrı yoktu 12. Gün falan olmustı sanırım oda adet zamanı olan ağrıdan cok bi belirtide olmamıstı tutmadı. 2. Aşılamamda ilk günden itibaren göğüs şişliği ve ağrısı oldu. İlk gün bel ağrısı uykundan uyandırdı. Çok ağrılarım oldu ama bıda tutmadı. Yani aslında cokta belirtiye bakmıyor. İcini ferah tut kendini dinleme hiç vücudunda ağrı arama hayırlısıyla güzel sonuc alırsın inşallahBenim hiç belirtim yokbugün 10.gün ama göğüs hassasiyeti bile yok. Pek umudum yok o yüzden. Olsa en azından göğüste hafifte olsa bir dolgunluk olurdu
Ayy cok sevindim adınıza. Ben sizin yazdıklarınızı bircok yerde okumustum. Çok emek verdiniz çabaladınız. İnşallah sağlıkla kucağınızada alırsınızGonal f 21 Eylül sağ 1 sol 2 toplam 3 yumurta 3. Aşılamam gebeyiiiiiimmmmm
Çipli 10.500 normal sperm yıkama ise 8000 biz iyi yaptırmak istedik ve çipli yaptırdık ama iyi ki yaptırmışız canım darısı sana olsun inşallah10 bin civarı kuzum. Sizin kaç tuttu? Bizim ileri hız bence az ama benim fikrim bu. Doktor yeterli diyor.
İnşallah canım. Sabırla bekliyoruzKız ne diyorsunnnnnnas as as as bayrakları halay çekelim birşey yapalımmmm hayırlı uğurlu ollsunnnn seni listemize ekliyorum bize uğur getir inşalah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hem de üçüncü aşılamada ay ağlayacağım sevinçten. Kaçıncı gün öğrendin kuzum? Rabbim bizlere nasip etsin, ümitsiz bırakmasın. Sincapgiller bak gör inşallah Rabbim bize de nasip edecek.
Evetttt@GRCLK @Gzzdtkdamlasu14 @ugurbocegi72 kızlar yarın sizin için büyük gün Rabbim ellerinizden tutsun sizi bebiişlerinize sağlıkla kavuştursun inşallah... içimden size başarılar dilemek geliyor okunmuş pirinç bile yediresim var inşallah herşey yolunda gidecek, o esnada bol bol dua edip bebeğinize kavuştuğunuzu hayal edin
İnşallah. Sabahtan beri ağlıyorum gizli gizli . En kötüsü de insanlar sanki mutsuz olduğumu hissediyorlar mı ne eve davetsiz misafirler geliyor. Bu dönem de hassasım yalnız kalmak istiyorum. Aksine millete hizmet ediyorum.Benim ilk aşılamamda göğsümde hic ağrı yoktu 12. Gün falan olmustı sanırım oda adet zamanı olan ağrıdan cok bi belirtide olmamıstı tutmadı. 2. Aşılamamda ilk günden itibaren göğüs şişliği ve ağrısı oldu. İlk gün bel ağrısı uykundan uyandırdı. Çok ağrılarım oldu ama bıda tutmadı. Yani aslında cokta belirtiye bakmıyor. İcini ferah tut kendini dinleme hiç vücudunda ağrı arama hayırlısıyla güzel sonuc alırsın inşallah
Bende çok ağlıyorum en son eşim sarıldı o sarılınca daha da ağladım. Karnım 5 aylık hamile gibi çok büyüdü. Heran patlayacakmış gibi hissediyorum kendimi. Eşim mola verelim ilaclar ağır geldi bence dinlen diyor. Ama ben ara verirsem kendimi kötü hissedebilirim. Çok tuhaf bi çıkmaz bu. Allah yardımcımız olsun.İnşallah. Sabahtan beri ağlıyorum gizli gizli . En kötüsü de insanlar sanki mutsuz olduğumu hissediyorlar mı ne eve davetsiz misafirler geliyor. Bu dönem de hassasım yalnız kalmak istiyorum. Aksine millete hizmet ediyorum.
İnşallah. Sabahtan beri ağlıyorum gizli gizli . En kötüsü de insanlar sanki mutsuz olduğumu hissediyorlar mı ne eve davetsiz misafirler geliyor. Bu dönem de hassasım yalnız kalmak istiyorum. Aksine millete hizmet ediyorum.
Bende çok ağlıyorum en son eşim sarıldı o sarılınca daha da ağladım. Karnım 5 aylık hamile gibi çok büyüdü. Heran patlayacakmış gibi hissediyorum kendimi. Eşim mola verelim ilaclar ağır geldi bence dinlen diyor. Ama ben ara verirsem kendimi kötü hissedebilirim. Çok tuhaf bi çıkmaz bu. Allah yardımcımız olsun.
Ben de tüp bebek istiyorum çok uçuk fiyatlar okudumbu forumda. Şu an o bütçemiz yok. Devlette de sebepsiz infertilitede 3 sene evli olma şartı varmış. Benim gelecek ağustosta 3 sene olacak. Bu da canımı sıkıyor. Her geçen ay yumurta rezervinin azalması demekKızlar ikinize de kocaman sarılıyorum. Gözyaşım gözümün ucunda damladı damlayacakbenzer duygulardayız sadece isimlerimiz farklı, bu çaresizlik duygusu çok kötü bir şeymiş.
Benim de ikinciden sonra bırakma sebebim göbeğimin davul gibi olmasıydı. Sanırım bu sefer ikinci de bırakmayacağım, üçüncüyü de üst üste yaptırıp, sonrasında tüp bebek düşüneceğim.
Ben bugün hiç iyi değilim. Kendimi cok kötü hissediyorum eşimle biraz dışarı çıkıcam. Ama bende pes etmiycem doktorlar tamam diyene kadar devam edicem. Hiç olmazsa kışın işte tüp bebek transferine türkiyeye gelicem o da olmazsa bilmiyorum. O zaman bakarım caresineKızlar ikinize de kocaman sarılıyorum. Gözyaşım gözümün ucunda damladı damlayacakbenzer duygulardayız sadece isimlerimiz farklı, bu çaresizlik duygusu çok kötü bir şeymiş.
Benim de ikinciden sonra bırakma sebebim göbeğimin davul gibi olmasıydı. Sanırım bu sefer ikinci de bırakmayacağım, üçüncüyü de üst üste yaptırıp, sonrasında tüp bebek düşüneceğim.
Ben geçen sene hastaneye 1000 euro vermiştim o zaman 20 bindi. Hadi ilaclarada 10 bin vermiş oluyum. Bu sene yazılanları okuyorum çok uçuk fiyatlar anlamadım.Ben de tüp bebek istiyorum çok uçuk fiyatlar okudumbu forumda. Şu an o bütçemiz yok. Devlette de sebepsiz infertilitede 3 sene evli olma şartı varmış. Benim gelecek ağustosta 3 sene olacak. Bu da canımı sıkıyor. Her geçen ay yumurta rezervinin azalması demekBunlar düşündükçe kar topu gibi büyüyüp üzerime devriliyor sanki
Yetişen var dedi ama diğer ikisinin ölçümünü söylemedi. 12.30 da çatlatma iğnesini vuracağım ay hadi inşallah çok heyecanlıyım bende çipli yaptıracağım umudum bi tık daha yüksek
Kaç gün oldu canım? Dozunu yükselttimi ? Moralini bozma bende 14 gündür kullanıyorum ve yüksek doz daha anca 18 olmuştur yani benimkilerde çok geç büyüy
6 gün kullandım 7.gün kontrole gittim gelişmemiş 3 gün daha 100 dozda kullanıcam yarın da kullanıp ertesi gün muayeneye gidicem işte inşallah iyi sonuç alırızYetişen var dedi ama diğer ikisinin ölçümünü söylemedi. 12.30 da çatlatma iğnesini vuracağım ay hadi inşallah çok heyecanlıyım bende çipli yaptıracağım umudum bi tık daha yüksek
Kaç gün oldu canım? Dozunu yükselttimi ? Moralini bozma bende 14 gündür kullanıyorum ve yüksek doz daha anca 18 olmuştur yani benimkilerde çok geç büyüyor
Adetten itibaren bugün 10.gündeyim 34 37 gün arası adet döngümKaçıncı günündesin canım? Adetin ilk gününü 1. Gün sayarsan. Bugün kaçıncı günündesin? Ve adet döngün ne kadar sürüyor?
Canım döngünn uzunmuş, günlerininde daha başında gibisin. bence o zaman anca gelişecektir yumoşlarınAdetten itibaren bugün 10.gündeyim 34 37 gün arası adet döngüm