Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 11 de vuruldum pazartesi 11:30 dan sonra dediBana 12.30 da vur dedi daha 1 saatim var Pazartesi 9.30 da da randevum 11.30 gibi de işlem yapılıcak dedi
Benim bir taneydi ama iki tane vurulanları okumuştum burdaBu arada bana 2 ovitrelle vurulmamı söyledi 2 tane aynı yerden vurdum. Aranızda çatlatma iğnesini 2 tane kullananlar var mı ?
Test yaptım canım negatifTamam kuzum inşallah pozitifi göreceğiz Rabbim nasip etsin
benimde pazartesi dün gece 11 de vurudum 11:30 da gel dediBana 12.30 da vur dedi daha 1 saatim var Pazartesi 9.30 da da randevum 11.30 gibi de işlem yapılıcak dedi
Umarım henüz idarara düşmemiştir, ama ola ki gerçekten negatifse vardır Allah'ın bir bildiği. En doğru zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşmak önemli. Nasıl yapılır ben de bilmiyorum ama içini ferah tutmaya çalış kuzumTest yaptım canım negatif
Öyle yapmaya çalışıyorum tüm değerlerimiz her şey güzeldi ama olmadı vardır Allah'ın bir bildiği nasibi ne zamansa o zaman olur demek kiUmarım henüz idarara düşmemiştir, ama ola ki gerçekten negatifse vardır Allah'ın bir bildiği. En doğru zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşmak önemli. Nasıl yapılır ben de bilmiyorum ama içini ferah tutmaya çalış kuzum
Allah razı olsun insallahB Babyboy05 G Gzzdtk damlasu14 U ugurbocegi72 kızlar yarın sizin için büyük gün Rabbim ellerinizden tutsun sizi bebiişlerinize sağlıkla kavuştursun inşallah... içimden size başarılar dilemek geliyor okunmuş pirinç bile yediresim var inşallah herşey yolunda gidecek, o esnada bol bol dua edip bebeğinize kavuştuğunuzu hayal edin
Hmm bilmiyorum canım o zaman bilet diyemiyorum çipli sperm sayısı düşük şekli bozuk kişilere yapıyorlar bizim spermlerde falan sorun yoktu ama yinele biz garanti olsun diye çipli yaptırdık iyikide yaptırmışız ya peki ne kadar ücret ödedinizÖzelde kuzum. Doktorum hiç çipli demedi. Belki kendi öyle yapamıyordur bilemedim vala. Veya laboratuvar yapamıyordur canım.
Allah razı olsun canım umarım hepberaber güzel sonuçlar duyarızB Babyboy05 G Gzzdtk damlasu14 U ugurbocegi72 kızlar yarın sizin için büyük gün Rabbim ellerinizden tutsun sizi bebiişlerinize sağlıkla kavuştursun inşallah... içimden size başarılar dilemek geliyor okunmuş pirinç bile yediresim var inşallah herşey yolunda gidecek, o esnada bol bol dua edip bebeğinize kavuştuğunuzu hayal edin
10 bin civarı kuzum. Sizin kaç tuttu? Bizim ileri hız bence az ama benim fikrim bu. Doktor yeterli diyor.Hmm bilmiyorum canım o zaman bilet diyemiyorum çipli sperm sayısı düşük şekli bozuk kişilere yapıyorlar bizim spermlerde falan sorun yoktu ama yinele biz garanti olsun diye çipli yaptırdık iyikide yaptırmışız ya peki ne kadar ücret ödediniz
Canım 10. Günler beni hep heyecanlandırır. Tutunma zamanı gibi geliyor bana 10. Gün. İnşallah bebek tutunuyordurKızlar günaydın bugun aşılama gününü sayarsak 10 günümdeyim kasık agrılarım var ama ayırt edemiyorum kasıklarımmı agrıyor karnımmı birde akıntım var ve gögüslerim çok kötü iç çamaşırsız yürürken bile acıyor
Tesellim olsa kendime verirdim mucize olur ve pozitife döner demekten başka birşey demek gelmiyor içimden inanmak istemiyorumEki Görüntüle 3313990 benim 2. De tutmadı olsa ince bir çizgi bile çıkardı. Zaten iyice adet belirtileri başladı. Ben elendim kızlar. İnşallah sizden bol pozitifler gelir.
Olsun nasip değilmiş belki birgün anne olurum bunun hayaliyle kendimi teselli ediyorum.Tesellim olsa kendime verirdim mucize olur ve pozitife döner demekten başka birşey demek gelmiyor içimden inanmak istemiyorum
Bi de burda foto paylaşmıştım. 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitife dönen testi vardı birisinin. umut etmek bazen acı verse umut etmek istiyorumEki Görüntüle 3313990 benim 2. De tutmadı olsa ince bir çizgi bile çıkardı. Zaten iyice adet belirtileri başladı. Ben elendim kızlar. İnşallah sizden bol pozitifler gelir.
Gonal f 21 Eylül sağ 1 sol 2 toplam 3 yumurta 3. Aşılamam gebeyiiiiiimmmmm
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaB balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. AşılamaG Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
ÇipliU ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Elbette olacaksın kuzum. Hem inşallah ihtiyacımız olmaz ama belki ben de senden cesaret alıp seninle birlikte tüp bebek yaparım. Bir şekilde o bebişlerimize kavuşacağız inşaşah öyle ya da böyle.Olsun nasip değilmiş belki birgün anne olurum bunun hayaliyle kendimi teselli ediyorum.