Hoşgeldin canım aramıza
umarım topik san uğur getirir güzel haberlerini alırız. Hemen ekliyorum tablomuza
Canım öncelikle Allah sabır versin, çok çok zor bi süreç geçirmişsin . Çok şükür ki aşılama ile hamile kalabiliyorsun onu görmüşsün. İnanıyorum ki bu aşılaman da tutacak ve güzel haberlerini beraber alacağız canım
Kızlar aşılamadan çıktım. Sperm sayımız gittikçe düşüyor. İlk aşılamamın yarısına düştü öyle diyeyim. Üstelik Bu ay eşim klomen de kullanmıştı. Neyse moral bozmak yok. Doktorum sperm sayımızın yeterli olduğunu söyledi. 12.30 civarı oldum. Kolay geçti. 45 dakika yattım orda. Şimdi de evde yatmaya devam ediyorum. Doktorum pazar ve pazartesiyi değerlendir dedi ama ben bu akşam yine değerlendirmeyi düşünüyorum. Dün gece baya ağrım oldu. Gece çatladım sanırım. 24 saat geçmeden yumurtamı tekrar değerlendirmek istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tüp bebek henüz düşünemediğimi söyledim. Öyle deyince Bu ay tutmazsa da, sonraki ay için adetliyken gelme dedi , kendin klomen kulllan gel dedi
10. Gün bakalım dedi. Çünkü doktora gidip gelmek de benim psikolojimi bozmaya başladı. Zaten kendim üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum artık günlerimi