- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
Aa bunu söylemeniz cok iyi olduuu dikkat edicemYumurtlama akintisi farklı oluyor asklinda. Şeffaf içinde beyaz renkli ipcikleri gorurnen bir akıntı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bunu söylemeniz cok iyi olduuu dikkat edicemYumurtlama akintisi farklı oluyor asklinda. Şeffaf içinde beyaz renkli ipcikleri gorurnen bir akıntı.
Genelde 36-40 saat sonra oluyordu bu ağrılarım. 24. Saatte olunca erken mi çatlıyorum acaba diyorum ama tabi çok şükür vakitlice çatlayacaklar inşalahCanım benim doktorum ağrıların olması çok güzel demişti. Çatlatma iğnesinden sonra
Haklısın canım benim de 5 sene oldu bir kez bile hamilelik öyküm yok.. çok zor çok yıpratıcı ama ümidimizi hiçbir zaman yitirmeyelim olur mu..Evet canım biliyorum her şeyin zamanı var ama 2 yıl oldu neredeyse çok istiyorum telkinliyorum kendimi ama bazende çok duygulanıyorum üzülüyorum. Allahım hepimize o mucizeyi en kısa sürede nasip etsin bu cuma hürmetine
İnşallah canım. Bu sefer inşallah herşey cok güzel olur. Bebişin sana tutunur.Genelde 36-40 saat sonra oluyordu bu ağrılarım. 24. Saatte olunca erken mi çatlıyorum acaba diyorum ama tabi çok şükür vakitlice çatlayacaklar inşalah
Canım ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum biliyorsun, benim ağrım sancım hiç olmadı.Kızlar hepinize bir sorum var. Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra çatlama ağrınız oldu? Benim bu 4. İğnem. Daha önce hiç 12. Saaatte ağrı yaşamamıştım. Şuan 12 saat oldu ve çatlıyorum gibi bir ağrı var.
Bende hiç çatlama ağrısı olmadı canım yada ben hiç dikkat etmedim. Bende ilginç olan iğneden üç gün falan sonra çatlama akıntısı oldu o dikkatmi çekmiştiKızlar hepinize bir sorum var. Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra çatlama ağrınız oldu? Benim bu 4. İğnem. Daha önce hiç 12. Saaatte ağrı yaşamamıştım. Şuan 12 saat oldu ve çatlıyorum gibi bir ağrı var.
Evet canım senin daha uzun dönem olmuş hatta ben inanıyorum rabbim bizi sevindiricek bir gün bi anda zamansızHaklısın canım benim de 5 sene oldu bir kez bile hamilelik öyküm yok.. çok zor çok yıpratıcı ama ümidimizi hiçbir zaman yitirmeyelim olur mu..
Kızlar birde ben akşamları yapıyorum hiç dikkat etmiyorum ilk idrara felan dikkat etmem gerekiyor muKızlarımm iyi geceler bugun aşılama gününü sayarsak 8 gün bitti yarın 9 gün aşırı kasık agrım var gerçekten hiç geçmiyor ve ara ara beyaz kesik gibi akıntım var nedne bilmiyorum iğne etkisi geçti bence dün sonradan koyuldu çizgi durdukta testte 5 dk çıkan sonuc dogru diyorEki Görüntüle 3313478
Peki çok teşekkür ederimİlk çok küçük olduğu için canım alttan daha net görünüyor.
İstersen bekle bira büyüyünce git, direk karından bakar. Ama alttan bakmanın da bir riski yok bebiş için annesi
Canım ilk idrar olmamalı ovulasyon da. Ve gün içindeki beklemiş 2 saatlik idrar olmaliKızlar birde ben akşamları yapıyorum hiç dikkat etmiyorum ilk idrara felan dikkat etmem gerekiyor mu
Canım bunlar gebelik testiCanım ilk idrar olmamalı ovulasyon da. Ve gün içindeki beklemiş 2 saatlik idrar olmali
9. Gün olanda çizgi var mı? Fotoda çok anlasılmıyorKızlarımm iyi geceler bugun aşılama gününü sayarsak 8 gün bitti yarın 9 gün aşırı kasık agrım var gerçekten hiç geçmiyor ve ara ara beyaz kesik gibi akıntım var nedne bilmiyorum iğne etkisi geçti bence dün sonradan koyuldu çizgi durdukta testte 5 dk çıkan sonuc dogru diyorEki Görüntüle 3313478
Ne denir ne yapılır bilmiyorum ama aramıza hoşgeldin Allah sabır versin. Okuyunca içimde bi yumru oluştu. İnşallah Rabbim hayırlısıyla senin benim hepimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok sevindim toparlanıp pes etmemene Allah yardımcın olsunMerhaba benim de bu ay olacak aşılamam ilk aşılamamda 3 yumurtam vardı üçüde tuttu ve üçüz hamile kaldım (yani belki de kızlarım tek yumurta ikizi oğlum diğer yumurtadan dı onu bilmiyorum ama ) 12. Hafta da serklaj ameliyatı oldum fakat sancılardan dolayı duramadık ve 24+5 de doğum yaptım. Kızımın biri 8 diğeri 10 gün yaşadı oğlum ise 6 ay yaşadı fakat hepsini kaybettim. Psikolojik olarak toplandım şükür şuan yeni bir aşılama tedavisine başlayacağız. Pcos’luyum . Adet düzensizliği var adet söktürücü kullandım ve dün adet oldum. Adetimin 5. Günü yumurta büyütmek için iğneye başlayacağım. Sonrasında ise yumurta takibim olacak. Umarım sonuç bekleyenlerin hepsinin hakkında hayırlı ne ise o olur. Benimde hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.
Hoşbuldum Allah razı olsun. Toparlanmak zorundayım biraz da. Beni yıkık görünce daha çok yıkılan bir eşim var. Yeni bir bebek onunda benim de acımı biraz hafifletir diye umuyorum. Amiin inşaAllahNe denir ne yapılır bilmiyorum ama aramıza hoşgeldin Allah sabır versin. Okuyunca içimde bi yumru oluştu. İnşallah Rabbim hayırlısıyla senin benim hepimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok sevindim toparlanıp pes etmemene Allah yardımcın olsun
Yarın 12 de yazmış hastanededir büyük ihtimaledahandro canım yapıldı mı aşılaman
Yok canım ilk 5 dk göremedim ben 8 gündede cok az vardı sonra koyulaştı ben bu testleri ilk idrarla yapmıyorum ama9. Gün olanda çizgi var mı? Fotoda çok anlasılmıyor