- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
Bilmiyorum bugün mü versem yarın mı kararsızım bir gün daha geçsin mi diye düşünüyorum aşılamanın 15. Günü bugünCanım tebrik ederim çok sevindim.
Maşallah
Kan sonucunu da paylaş bizimle. Bugün mü kan testi vereceksin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum bugün mü versem yarın mı kararsızım bir gün daha geçsin mi diye düşünüyorum aşılamanın 15. Günü bugünCanım tebrik ederim çok sevindim.
Maşallah
Kan sonucunu da paylaş bizimle. Bugün mü kan testi vereceksin ?
Kan testi versem çıkar mıAy ay ay ay ay y ay ay ay Hamiiileesiiiiinnnnnnn Çok sevindim kuzummmmmmm çok bariz hamilesin Allah'ın izniyle. Hiç soru işaretine yer bırakmamış. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah topiğimizin ikinci pozitifi çıktı kızlar umut etmeye devam edelim... canım sen de bi ara sakinleyince bize belirtilerinden ve önerilerinden bahsedebilirsen çok seviniriz tebrik ederim canımm
Var var seninle o kuzum inan Rabbim uğraşlarınızı karşılıksız bırakmadı çok şükür ben de senin yerinde olsam ben de inanamazdım heralde Allah hepimize nasip etsin böyle sevinçlerAyy çok teşekkür ederim tutmuş mu ya hala inanamıyorum çok uğraştık canım çok valla ya rabbim herkese nasip etsin ay şimdi benim minnacık bi bebşim mi var
Verebilirsin canım. Baya koyu çünkü. Hafif çizg olsa, koyulaşmayj takip et derdim sana ama bu çok netBilmiyorum bugün mü versem yarın mı kararsızım bir gün daha geçsin mi diye düşünüyorum aşılamanın 15. Günü bugün
Canım sonucun çıktı mı?Ben bugün sağlık ocağına kan verdim kanamam için doktor mense çevirmiş dedi muayeneyi yarın yapacak pedi doldurmuyor ama garip bir regl geçiriyorum
Amin rabbim herkese nasip etsin canım sanada nasip etsin inşallahVar var seninle o kuzum inan Rabbim uğraşlarınızı karşılıksız bırakmadı çok şükür ben de senin yerinde olsam ben de inanamazdım heralde Allah hepimize nasip etsin böyle sevinçler
canım belirtilerin nelerdi ya ben aşılama olalı 1 hafta oldum ama adet sancısı gibi sancılarım varAmin rabbim herkese nasip etsin canım sanada nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini şuan şoktasındır inansam mı inanmasam mı aradasındır. Kendine gelince bize de belirtilerin bahsedersen mutlu oluruzAmin rabbim herkese nasip etsin canım sanada nasip etsin inşallah
15. Gün tabi çıkar canım zaten ilk kana düşüyo sonra idrara.çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahKan testi versem çıkar mı
Benim hiç sancım olmadı ilk hafta kasıklarım şişti sağ ve sol kasıklarımda batma oldu ama çok değil bir dakika bile sürmedi denilebilir şuan aşılama gününü sayarsak 15. Gün test yaptım hayalet çizgi gördüm sonrasında inanamadım tekrar yaptım yine gördüm çizgiyi hiç bir ağrım olmadı denilebilir bugün bel ve sağ kasıklarım hafif ağrıyor o kadar canımcanım belirtilerin nelerdi ya ben aşılama olalı 1 hafta oldum ama adet sancısı gibi sancılarım var
Evet şoklardayım hala inanamıyorum yaCanım hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini şuan şoktasındır inansam mı inanmasam mı aradasındır. Kendine gelince bize de belirtilerin bahsedersen mutlu oluruz
Amin inşallah15. Gün tabi çıkar canım zaten ilk kana düşüyo sonra idrara.çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Aşılamadan sonra neler yaptın canımcanım belirtilerin nelerdi ya ben aşılama olalı 1 hafta oldum ama adet sancısı gibi sancılarım var
İLK GÜN BİRAZ DİNLENDİM AMA DİĞER GÜNLER HEP AYAKTAYDIMAşılamadan sonra neler yaptın canım
Canım çatlamadan 14 gün sonra adet olunması bekleniyor. Ama progestan duphaston kullanıyorsan süreç 16.-17. Güne çıkabiliyor.aşılama oldugumuz zaman normal yumurtlama döneminde bi kaç gün önce yumurtluyoruz ya adettemi öne oluruz kızlar
Canım hayırlı olsuunn çok çok sevindimm böyle varya kendim beklermiş gibi tüylerim diken diken oldu testi görünce maşallahh ne kadar güzel pozitiff inşallah çok sağlıklıdır amin rabbim büyükAyy çok teşekkür ederim tutmuş mu ya hala inanamıyorum çok uğraştık canım çok valla ya rabbim herkese nasip etsin ay şimdi benim minnacık bi bebşim mi var
Yaa tebrik ederim çok sevindiimm allahım bizede böyle güzel sevinçler nasip eder inşallahİki tane daha test yaptım toplamda üç test yaptım hala inanamıyorum diğerini paylaşayım bi bakar mısın canım üçünde ikinci çizgi görünüyor dün gece eşimi koştur koştur test almaya gönderdim gece bir de nöbetçi eczane arattım testi 15 dakika önce yaptım
Ben genelde dinlendim ama benimde sancım var. Sanki adetim hemen olacakmış gibi. Gaz ağrısıda var. Korkmaya başladım. Genelde adet olacağım zaman bacaklarım sızlar ağrır oda başladı.İLK GÜN BİRAZ DİNLENDİM AMA DİĞER GÜNLER HEP AYAKTAYDIM