- 9 Nisan 2023
- 126
- 88
- 33
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılamamucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. AşılamaH hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 4 Ekim Klomen
4. AşılamaB Babyboy05 Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Merhaba
Klomen 3
1. Aşılama
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Kaç mm olmuştu canım yumurtanMerhaba28 Eylülde 1. Asilamami oldum. Gonal f kullandım ve 1 yumurtam gelişmişti
Evet bu vitaminler çok önemli. Ben promotil ve maxijuno kullanıyorum pek çoğu içinde var. Vitamin takviyesinin yararı olur zararı olmaz diye düşünüyorum. OMEGAyı bıraktım malesef, aşırı kilo aldırdı 4-5 kilo aldım.Kızlar bakın Nazan hoca paylaşmış, doğal, aşılama, tüp farketmez bence dikkat edilmesi gerekenleri söylemiş
Canım yumurta geliştirici ilaç kullanırken yorgun olmanın, hareket etmenin bir mahsuru yok. Sadece aşılama olduğun gün biraz dikkat edersen iyi olur, eve gidip dinlen mesela o gün. Ağır spor yapma ağır yük kaldırma yeter. Bu zaten tüm hamişler için geçerli.Hanımlar bi sorum daha olucak cevaplarsanız çok sevinirim❤ gonal f 900 75 olarak kulanmaya başlıycam ama bunu kullanırken tekstilde günlük işe gidebilirmiyim acaba ağır bişe kaldırmıyorum ama 10 saat ayaktayım doktor sana kalmış dedi ama ilgisiz bi doktor soru soramıyorum doğru dürüst
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba28 Eylülde 1. Asilamami oldum. Gonal f kullandım ve 1 yumurtam gelişmişti
K kuppkuppkupp canım ekledim tabloya .. H hayaldunyasi92 ile aynı gün aşılama olmuşsunuz
Klomen 3
1. AşılamaK kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama
Kızlar dün ilişki olduda bugun benim karnım ve kasıgım baya agrıyor ya rahatsız edici şekilde doluluk ve agrı var sizde ne varK kuppkuppkupp canım ekledim tabloya .. H hayaldunyasi92 ile aynı gün aşılama olmuşsunuzSincapgiller Hayvanseverbiri K keug0 ile de birer gün var aranızda iinnşallaahh arka arkaya verin bize güzel haberleri
İlişki yüzünden değildir canim.Kızlar dün ilişki olduda bugun benim karnım ve kasıgım baya agrıyor ya rahatsız edici şekilde doluluk ve agrı var sizde ne var
İnşallah ya ne zaman test yapsam sonuç alabilirimmucizeolsunnnn ekledim canım tabloya T TOMURCUK_27 ile arka arkaya pozitif haberiniz alacağız inşallah birbirimize umut olacağız
Benim de 3. Günüm bende de ara ara kasık ağrsı var. Normal mi acaba ?Benim bugün 4. Günüm ara ara kasık ağrılarım var. Birde sağ kalçamla sağ bacağıma vuran bi ağrı var.
Amin inşallah ikincide tutumu seninki canımBenim ikinci aşılamamdı canım hakkında hayırlısı olsun ama benden tavsiye vücudunu dinlememeye çalış başka şeyler düşün başka şeylere odaklan umarım bebeğin seninledir hakkında hayırlısı olsun
Bende de aynı şekilde hafif kasık ağrısı var.Kızlar dün ilişki olduda bugun benim karnım ve kasıgım baya agrıyor ya rahatsız edici şekilde doluluk ve agrı var sizde ne var
Durumum iyi ya bişey hissetmiyorum sadece bir kaç gün kasıklarım şişti sertleşti senin durumun nedirBenden bi gün önce aşılama yaptırmışsın canım durumun nasıl
Canım salı gün idrar testi yaparsan çıkma ihtimali var. Aşılamadan sonra 12. Günde idrarda varsa çıkabiliyor.İnşallah ya ne zaman test yapsam sonuç alabilirim
Benim de 3. Günüm bende de ara ara kasık ağrsı var. Normal mi acaba ?
Bende de aynı şekilde hafif kasık ağrısı var.
Kasık ağrıları çok normal kızlar. İğnenin etkisi oluyor genelde. Hatta sizi hamiş gibi hissettirecek. İçinde HCG var. Kasık ağrısı, doluluk, göğüslerde şişlik, ağrı, karında şişlik, iştah artışı vs. yapabiliyor..Durumum iyi ya bişey hissetmiyorum sadece bir kaç gün kasıklarım şişti sertleşti senin durumun nedir
Ağrı normal ama ben ilkiyle aynı gibiyim sanki. Biraz araştırdım tutan arkadaşların göğüs ağrısı olmuştu. Benim yok ilkindede olmamıştı. Adete yakın başlamıştı göğüs ağrım. Ama tutanların ilk günden veya 5. Günden itibaren göğüs ağrıları olmuş.Benim de 3. Günüm bende de ara ara kasık ağrsı var. Normal mi acaba ?
Bende de ilk günler şişkinlik ve sertlik vardı kasıklarımda ara ara gelip giden adet sancısına benzer sancı oluyo hehhh diyorum tamam oldum ama bi bakıyorum bişey yok anlamadım bende test yapsam acaba çıkarmı varsa bişey beklemek gerçekten çok zormuşDurumum iyi ya bişey hissetmiyorum sadece bir kaç gün kasıklarım şişti sertleşti senin durumun nedir
Kızlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum
İdrarda yanma var ve sık idrara cikiyorum
Daha önce de alttan muayenede olmuştum, yine kapmış olabilirim. Yarın da asilamam var, canım çok yanıyor
Bol bol su iç tatlım vajinanıda saf su ile yıka banyoda felan şampuan değdirmeKızlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum
Daha önce de alttan muayenede olmuştum, yine kapmış olabilirim. Yarın da asilamam var, canım çok yanıyor
Benim otururken cok oluyor genelde bugun hep kasık agrım oldu ya iğne etkisiyle galibaBende de aynı şekilde hafif kasık ağrısı var.
Kızlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum
Ağrı normal ama ben ilkiyle aynı gibiyim sanki. Biraz araştırdım tutan arkadaşların göğüs ağrısı olmuştu. Benim yok ilkindede olmamıştı. Adete yakın başlamıştı göğüs ağrım. Ama tutanların ilk günden veya 5. Günden itibaren göğüs ağrıları olmu
Haklısın canım her belirtiye bi anlam yüklüyorum öle bi odaklamışım ki kendimi sorma Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahCanım salı gün idrar testi yaparsan çıkma ihtimali var. Aşılamadan sonra 12. Günde idrarda varsa çıkabiliyor.
Kasık ağrıları çok normal kızlar. İğnenin etkisi oluyor genelde. Hatta sizi hamiş gibi hissettirecek. İçinde HCG var. Kasık ağrısı, doluluk, göğüslerde şişlik, ağrı, karında şişlik, iştah artışı vs. yapabiliyor..