Hoşgeldin canım aramızaMerhaba ben de bu ay aşılama yaptırcam ilk defa.. pcos hastasiyim gonal f 900 iğneden 75 olarak yarından itibaren başlıycam hayırlısıyla gece yapıp yatmak daha mı iyi olur hangi saatte daha uygun olur
Canım doktor randevum nasıl geçti?Bende bugün regl oldum beni de ekler misiniz. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ve aşılama konuşacağız
İnşallah canım benim hayırlısıyla hepimize nasip olur inşallah❤Hoşgeldin canım aramızaumarım güzel haberlerini alacağız birlikte
Ben seni detaylardan bilgilendiririm kuzum hatta bugün şuna karar verdik İstanbul'da 2 yerle daha konuşacağım sadece tek yere takılıp kalmak istemedik hangisi aklımıza yatarsa artık . Biri bahçeci biri medikalpark bakalım İstanbul uzak birwz zor olacak ama olsun varsın napalimCanım çok kıymetli bu bilgiler. Hemen not alıyorum. Sağol kuzuminşalah genetikte bir sıkıntı çıkmazsa sağlıklı embriyolar transfer olacak haber et mutlaka bizleri unutma belki ben de yavaş yavaş ısınırım tüp bebek fikrine sayenizde.
Bende varım merhabalar 22 Eylül aşılama günüm 4 yumurtam vardı Gonal f kullandım
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılamasumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. AşılamaN -nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 4 Ekim Klomen
4. Aşılama@GRCLK Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 1 12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lente @Mimeily @mucver veya mucversumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 N -nelly @kardrbc @fresa @esray35
Evet bana gün aşırı dedi canımKızlarımm benden tecrübeli arkadaşlarım aşılamadna sonra doktor size ilişki önerdimii
Hoşgeldin canımBende varım merhabalar 22 Eylül aşılama günüm 4 yumurtam vardı Gonal f kullandım
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılamasumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. AşılamaN -nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılamamucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 4 Ekim Klomen
4. Aşılama@GRCLK Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 1 12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lente @Mimeily @mucver veya mucversumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 N -nelly @kardrbc @fresa @esray35
Benim de pzartesi kontrolüm var kızadetin 8. Günü. Ben erken çatlıyorum ondan erkenden çağırıyor beni. Benim pazartesi bitecek ilacım. 10. Gün gibi de aşılamam oluyor kuzum. Femara ben de bir yumurta yaptı. Klomenle üç yumurtam oluyor, ikisi işe yarayan büyüklükte oluyor. Bakalım ben de merak ediyorum kaç yumoşum var ne kdar büyümüşler. Gene bir yumoşum olursa diye korkuyorum. Hayırlısı. Gerçi biri,dördü fark etmiyor. Olacağı varsa her türlü oluyor kuzum. 1 sperm 1 yumurta nelere kadir Sayılara takılmamak lazım
Ayyy süper süper, umut oldu valla canımCanım günde 1 adet kullandım 5 gün ondan sonraki 5.gün kontrole gittim hatta o gün gece lh ovülasyon testi yaptım cok silikti hiç büyüdğünü düşünmedim ama 25mm olmuş
Hoşbuldum canımHoşgeldin canımgüzel haberlerini alırız inşallah hep birlikte ilk aşılaman mı?
Benim ikinci aşılamamdı canım hakkında hayırlısı olsun ama benden tavsiye vücudunu dinlememeye çalış başka şeyler düşün başka şeylere odaklan umarım bebeğin seninledir hakkında hayırlısı olsunBenimde ilk aşılamam şuan kasıklarımda hafif ağrı ve göğüs hassasiyet var sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Canım bende dün gece ignemi oldum.Pazartesi kontrol var canım. Klomenin 5. Günü olacak. Muhtemelen çarşamba aşılama olurum.. bugün eşimle konuştuk, geçen ayki gibi tek yumurta çıkarsa aşılama olmama kararı aldım. Birden fazla yumurta olduğunda olacağım. Boşu boşuna hakkımı az yumurta ile doldurmak istemedim. Zaten dördüncü aşılamaacele etmeyeceğim.
Ohh çatlasın yumoşun inşallah hayırlısıyla. İyi çözmüşsün hastane işini canım. Evet aramızda iki gün olacak muhtemelenCanım bende dün gece ignemi oldum.
Doktor 24 te olmamı söylemişti, bende yapmama ihtimaline karşı erken gitmiştim, yapmazlarsa 24 te eve yetişip kendim yapayım diye ondan 23.40 ta felan yapılmış oldu.
Reçete yok diye yapmakta tereddüt ettiler doktora sordular, sonra yaptılar şükür.
Sende Çarşamba aşılama olursan 2 gün olacak aramızda
İnşallah yumuslarin çoğalır
İnşallah bitanemm lh testi demekki dogruyu göstermitor bende çok silikti ama yumurtam 25mm olmuş yaniAyyy süper süper, umut oldu valla canımBen günde 2 kullandım, daha önce iğnelere tepki vermedi diye yumurtalarım belki de. Hadi inşallah büyümüştür benimkiler de, lh yaptım bugün bayaa da koyu çıktı ama pik değil, yarın pik olursa diye de bi korktum valla pazartesiye kdr dayansınlar çatlamadan
Çok teşekkür ederim darısı cümle evlat isteyen arkadaşlarımın başına AminK kediasigi33 izninle yorumunu topiğimizdeki arkadaşlarıma umut olması için paylaşıyorum kuzum. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim@Milkamzzgr @Mihra95 @minadilda @GulcanKarakayaTurker NZ @turuncummm sumeyye 1306 N -nelly @esray35 @festina lente @bebis6767 @mucver veya mucver @Mimeily ve ben edahandro
@mucver veya mucver inşallah senin de Çarşamba güzel haberini alacağız.
(aşılaması yeni olan arkadaşları bilerek etiketlemedimsizlerden güzel haberler alacağız İnşallah)
Kızlar durumunuz ne nasıl gidiyor belirtileriniz neler paylaşırsanız çok sevinirimmucizeolsunnnn ekledim canım tabloya T TOMURCUK_27 ile arka arkaya pozitif haberiniz alacağız inşallah birbirimize umut olacağız
Benden bi gün önce aşılama yaptırmışsın canım durumun nasılBenime tabloya ekler misiniz 21 Eylül çip aşılama