Anladım esas iş emriyolar sikintiliysa stres olacak galiba beklerken . Ben genetik test var bu ay onu yaptırıp sonraki ay başlayacağım galiba yani Ekim sonu nasipse başlarız serüvene Allah'ım emek veriliyir maddi manevi boşa cikarmasin teşekkür ederimBen yurtdısında yaşıyorum ama tüp bebeğe kayseri acıbadem de başlamıştım. Yumurta toplamayı hissetmiyorsun. Zaten yatakta aşağıya indirdiler sonra yumurta toplama işlemi yapılan yere aldılar sohbet ederken zaten narkoz verilmiş uyandığımda odadaydım. Biraz narkozdan sersemlik vardı. Benim problemim tansiyon düşüklüğü oluyor genelde ordada oldu serum taktılar. Sonrası zaten taburcu olduk. Ordan sivasa geçtik memleketimize. Yumurta toplamadan asla korkma. Önemli yeri ne biliyor musun o işlemden sonra hergün arayıp bilgi veriyorlar ya embriyoyla ilgili o. Mesela beni aradılar 3. Güne kadar 5 embriyo cok iyi dediler sevindim. 5. Gün aradılar 2 embriyo 5 güne geldi sağlıklı dediler. Sonrası transfer icin kontrole gittiğimde havuz işlemi yapalım 2 embriyo orta kalitede cok iyi değil kalitesi dedi. Kabul etmedim. Telefonda cok iyi demişlerdi.