Bence ya cuma ya pazar olursun gibi geliyor bana kuzum.Bende hafta sonu felan mi aşılama olurum acaba ?
Aynen öyle canım benm yola devam birlikteyizEvet canım öyle yapacağım nasipse. Ben de bi baktım. 6 aşılamaya kadar normal yazıyordu. Kendimi öyle daha iyi hissedeceğim.
Hayırlısı olsun canım senin için inşallah 4. De olur miniğin gelir ben bu tutmazsa aşı yani cuma randevu aldım tüp için görüşmeye gideceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizinBenim de bugün geldi adetim elendim canım. 4. Aşılama için gideceğim. Ben fazla aşılama olacağım, kendi kararım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Canım yol arkadaşlarım benim adetim geldi
Y yenibirhayal E esray35meirda @Safransari @sumeyye 1306 @minadilda Sincapgiller N -nelly @turuncummm
Yeni yolculuğumm başlasın bakalım.
umarım kalan arkadaşlardan pozitif haberleri aldığımız bir hafta olur
Bir arkadaşımız var kuzumBen persembekan verecegim bugün 12.gun ama dayanabilir miyim bilmiyorum . Bizim gurupta pozitif gören var mı ?
Umarım gerek kalmadan hamile kalırsın kuzumHayırlısı olsun canım senin için inşallah 4. De olur miniğin gelir ben bu tutmazsa aşı yani cuma randevu aldım tüp için görüşmeye gideceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin
Yok, maalesef alınması gerekiyor...Tamam canım bakalım yarın doktorun ne diyecekilaçla gitmiyor mu acaba
Anladım canımYok, maalesef alınması gerekiyor...
Canım benim.. Asla vazgeçmicez yola devam edicez.. tabiki sen nasıl istersen öyle yaparsın. Umarım birdahaki aya gebelik haberini alırız.. yarın kandil bol bol dua edelim birbirimizeBenim de bugün geldi adetim elendim canım. 4. Aşılama için gideceğim. Ben fazla aşılama olacağım, kendi kararım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Canım yol arkadaşlarım benim adetim geldi
Y yenibirhayal E esray35meirda @Safransari @sumeyye 1306 @minadilda Sincapgiller N -nelly @turuncummm
Yeni yolculuğumm başlasın bakalım.
umarım kalan arkadaşlardan pozitif haberleri aldığımız bir hafta olur
Belirtisiz de çok hamile kalan var canım. Umarım belirtisiz hamilelerden olacaksınİnşallah canım ama bende büyük ihtimal yok çünkü en ufak bi belirtim bile yok. Çarşamba günü 12 gün ama test yapasım yok galiba cumaya kadar beklicem
Bakalım artık inşallahBelirtisiz de çok hamile kalan var canım. Umarım belirtisiz hamilelerden olacaksın
Bunları yaşamış birisi olarak hiç umutsuzluğa kapılma derim. Temmuz 22 de aşılama yapıldı gebeliğe dair tüm belirtilerim vardı 6 agustosta kanamam başladı tutmadı aşılama . Ağustos ayında sadece femara kullanıp kendimiz denedik hiç gebelik belirtim yoktu normalde gögüslerim ağrır şişer ama asla olmadı sadece karnımda öok feci adet sancısı vardı adet günümde lekelenmem oldu adet oldum sandım ama öğrendim ki geç döllenmeyle olan bebeğim varmış. Şimdi 5+5 günlüğüz. Gönlünü ferah tut rabbim inşallah isteyen herkese mucizeler yaşatsınBugün 11. Gün sabah test yaptım negatif. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Sanırım yine olmadı.
Canım yarın 12. Gününse hala umut var benceBugün 11. Gün sabah test yaptım negatif. Ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Sanırım yine olmadı.
Amin hayırlı kandiller arkadaşlarım.. birbirimize dua edelim. Rabbim aşılamanı hayırlı eylesin, bebeğine kavuşman için vesile olsunHepimize hayırlı kandiller kızlar. Bugün birbirimize bol bol dua edelim. Sizin icin dua edicem. Ben de dualarınıza talibim. Yarın aşılamam var.
Canım teşekkür ederiz bizimle paylaştığın içinBunları yaşamış birisi olarak hiç umutsuzluğa kapılma derim. Temmuz 22 de aşılama yapıldı gebeliğe dair tüm belirtilerim vardı 6 agustosta kanamam başladı tutmadı aşılama . Ağustos ayında sadece femara kullanıp kendimiz denedik hiç gebelik belirtim yoktu normalde gögüslerim ağrır şişer ama asla olmadı sadece karnımda öok feci adet sancısı vardı adet günümde lekelenmem oldu adet oldum sandım ama öğrendim ki geç döllenmeyle olan bebeğim varmış. Şimdi 5+5 günlüğüz. Gönlünü ferah tut rabbim inşallah isteyen herkese mucizeler yaşatsın
Hepimiz kendimizi dinleyerek gebelik belirtileri arıyoruz aylarca bebek beklemiş birisi olarak çok iyi anlıyorum hepinizi ama inanın nasip olunca bazen hiçbir belirti bile olmadan oluyor . Aylarca yumurtlama günü takip ettim kürler yaptım hsg çekildim aşılama yaptım her seferinde tüm gebelik belirtilerini yaşayıp kendi kendime aşerdim bile ama en beklemediğim anda hiç belirtim olmadan oldu. Rabbim ol derse herşey mümkün ben birebir yaşadığım için sizlerle paylaşmak istedim . Hepinize duacıyım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin RabbimCanım teşekkür ederiz bizimle paylaştığın içinhepimize umut oldun
Canım yarın 12. Gününse hala umut var bence