- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
Benimde ilk aşılamam şuan kasıklarımda hafif ağrı ve göğüs hassasiyet var sanki regl olacakmışım gibi hissediyorumBen dün elendim maalesef kırmızılar geldi hayırlsıı olsun ben önce biraz kafa dinleyip devam edeceğim hayırlısı hepimizin hakkında
Hakkında hayırlısı olsun canım gittin mi doktora ben gittim bu ay doktor uygun görmedi benim çatlamayan büyük biBenim de bugün geldi adetim elendim canım. 4. Aşılama için gideceğim. Ben fazla aşılama olacağım, kendi kararım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Canım yol arkadaşlarım benim adetim geldi
@yenibirhayal @esray35meirda Safransari @sumeyye 1306 M minadilda Sincapgiller @-nelly @turuncummm
Yeni yolculuğumm başlasın bakalım.
umarım kalan arkadaşlardan pozitif haberleri aldığımız bir hafta olur
Canım ilk 3 gün uzan dinlen sonrasi kendini yormadan rutin hayatına devam edebilirsinKızlar size birşey sormak istiyorum. Burda okumuştum bir arkadaş merdiven bile çıkmadım yazmıştı. Sizce böyle birşey yapılması lazım mı? Benim ev 3 katlı odama çıkmam gerekiyor. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
14. Gün oldum canımKızlar aşılamadan sonra kaç günde regl oldunuz?
Doğal gebelikten farkı yok canım. Ağır spor ve ağır iş yapmaktan sakınman yeter. İlk gün dinlen. Gerisi çok da mühim değil. Aşılamada istirahat demiyorlar ama tüp bebek de istirahat diyorlar sanırım.Kızlar size birşey sormak istiyorum. Burda okumuştum bir arkadaş merdiven bile çıkmadım yazmıştı. Sizce böyle birşey yapılması lazım mı? Benim ev 3 katlı odama çıkmam gerekiyor. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Umarım yerleşme belirtileridir kuzum.Benimde ilk aşılamam şuan kasıklarımda hafif ağrı ve göğüs hassasiyet var sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Canım çatlamaya yumurtan kist olduğundan vermiştir. Eğer yumurta geliştirici verseydi, o kisti besliyor ve daha çok büyütüyor. Mecbur mola alacaksın canım. Ben yarın gideceğim canım. Adetin 4. Günü gitmiş olacağım. Kist yoksa klomen veya femaraya başlarım muhtemelen. Üzüldüm ya bu ay birlikte takip ederiz diye düşünüyordumHakkında hayırlısı olsun canım gittin mi doktora ben gittim bu ay doktor uygun görmedi benim çatlamayan büyük bi
Yumurtam varmış onun için ilaç
Verdi sana ne dedi doktor ?
Yok öyle bir şey demiyorlar. Öyle bir şey olacağını sanmam ama dinlenmekte fayda var.Kızlar size birşey sormak istiyorum. Burda okumuştum bir arkadaş merdiven bile çıkmadım yazmıştı. Sizce böyle birşey yapılması lazım mı? Benim ev 3 katlı odama çıkmam gerekiyor. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bir tane de 11.5 mm var. Toplam 4 yumurta yazdı. Çoğul gebelik ikiz ya da üçüz olma ihtimal var dedi. Kabul ediyorum yazıp imzaladım hatta. Sağlıklı olsunda Allah’tan gelene razıyımEvet canım iğneden sonra da büyümeye devam ediyor. Gelişiyor ve çatlıyor. Günde ortalama 1-2mm büyüyor yumurta. 17 mm olan muhtemelen tam boyutuna ulaşacak ve aşılama için hazır olacak. 13mm olan da belki çatlar ama onun sonraki zamanlarda çatlama ihtimaline karşı da sonraki günler değerlendirmeyi ihmal etmeyin canım.
Ben senden çok umutluyum kuzumBir tane de 11.5 mm var. Toplam 4 yumurta yazdı. Çoğul gebelik ikiz ya da üçüz olma ihtimal var dedi. Kabul ediyorum yazıp imzaladım hatta. Sağlıklı olsunda Allah’tan gelene razıyım
İğneden dolayı hepsi aynı anda çatlamaz mı ? Bunu çok merak ediyorumEvet canım iğneden sonra da büyümeye devam ediyor. Gelişiyor ve çatlıyor. Günde ortalama 1-2mm büyüyor yumurta. 17 mm olan muhtemelen tam boyutuna ulaşacak ve aşılama için hazır olacak. 13mm olan da belki çatlar ama onun sonraki zamanlarda çatlama ihtimaline karşı da sonraki günler değerlendirmeyi ihmal etmeyin canım.
Banada aynısını dediler bende kabul ettim. 2 tane 13 mm yumurtam vardı belki çatlatma iğnesine kadar onlar 15 olmuştur. 2 tanede 19 vardı sanırım. Şimdi en stresli dönem başladı beklemek.Bir tane de 11.5 mm var. Toplam 4 yumurta yazdı. Çoğul gebelik ikiz ya da üçüz olma ihtimal var dedi. Kabul ediyorum yazıp imzaladım hatta. Sağlıklı olsunda Allah’tan gelene razıyım
Yok çatlamaz çatlaması için yumurtanın belli bir büyüklükte olması gerekiyor.İğneden dolayı hepsi aynı anda çatlamaz mı ? Bunu çok merak ediyorum
Yumurtalar 18-22 mm arasında çatlıyor kuzum. O aralığa gelen çatlar. Örneğin; 36 saat sonra 22 mm olan yumurtan çatlar ama 15mm olanın çatlaması beklenmez. 15 mm olan bir kaç gün sonra çatlayabilir. O sebeple aşılamadan sonra da adet gününe kadar değerlendirmek önemli.İğneden dolayı hepsi aynı anda çatlamaz mı ? Bunu çok merak ediyorum
Canım başladı walla heyecanlı ama bir o kadar stresli olan kısımınBanada aynısını dediler bende kabul ettim. 2 tane 13 mm yumurtam vardı belki çatlatma iğnesine kadar onlar 15 olmuştur. 2 tanede 19 vardı sanırım. Şimdi en stresli dönem başladı beklemek.
Benim bugün 15. günüm ama gelen giden yok14. Gün oldum canım
Doğal gebelikten farkı yok canım. Ağır spor ve ağır iş yapmaktan sakınman yeter. İlk gün dinlen. Gerisi çok da mühim değil. Aşılamada istirahat demiyorlar ama tüp bebek de istirahat diyorlar sanırım.
Umarım yerleşme belirtileridir kuzum.
Canım çatlamaya yumurtan kist olduğundan vermiştir. Eğer yumurta geliştirici verseydi, o kisti besliyor ve daha çok büyütüyor. Mecbur mola alacaksın canım. Ben yarın gideceğim canım. Adetin 4. Günü gitmiş olacağım. Kist yoksa klomen veya femaraya başlarım muhtemelen. Üzüldüm ya bu ay birlikte takip ederiz diye düşünüyordumneyse olsun vardır bi hayır. Kist varken de hamile kalabiliyorsun. Bu ayı değerlendirin mutlaka
Duphaston progestan kullandın mı? Ben bu ay duphaston kullandım..... daha önce kullanmadığımda da 16. Gün adet oldum canım.Benim bugün 15. günüm ama gelen giden yok
Canım 1 yumurta olmus.Safransari canım kontrolün nasıl geçti? Günün belli oldu mu? Yumoşların nasıl?
Ya benim başka yumurtam var da söylemedi mi doktor acabaYumurtalar 18-22 mm arasında çatlıyor kuzum. O aralığa gelen çatlar. Örneğin; 36 saat sonra 22 mm olan yumurtan çatlar ama 15mm olanın çatlaması beklenmez. 15 mm olan bir kaç gün sonra çatlayabilir. O sebeple aşılamadan sonra da adet gününe kadar değerlendirmek önemli.
Oy senin heyecanını yerim ben yaaaaCanım 1 yumurta olmus.
Bende az mı dedim, yok olması gereken bu 2 olursa s...... yapıyoruz dedi. O s... ile başlayan kelimeyi tam anlayamadım.
Birde 21mm dedi yumurta sanırım. Yada 19 mi dedi tam aklıma kalmadı. Heyecanlanıyorum doktorda sormak istediklerimi unutuyor, dedikleri aklımda kalmıyor
Cuma günü ilişki yaşayın dedi.
Cumartesi akşam 24. Te iğne olucam.
Pazartesi öğle 12 de de aşılama olucam.
Doktor sperm almak için 9 da gelin dedi.
Birde canım doktor rahim filmini hastanede çekti, yani hastanenin ameliyathanesi felan var. Ama aşılamayı tüp bebek merkezi var başka hastane, orada yapıyor. Neden acaba, aşılama basit bir işlem değil mi her hastanede olabilecek