Maşallah kuzum çok güzelBugün kontrolüm vardı. 4 yumurtam var 2’si 13 mm 1’i 18mm 1’i 19 bugün çatlatma iğnesi yapıcam çarşamba günü aşılama var.
Pes etmek yok biz elimizden geleni yapıcaz.Maşallah kuzum çok güzelbenim de geldi bugün. Yeni yolculuğumuz hayırlı olsun inşallah. Bebişlerimize kavuşalım
Bwbeğim kafanda bir plan var bu seni rahatlatıyordur. Allah nasip edecek inş inanıyorum ben devletin hakkı 5 bikdiğim kadarıyla sonra tüp bebeğe geçiyorlar. Sen devam et nasıl güvende hissediyorsan. Ama sal bak ne yap biliyor musun. Aşılamanı ol ve son güne kadar hiçbir şey yapma. Takılma. Salla gitsin olursa süpriz zaten.Benim de bugün geldi adetim elendim canım. 4. Aşılama için gideceğim. Ben fazla aşılama olacağım, kendi kararım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Canım yol arkadaşlarım benim adetim geldi
Y yenibirhayal E esray35meirda Safransari @sumeyye 1306 @minadilda Sincapgiller N -nelly @turuncummm
Yeni yolculuğumm başlasın bakalım.
umarım kalan arkadaşlardan pozitif haberleri aldığımız bir hafta olur
Evet canım öyle yapacağım nasipse. Ben de bi baktım. 6 aşılamaya kadar normal yazıyordu. Kendimi öyle daha iyi hissedeceğim.Bwbeğim kafanda bir plan var bu seni rahatlatıyordur. Allah nasip edecek inş inanıyorum ben devletin hakkı 5 bikdiğim kadarıyla sonra tüp bebeğe geçiyorlar. Sen devam et nasıl güvende hissediyorsan. Ama sal bak ne yap biliyor musun. Aşılamanı ol ve son güne kadar hiçbir şey yapma. Takılma. Salla gitsin olursa süpriz zaten.
Amiin amiiin kuzum. Rabbim nasip etsin inşallahPes etmek yok biz elimizden geleni yapıcaz.Rabbim inşallah en hayırlı zamanda bize de evlat nasip edecek. Güzel günler çok yakın. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Kan testim negatif...meirda senin sonucun ne oldu kuzum?
Kaçıncı gün gelmiş oldu canım ?Benim de bugün geldi adetim elendim canım. 4. Aşılama için gideceğim. Ben fazla aşılama olacağım, kendi kararım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Canım yol arkadaşlarım benim adetim geldi
Y yenibirhayal E esray35meirda Safransari @sumeyye 1306 @minadilda Sincapgiller N -nelly @turuncummm
Yeni yolculuğumm başlasın bakalım.
umarım kalan arkadaşlardan pozitif haberleri aldığımız bir hafta olur
Canım Allah'ın bir bildiği vardır diyelim ona sığınalım. Adetimin geleceğini bilmeme rağmen , bugün ufak çaplı bi şok yaşadım ama durmak yok yola devemKan testim negatif...
Tam 14. Günde geldi canım. Duphaston ve progesteron kullanmıştım.Kaçıncı gün gelmiş oldu canım ?
Rabbim hayırlısıyla atlatsin bu süreçlerimizi.Kızlar buraya hepimiz için bi umut yorumu bırakıyorum
umut etmeye devam edelim
vakti gelince bebeklerimiz bizleri bulacak
H hayaldunyasi123
Perşembe gidiyorum kuzum. Senden bir gün sonra. Ben muhtemelen haftaya Çarşamba veya cuma aşılama olurum. Erken yumurtluyorum ben. Sana yetişirimRabbim hayırlısıyla atlatsin bu süreçlerimizi.
Sen ne zaman doktora gideceksin canım ?
Ben önce polip için doktora gideceğim, onu aldırmadan olmayacak gibi çünkü hormonal bir bozukluğum yok... Yarına randevum var, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllahCanım Allah'ın bir bildiği vardır diyelim ona sığınalım. Adetimin geleceğini bilmeme rağmen , bugün ufak çaplı bi şok yaşadım ama durmak yok yola devemen doğru zamanda sağlıkla gelecekler inşallah. Yeni ay için planın var mı?
Bende bugün regl oldum beni de ekler misiniz. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ve aşılama konuşacağız
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılamameirda 12 Eylül Femara 1
1. AşılamaN -nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. AşılamaE esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaM Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaT TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. AşılamaH hayaldunyasi123 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaSafransari Letu
1. Aşılamaedahandro
4. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente meirda @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 N -nelly @kardrbc @fresa E esray35
Tamam canım bakalım yarın doktorun ne diyecekBen önce polip için doktora gideceğim, onu aldırmadan olmayacak gibi çünkü hormonal bir bozukluğum yok... Yarına randevum var, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Bende hafta sonu felan mi aşılama olurum acaba ?Perşembe gidiyorum kuzum. Senden bir gün sonra. Ben muhtemelen haftaya Çarşamba veya cuma aşılama olurum. Erken yumurtluyorum ben. Sana yetişirimbir hafta arayla olmuş oluruz
Tamam canım hoşgeldin. Ben de bugün regl oldum. Perşembe randevum. Adını tablomuza ekliyorum. Bana belli oldukça ilaç adını, yumurta sayını, aşılama gününü iletirsen eklemeleri yaparımBende bugün regl oldum beni de ekler misiniz. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ve aşılama konuşacağız
Merhaba hangi süreçlerden geçtiniz benimde ilk aşılamam biraz bilgi verir misiniz 19 eylülde çatlatma iğnesi oldum tabi gonal f kullandım öncesinde çatlatma iğnesi oldum 19 Eylül 21 Eylül Aşılama oldu aşılama sonrası duphaston kullanıyorum lekelenme akıntım falan hiç olmadı bana biraz siz hangi süreçlerden geçtiniz bilgi verir misinizOlmuştu canım 10. Günde özellikle hatırlıyorum hatta şüphelenip test yapmıştım çok silik pozitif geldi o gün.