Tamam canım malesef buradan öğrendiğimiz 12. Günde varsa idrarda çıkıyor ama şu da bir gerçek ki "mucizeler de gerçek" belki yarın mucizen sana gelirAz önce tekrar yaptım, yine negatif... Yarın yine de gidip kan vereceğim.
Üzülme sakın hayırlı olanı nasip ediyor Rabbim zaten aşılamanın başarı oranı çok düşük başka tedavi yöntemleri bulmak lazım gerçekten bu hayal kırıklığı çok üzücü çok yıpratıcı hepimiz için hayırlı olanı karşımıza çıkarsın nasip etsin Rabbim inşallahAşılama sonrası 13. Gün. Test negatifhakkımda hayırlısı Y yenibirhayal M minadilda sumeyye 1306 meirda
Geçmiş olsun canım hiççAşılama sonrası 13. Gün. Test negatifhakkımda hayırlısı Y yenibirhayal M minadilda sumeyye 1306 meirda
Kuzum resimde görünmüuodur fakat gölge vs var mı sen çıplak gözle bakınca. Hakkında tabi ki hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelecek minişşşAşılama sonrası 13. Gün. Test negatifhakkımda hayırlısı Y yenibirhayal M minadilda sumeyye 1306 meirda
Canım kac damla kullanıyorsun ?Sabah 1 akşam 1 kullanıyorum
Erken mi yaptın testi sanki aynı zamandaydik seninle ben Çarşamba kan vereceğim inşallah nasiptabi olmazsa da moral bozmuyoruz hemen bir sobraki aşamaya geçeceğizYok kuzum negatif malesefumarım sizler pozitifi göreceksiniz
Gelecek aya inşaAllah hepimiz pozitifi görürüz. İnsan üzülüyor evet ama en azından bir çaresini arıyorum, sürekli peşinden koşuyorum diye elbet bir gün olacak umuduyla yola devam ediyor...Aşılama sonrası 13. Gün. Test negatifhakkımda hayırlısı Y yenibirhayal M minadilda sumeyye 1306 meirda
Yok kuzum hiç gölgeKuzum resimde görünmüuodur fakat gölge vs var mı sen çıplak gözle bakınca. Hakkında tabi ki hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelecek minişşş
Yok kuzum benim seninle aramda beş gün falan vardı. Hakkımızda hayırlısı olsunErken mi yaptın testi sanki aynı zamandaydik seninle ben Çarşamba kan vereceğim inşallah nasiptabi olmazsa da moral bozmuyoruz hemen bir sobraki aşamaya geçeceğiz
Evet kuzum böyle şeylere tutunuyorum artıkGeçmiş olsun canım hiçç
Pes etme sakın hersey çok güzel olacak hepimizi sen motive ettin morel çok önemli farkettiysen çoğu kişininki tutmadı zaten başarı oranı çok düşük birz kendine gel toparlan insllah bunlara gerek kalmadan bir bakalım hamileyiz
Şöyle anlatayım sana çok yakın arkadaşım 7 yıldır evli 3 defa tüp bebek 4 defa aşılama yaptı olmadı bi türlü kısmet allahtan bi baktık hamile ve doğal yollardan kalmış ve folik asit bile bırakmıştı yani Allahım bizlere sınıyor belki rabbim kalpten istiyoruz hepimize nasip etsin inşallah
Amin amin kuzumÜzülme sakın hayırlı olanı nasip ediyor Rabbim zaten aşılamanın başarı oranı çok düşük başka tedavi yöntemleri bulmak lazım gerçekten bu hayal kırıklığı çok üzücü çok yıpratıcı hepimiz için hayırlı olanı karşımıza çıkarsın nasip etsin Rabbim inşallah
Aşılama sonrası 13. Gün. Test negatifhakkımda hayırlısı Y yenibirhayal M minadilda sumeyye 1306 meirda
Yapmadım daha yarın yapıcam inşallahKuzum hala test yapmaya korkuyor musun? Son durumun ne
Hayır yapmadım dahaGulcanKarakayaTurker NZ canım sen test yaptın mı?
Benim ki mfk nın vitamini kapsül şeklinde ama farklı bi damla da aldım suya meyve suyuna katılıp icilebilirmiş henüz ona başlamadım.Canım kac damla kullanıyorsun ?
Suya mi karıştırıyorsun yada direk kaşıkla mi ?
Gördüm canım da birşey yazamadım
Bende aldım da, üzerinde bir damla yazıyor, başka bir yerde de 10 kiloya 1 damla olacak şekilde kilo ile ayarlanır damla sayısı yazıyor. Net bir bilgi bulamadimBenim ki mfk nın vitamini kapsül şeklinde ama farklı bi damla da aldım suya meyve suyuna katılıp icilebilirmiş henüz ona başlamadım.
Canım hoşgeldinMerhaba, 2. Aşılamamı olacağım gonalf kullanıyorum bugün kontrole gittim. 2 gün sonra tekrar gideceğim. Bugün doktorla konuşurken 1. Aşılamamda gebe kaldığımı ama 6. Haftada kalbi durduğunu ve kürtaj olduğumu söyledim. Doktor şaşırdı ve tıbbi olarak %12 ihtimalle aşılamada gebe kalındığını şaşırdığını söyledi. Kötü niyetle söylemedi ama moralim çok bozuldu. Hala ağlıyorum ve sanki boşa çabaladığını hissediyorum. 2. Aşılama da gebe kalan var mı ?