- 20 Eylül 2022
- 224
- 168
- 30
Amin hepimiz için kucağımız dolsun inşallah onlar ne ben ilk defa duyuyorumHakkında hayırlısı olsun kuzumRabbim kısa sürede kucağını doldursun inşallah ben adını çok duydum ama kullanmadım. Promotil ve maxijuno gibi takviyeler alıyorum ben canım
Canım gruptaki arkadaşlar ortalama 12. Günde idrar testi yaptılar negatif çıkan, kanda da negatif çıktı. Genelde idrar doğru gösteriyor ama tabiki kesin diyemeyiz. Umarım bebeğin seninledir.Test yaptım negatif fakat doktorum idrarda çıkmayacaktır dedi . Yumurtalarım da 2 tane 21 cm idi
Ben düzenli adet oluyorum 28 günde bir bu c-life ne işe yarıyor tam olarak bi forumda tesadüfen gördüm onunla hamile kalan çok kişi varmışBen 1 ay kullandım. En az üç regl dönemi kullanılması gerektiğini söylüyorlar ama ben dayanamadım. Kullandığım zaman da faydasını gördüm. Regl olamıyordum, 60 günü buluyordu ama kullandığım zaman döngümün 30. günü regl oldum.
Amin hepimiz için inşallah senden güzel haberler bekliyorum ben hadi bakalım yarın büyük günAh güzel arkadaşlarım gerçekten sizin negatif haberiniizi bile kalbim kaldırmıyorvardır bir hayır. Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin sumeyye 1306
Ne peki bu ne işe yarıyor tam olarak ben hiç bilmiyorum tesadüfen gördüm alayım diyorumBen kullandım şimdi 2. Aşılamamı yaptırıyorum yine kullanıyorum
Canım benim FSH 11.8 çıktığından ve 17-18 aydır da bebiş olmayınca. Ben kendi kendime yumurtalarının kalitesiz olduğuna karar verdimAmin hepimiz için kucağımız dolsun inşallah onlar ne ben ilk defa duyuyorum
Dr yapalım dedi canım dr ne derse oGel başımın üstünde yerin var canımKuzum burası aşılama grubu. önümüzdeki ay aşılama mı düşünüyorsun?
Ben pcoslu değilim kullanabilirmiyim acaba bende eşimde bi sıkıntı yok bende yok acaba yumurtlar mı kalitesiz diye düşünmeye başladım kendi kendimeCanım benim FSH 11.8 çıktığından ve 17-18 aydır da bebiş olmayınca. Ben kendi kendime yumurtalarının kalitesiz olduğuna karar verdimo sebeple bu takviyeleri kullanıyorum. Bunlar yumurta kalitesini arttıran vitamin takviyeleri olarak geçiyor. Doktoruma da sordum. Kendisinin vitaminlere karşı olmadığını kullanabileceğini söyledi. Psikolojik olarak da sana iyi geliyorsa kullan, zararı olmaz yararı olabilir dedi. Ben de o sebeple kullanıyorum. Ben ikisini de aldığım için ikisini de kullanıyorum. Normalde bir tanesi yeterli. Ben şuan birgün birini bir gün birini içiyorum. Bunlar yumurta geliştirici inostol muydu neydi onun yanına ek vitamini olan takviyeler.
Mesela sadece ınofolic marka kullanan da var. Onda sadece folik asit ve o yumurta geliştiriciden var. Genelde pcoslulara öneriliyor ama diğer gruptaki çoğu arkadaşım kullandı hamile kaldı.
İnşallah hiç gerek kalmaz kuzum ama olacak olursa da gel tabi birlikte takip ederiz. Tecrübe aktarımları çok kıymetli oluyorDr yapalım dedi canım dr ne derse o
Ay inşallah gelsin artıkEli kulağındadır kuzum pazara kadar olursun bence
İnşallah kuzuşımmİnşallah hiç gerek kalmaz kuzum ama olacak olursa da gel tabi birlikte takip ederiz. Tecrübe aktarımları çok kıymetli oluyorinşallah hiç gerek kalmayacak amin
Canım valla bizim bi grubumuz var Eylül Ekim ayı gebelik planlıyanlar diye. Orda heralde çoğu kişi inofolic kullandı ve hamile kalanlar oldu. Pcoslu da değillerdi. Bunlar yumurta geliştirici oldukları için zararı olmaz diye tahmin ediyorum ben de. Ben ekstra vitaminlileri tercih ediyorum, daha pahalı benim kullandıklarım. İnofolic de vitaminsizi. Sen bilirsin canım karar seninBen pcoslu değilim kullanabilirmiyim acaba bende eşimde bi sıkıntı yok bende yok acaba yumurtlar mı kalitesiz diye düşünmeye başladım kendi kendime
Ben pcos için almıştım ama yumurta kalitesine, amh değerine yani bircok şeye faydalı ben aslında zaten yumurtaların iğneyle gelişiyor ve çatlayacak oluşan yumurtalarım kaliteli olsun diye kullanıyorum. Ama sadece sabah alıyorumBen pcoslu değilim kullanabilirmiyim acaba bende eşimde bi sıkıntı yok bende yok acaba yumurtlar mı kalitesiz diye düşünmeye başladım kendi kendime
Teşekkür ederim canım inşallah seninde güzel haberini alırız.Hayırlı olsun kuzummmmgünün yumurtan belli olunca eklerim seni yine gruba, eğer istersen
Ay şahaneTeşekkür ederim canım inşallah seninde güzel haberini alırız.bugün kontrole gittim. 4 yumurtam var ikisi büyük ikisi onlardan daha küçük. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Tahminimce çarşamba yaparız aşılamayı dedi ama kesin olarak pazartesi belli olacak
Klomen yazmıştı ama eczanede yokmuş. Doktorlar görüştü mecburen iğneye gecicez dediler. Gonal-f kullanıyorumAy şahanehemen de geçmiş zaman ve yumurtaların gelişmiş. Zaten aşılamadan sonra beklemek yıllar gibi geliyor. Öncesi hemencik geçiyor. Maşallah 4 yumurta çok güzel canım. Hangi ilacı kullandın?
CanımKızlar kan tahlili verdim sonucu biliyorum ama bir umut diyoruz
Kuzum senin durum neTamam canım ekledim tabloyabu ay güzel haberlerini alalım inşallah. Gonal -f ye de çok iyi diyorlar.