Gebeliğe Hazırlık 2023 Eylül-Ekim Ayı Aşılama Sürecimizi Birlikte Takip Edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı aşılamanızı olacaksınız?

  • 1

    OY: 86 76,8%
  • 2

    OY: 18 16,1%
  • 3

    OY: 7 6,3%
  • 4

    OY: 1 0,9%
  • 5

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    112
Ben de beklemek istemiyorum çok 32 bitti benim de. Eşimde de sperm yavaşlığı var 2-3 ay tedavi olsa denesek falan zaman kaybı gibi geliyor bana.
Canım 35 yaşındayım. 12. Ayımda doktora gittim. Yumurta takibi yapalım dedi. Yumurtlamamda bir sıkıntı çıkmadı. Ama yaşımdan dolayı istersen aşılama yapalım süreci hızlandırmak için dedi. Doğal yolla olur gebeliğin ama dedi karar senin deyince aşılama oldum. Eşimin hızlı spermi düşük ama doktora göre yeterli, benim de fsh 11.8 bence yüksek ama doktora göre yumurtlayıp çatladığım için onda da sıkıntı yok. Ben özelde takipliyim.
 
Benide ekler misiniz Gonal f
21 Eylül ilk aşılamam yapıldı
 
Evet gitti. Ama ilaçlar çok yan etki yaptı. Ben de hadi iç düzenli kullan demekten yoruldum biraz sinir basıyor bana
Anladım canım. İlaçları en az 3 ay düzenli kullanmalı. Aksi halde pek düzelme olmaYacaktır. Aşılamada spermlerin hızı arttırılıyor ve rahmin içine enjekte ediliyor. Normalde rahime geçen spermlerin %95i ölüyormuş geçiş esnasında. Burda hepsini hızlandırıp, hareketsizleri ayıklayıp, hepsini içine enjekte ediyorlar. Bana çok mantıklı geliyor aşılama. Ama tabi başarı yüzdesi düşük. Tüp bebek kadar yok.
 
Canım kan verdin mi?
 
Tüp bebeğin başarı oranı yüzde kaç canım ?
Sulamanın yüzde 20 diye biliyirum
 
Kan sonucum çıktı canım negatif ben c-life almak istiyorum hiç kullanan varmı acaba ?
Ben 1 ay kullandım. En az üç regl dönemi kullanılması gerektiğini söylüyorlar ama ben dayanamadım. Kullandığım zaman da faydasını gördüm. Regl olamıyordum, 60 günü buluyordu ama kullandığım zaman döngümün 30. günü regl oldum.
 
Bende kullandım adetlerim daha hafif geçiyordu. Ve kist vardı o zaman faydası oldu mu bilmiyorum ama yok olmuştu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…