- 22 Şubat 2023
- 9.632
- 10.693
- 37
Kız kime sordun bana mı merrye mi?Kuzum senin durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kime sordun bana mı merrye mi?Kuzum senin durum ne
Sana sordum canm aşılama oldu mu ne durumdasın şu an diyeKız kime sordun bana mı merrye mi?
Oldum canım. Yarın test günüm. İdrar testi yapacağım. Bakalım bi umut bekliyorum. Bak ilk sayfada bir tablo var. Kim ne ilaç kullanmış kaç yumurtası olmuş diye. Ben hiç Gonal-F yi duymamıştım ama çoğu doktor onu veriyormuş. Ben klomen ve femara kullanmıştım. Klomenle 3 yumurtam oluyordu. Femarayla 1 oldu. Bu ay bir yumurtayla aşılamaya gittim. Hakkımda hayırlısı olsun. Bugün uçuk çıkardım bi umut belirtiyse diye seviniyorumSana sordum canm aşılama oldu mu ne durumdasın şu an diye
Ben pcos için almıştım ama yumurta kalitesine, amh değerine yani bircok şeye faydalı ben aslında zaten yumurtaların iğneyle gelişiyor ve çatlayacak oluşan yumurtalarım kaliteli olsun diye kullanıyorum. Ama sadece sabah alıyorum
Teşekkür ederim kızlar yardımınız için peki son birşey sorayım eşim ısrar ediyor alalım diye bu mfk var bileniniz varmı aranızda eş paketi alalım bilmediğimiz şeyi kullanmayalım diyor en azından bu doktor felan diyor siz biliyormusunuz hiç kullanan oldu mu ?Canım valla bizim bi grubumuz var Eylül Ekim ayı gebelik planlıyanlar diye. Orda heralde çoğu kişi inofolic kullandı ve hamile kalanlar oldu. Pcoslu da değillerdi. Bunlar yumurta geliştirici oldukları için zararı olmaz diye tahmin ediyorum ben de. Ben ekstra vitaminlileri tercih ediyorum, daha pahalı benim kullandıklarım. İnofolic de vitaminsizi. Sen bilirsin canım karar senin
Gene diğer grupta bi arkadaşımız kullanıp hamile kaldı kuzum ama hangi ürünlerini kullandı hatırlamıyorum. Mfk'nın whatsap butonu çıkıyor sayfasında. Ona durumunu anlatıp yazarsan o da yönlendiriyor.Teşekkür ederim kızlar yardımınız için peki son birşey sorayım eşim ısrar ediyor alalım diye bu mfk var bileniniz varmı aranızda eş paketi alalım bilmediğimiz şeyi kullanmayalım diyor en azından bu doktor felan diyor siz biliyormusunuz hiç kullanan oldu mu ?
Çok teşekkür ederim canım ama sizinde tahmin ettiğiniz üzere negatifCanım güzel haberlerle gel inşallah. Sonucu da paylaş bizimle mutlaka. Mucizen seni bulsun
Hormonları düzenlemeye yarıyor, hamile kalmak için kullanan da var evet. Genelde pkolular kullanıyor. Olumlu dönüt alanlar çokBen düzenli adet oluyorum 28 günde bir bu c-life ne işe yarıyor tam olarak bi forumda tesadüfen gördüm onunla hamile kalan çok kişi varmış
Canım en doğru zamanda sağlıkla inşallah mucizen seni bulacak. Önümüzdeki ay da aşılama yaptırmayı düşünüyor musun?Çok teşekkür ederim canım ama sizinde tahmin ettiğiniz üzere negatif
Evet şimdi doktoruma yazdım bu ay da planımızın aşılama olduğunu söyledi bu ayda aşılama olacakCanım en doğru zamanda sağlıkla inşallah mucizen seni bulacak. Önümüzdeki ay da aşılama yaptırmayı düşünüyor musun?
Üst üste olunca şans artıyor diyorlar o zaman bir an önce adetin gelsin de yeni ay için hazırlıklar başlasınEvet şimdi doktoruma yazdım bu ay da planımızın aşılama olduğunu söyledi bu ayda aşılama olacak
Burda ilk sayfada tablomuz var. Günün yumurtan belli olunca seni de eklerim canım birlikte takip ederizEvet şimdi doktoruma yazdım bu ay da planımızın aşılama olduğunu söyledi bu ayda aşılama olacak
Benim hormonlarımda sıkıntım yok pcolu değilim her hangi bir yan etki yapar mı bilemedim burdan araştırdım yan etki yapan da olmuş hamile kalanda bilemedim bi kararsız kaldımHormonları düzenlemeye yarıyor, hamile kalmak için kullanan da var evet. Genelde pkolular kullanıyor. Olumlu dönüt alanlar çok
C life yerine ınofolic i araştır bi de canımBenim hormonlarımda sıkıntım yok pcolu değilim her hangi bir yan etki yapar mı bilemedim burdan araştırdım yan etki yapan da olmuş hamile kalanda bilemedim bi kararsız kaldım
05059861738 bu numaraya yazıp bilgi alabilirsinizBenim hormonlarımda sıkıntım yok pcolu değilim her hangi bir yan etki yapar mı bilemedim burdan araştırdım yan etki yapan da olmuş hamile kalanda bilemedim bi kararsız kaldım
Hadi hayırlısından güzel sonuçlar bekliyoruzCanım yarın yapacağım inşallah
Ay sanah testine etiketle mutlaka beni heyecanlandım inşşşşş kıpkırmızı bi pozitif gelcekkkjOldum canım. Yarın test günüm. İdrar testi yapacağım. Bakalım bi umut bekliyorum. Bak ilk sayfada bir tablo var. Kim ne ilaç kullanmış kaç yumurtası olmuş diye. Ben hiç Gonal-F yi duymamıştım ama çoğu doktor onu veriyormuş. Ben klomen ve femara kullanmıştım. Klomenle 3 yumurtam oluyordu. Femarayla 1 oldu. Bu ay bir yumurtayla aşılamaya gittim. Hakkımda hayırlısı olsun. Bugün uçuk çıkardım bi umut belirtiyse diye seviniyorum
İnşallah inşallah kuzumAy sanah testine etiketle mutlaka beni heyecanlandım inşşşşş kıpkırmızı bi pozitif gelcekkkj
Ay senin testin için ben bile heyecanlıyımmm inşaAllah pozitifi görürüzİnşallah inşallah kuzum
Canım şuan tablodan kimsenin pozitif olmadı mı ben yorumların çoğunu okudum ama göremedimİnşallah inşallah kuzum
Aşılama arada istisnalar olsada genelde olumsuz oluyor maalesef bende geçen ay yaptırdım olmadı. Hemde doktor o kadar umitliydi 4 yumurta vardı eşimin spermide 20 milyon gene yok gene yokCanım şuan tablodan kimsenin pozitif olmadı mı ben yorumların çoğunu okudum ama göremedim