Baya iyiymiş aslında. Neden devam etmedin kuzum? Ağır mı geldiBen 1 ay kullandım. En az üç regl dönemi kullanılması gerektiğini söylüyorlar ama ben dayanamadım. Kullandığım zaman da faydasını gördüm. Regl olamıyordum, 60 günü buluyordu ama kullandığım zaman döngümün 30. günü regl oldum.
Ben kullandım şimdi 2. Aşılamamı yaptırıyorum yine kullanıyorumKan sonucum çıktı canım negatif ben c-life almak istiyorum hiç kullanan varmı acaba ?
Ben 3 aylık kaşık olanından almıstım. 1 ay kullanmıştım gecen sene adetime sancıma iyi gelmişti. Gebelik olmamıstı bende dayanamadım yemedim daha. Şimdi 2. Aşılamama başladım sadece sabahları yiyorum kahvaltıdan önce bugün kontrolüm vardı 4 yumurtam oluşmuş. 2 si büyük 2 si biraz daha kücük pazartesi tekrar kontrole gidicemBen kullandım şimdi 2. Aşılamamı yaptırıyorum yine kullanıyorum
Ben gelmeden konuyu kapatma sakın hamiş değilsem regl olup gelcem famerayla hahahahah
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM Sincapgiller 1 Eylül Klomen 3
1. Aşılama@iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılamaturuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılamaedahandro 11 Eylül Femara 1
3. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılamameirda 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. AşılamaSafransari Letu
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente meirda @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Bunu bende duydum canım.Yapıcam canım Allah'ın izniyle. İlk defa dudağımda uçuk çıktı. Diğer grupta hamile arkadaşlar var onlarla konuştum. Bir kaçı uçuktan sonra hamile olduklarını öğrenmişler. İnşallah Rabbim bana da nasip eder.
Rabbim inşaAllah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kolay gebelik haberini almayı nasip etsinNega
Negatif canım
Yok ağır gelmedi, hiçbir yan etkisini görmedim ama dediğim gibi sabredemedim. Regl olduğumu görünce aşılama daha kesin gibi geldi o an bilmiyorum. Bir de ben çok ağrı çekerim normalde ama ağrı da çekmemiştim. Tamamen ruh halime bağlıydı yani karar vermemBaya iyiymiş aslında. Neden devam etmedin kuzum? Ağır mı geldi
Aşılama sürecinde ben de kullandım ama yürüyüş ve su alımına çok dikkat edemedimBen kullandım şimdi 2. Aşılamamı yaptırıyorum yine kullanıyorum
Canım sen test yapacaktın noldu ? İnsllah güzel haberler veirrisnYa çok tatlısın kuzum yasenin güzel niyetini yerim. İnşallah gerçek pozitifi de görecek @sumeyye 1306 .... .. kuruma çizgisi canım. O marka yalancı pozitif çıkıyor, 10 dakikdan sonra.
Test yaparsan varsa çıkabilir çünkü 14 gün olmuş. Çatlatma iğnesi yapılıyor yumurtan büyükse çatlamama ihtimali cok düşükKızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ? Ama aşılama olacağı yani çatlatmanın beklendiği günde ağrım oldu çatlamasa olmaz gibi
Kan testi verseydiniz keşke, onda çıkardıTest yaptım negatif fakat doktorum idrarda çıkmayacaktır dedi . Yumurtalarım da 2 tane 21 cm idi
Gel başımın üstünde yerin var canımBen gelmeden konuyu kapatma sakın hamiş değilsem regl olup gelcem famerayla hahahahah
Hayırlı olsun kuzummmmBen kullandım şimdi 2. Aşılamamı yaptırıyorum yine kullanıyorum
Eli kulağındadır kuzum pazara kadar olursun benceOf regl olmamam gerekmiyormuydu şimdiye kadar beni batım yarın inşallah geçikme yapmaz ama hiç regl olacakmışım gibi de ağrım yok
Canım benim doktorumda gel direk bakalım diyor ama ben idrar testi yapıp kontrol ediyorum. Aşılamadan sonra 12. Günden (çatlatma sonrası 13. Gün oluyor) sonra bana göre test yapılabilir. Burdan okuduklarıma ve kendi tecrübeme göre idrarda varsa çıkacaktır. Yani ister idrar ister kan testi yapmadan bilemeyiz canım. Umarım hamişsindirKızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ? Ama aşılama olacağı yani çatlatmanın beklendiği günde ağrım oldu çatlamasa olmaz gibi
Canım yarın yapacağım inşallahCanım sen test yapacaktın noldu ? İnsllah güzel haberler veirrisn