- 20 Eylül 2022
- 224
- 168
- 30
Hadi hayırlısı inşallah sen güzel haberler ver bari biraz umut dolsun içim inşallah ama inşallah sen pozitif haber vereceksinAmin amin .... Yok canım hiç yapmadım. Çok korkuyorum. Cumartesi yapacağım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallah sen güzel haberler ver bari biraz umut dolsun içim inşallah ama inşallah sen pozitif haber vereceksinAmin amin .... Yok canım hiç yapmadım. Çok korkuyorum. Cumartesi yapacağım inşallah.
Birlikte vereceğiz inşallah kuzum 12. Günden ikimiz için de umutluyum.Hadi hayırlısı inşallah sen güzel haberler ver bari biraz umut dolsun içim inşallah ama inşallah sen pozitif haber vereceksin
E bi daha yap hemen kuzum . Ay yarın mıydı kan testinKızlar ben dün erken gebelik testi yapmıştım. Testin şeffaf bölümü çatlak olduğu için onun gölgesi sandım öylece bıraktım baya zaman geçti ikinci çizgi var baya silik. Kuruma çizgisine benzemiyor daha önce görmüştüm çünkü. İğnenin etkisi sanırım
Bu test hakkında bilgim yok canım. Kuruma çıkarıyor mu çıkarmıyor mu bilmiyorumYaptığım marka bu
Test yapınca buraya da atın biz de bakalım. Sizin görmediğinizi biz görebiliriz.Tabi dün direk negatif olarak algıladım. Halada pozitife inanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak adına doğrusu
Hayir kullanmadimProgestan kullanıyor muydun canım
Hadi inşallah canım benimBirlikte vereceğiz inşallah kuzum 12. Günden ikimiz için de umutluyum.
Yarın canımE bi daha yap hemen kuzum . Ay yarın mıydı kan testin
Bu kuruma çizgisi çıkartıyor canım 11 ve 12. Günde yaptığım testler ama kanda negatifYaptığım marka bu
Ama inşallah seninki kuruma değildirBu kuruma çizgisi çıkartıyor canım 11 ve 12. Günde yaptığım testler ama kanda negatif
Yarın aşılama olalı tam 1 hafta olacak. Net sonuç haftaya çarşamba günü belli olur bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alalımİnşallah güzel haberini alırsın kuzum. Ben de hiçbir belirti yok. Bugün 10.
İnşallah nasip canımAma inşallah seninki kuruma değildir
Eğer devlette yapmak istersen sonuçlarına göre hareket ediyorlar mesela eşinin sperm sayısı 5 milyonun altında ise direk tüp bebek. Ama üzerinde ise ve farklı engel bir durum yok ise 2 aşılamadan sonra tüp bebek.Selam kızlar bu gruptaki arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum. Aşılama kendi istegimizle olan bi işlem mi yoksa doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor.
Bana doktor dedi canım.Selam kızlar bu gruptaki arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum. Aşılama kendi istegimizle olan bi işlem mi yoksa doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor.
Ben de beklemek istemiyorum çok 32 bitti benim de. Eşimde de sperm yavaşlığı var 2-3 ay tedavi olsa denesek falan zaman kaybı gibi geliyor bana.Bana doktor dedi canım.
1.5 senedir deniyoruz olmadı, yaşta 37 olunca direk aşılamaya geçelim dedi