Aaa o zaman şahaneeeYaşadığım yerde de kendi özel sigortamız var. İçeriğine göre seciyoruz. Benim ki biraz daha kapsamlı sigorta içerisinde güzellikten tut bebek tedavisine kadar var. Ne hastaneye ne ilaclara bir ücret ödemiyorum.
Progeston'u bırakınca üç gün sonra geldi benimki kuzum. Sen kaç gün oldu bırakalı? Prospektüsünde 7 güne kadar gelir yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Saolsn canım benim ya şey sorcam prgstn kullanıyordum bıraktım da hala regl olmadım o geciktiriyor mu peki var mi bi bilgin bu konuda ?
Yok ben bi ücret ödemedim şuan. Burda ücretsiz. Türkiyede cok pahalı şuan ne kadar olduğunu bilmediğim icin gecen sene aldığımı söylemiştim.Oyyy çok para canım ya. Klomen çok ucuza geliyor. Klomen diye diretseydin keşke? Gerçi gonalf nin etkisi daha çoksa bilemiyorum, doktorunun illaki bir bildiği vardır tabi. tüp bebek parasının yarısı maşallah.
Normalde doktor klomen verdi eczanelerinde yoktu. Doktoru aradılar. Doktorlar görüsme yaptı ve mecburen iğneye gectilerAaa o zaman şahaneeetabiki Gonal-F kullanmalısın çok beğendim bu sigortayı
Yok canım bana hiç yumurta takibi yapılmadı.Kuzum yumurta a det bittikten sonra yumurta gelişmeye başlıyor ve normal şartlarda ilaçsız 1 yumurta oluyor. Örneğin Ben de adetliyken yumurta görmüyor, rahmin iç kalınlığına falan bakıyor, kist var mı yok mu bakıyor. Yumurta geliştirici İlaç kullanınca genelde 1-2 yumurta oluşuyor veya 4e kadar çıkabiliyor sayı. Senin bu 7 yumurta geçmiş aylardan kalan yumurtalar mı acaba?
Örneğin 2 yumurtadan fazla olunca doktorlar genelde aşılama yapmak istemiyor. Çünkü üçüz dördüz gebelikler riskli.
Bi de böyle çok yumurta görünümü olunca pcos diyorlar ama sana yok demiş. Demek ki seninki öyle birşey değil
Uzun lafın kısası bunlar benim bildiklerim ama doktorun seni en doğru şekilde yönlendirecektir. Daha önce hiç yumurta takibi yapıldı mı canım sana? Eğer yapılmadıysa bu ay sadece yumurta takibi de yapabilir gibi geldi. Bence herşey 27 Eylül'de belli olacak. Umarım hakkında en güzeli olur kuzum.
Ben dün fetu ya 305 ödedim.Kuzum gonal -f ye ne kadar ödedin? Çok para diyorlar ona. Klomencik sadece 120 tl
3 gündür içmiyorum o zaman gelir bir an önce tekrar gideyim istiyorumProgeston'u bırakınca üç gün sonra geldi benimki kuzum. Sen kaç gün oldu bırakalı? Prospektüsünde 7 güne kadar gelir yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sen nerdesin canım ?Normalde doktor klomen verdi eczanelerinde yoktu. Doktoru aradılar. Doktorlar görüsme yaptı ve mecburen iğneye gectileryoksa yalvarsamda iğne vermezlerdi. Burda önce 3 ilaclı aşılama o tutmazsa sonra iğneliye geciyorlar. Hatta tüp bebeğe karşılar. 3 klomenli 3 iğneli 6 aşılamadan sonra tüp bebeğe geciriyorlar.
Şanslısın o zamanNormalde doktor klomen verdi eczanelerinde yoktu. Doktoru aradılar. Doktorlar görüsme yaptı ve mecburen iğneye gectileryoksa yalvarsamda iğne vermezlerdi. Burda önce 3 ilaclı aşılama o tutmazsa sonra iğneliye geciyorlar. Hatta tüp bebeğe karşılar. 3 klomenli 3 iğneli 6 aşılamadan sonra tüp bebeğe geciriyorlar.
Onun da makulmüş fiyatı kuzum. İğneye 600 küsür vermiştim diye hatırlıyorum canımBen dün fetu ya 305 ödedim.
Çatlatma iğnesi ne kadar canım ?
Canım geçen aydan da olsa bir yumurta görünürdü. Bi de geçen aydan yumurta kalınca kist yapıyor. Seninkiler kist değildir. Kist olsa söylerdi kesin. Seninki Pcos görünümü gibi geldi bana ama doktor yok deyince bilemedim. Doktordan daha iyi bilecek halim de yokYok canım bana hiç yumurta takibi yapılmadı.
Doktor aşılama deyince söylemiştim yumurta takibi mi yapsak önce diye, yaştan dolayı direk aşılamaya geçmek daha iyi demişti. Yaş 37.
Bende bu konuda çok tecrubesisim, 7 yumurta geçen ayinki mi oluyor, hiç bilmiyorum ki.
Evet canım eli kulağındadır . Evet gelecekse de gelsin de hemen yeni ay sürecin başlasın3 gündür içmiyorum o zaman gelir bir an önce tekrar gideyim istiyorum
CNım kan testi verdim sağ olsun doktor herşeye bakıyor şeker d vitamini Allah ne verdiyse tabi beta da kamda da netleştireyimde önüme bakayımturuncummm test yaptın mı canım?
@bebis6767 kuzum çift çizgin bugün ne durumda? Koyulaşma veya silikleşme var mı?
Benimki hep dışarda. Dolapta tutmuyorum ki hiç. Eczacı birşey demedi vallaKızlar bu ilaçlar dolapta durması gereken ilaçlar. Progestan kutusunda 25 derece oda sıcaklığı yazıyor. Dışarda işim olunca bir tane yanıma alsam ne olur ki
Ama çatlatma iğnesi yumurta gözünde duracak. Gonal-F ise kullandığın o da dolapta duruyor olabilir onu bilmiyorum. Progesterona gerek yok bence.Kızlar bu ilaçlar dolapta durması gereken ilaçlar. Progestan kutusunda 25 derece oda sıcaklığı yazıyor. Dışarda işim olunca bir tane yanıma alsam ne olur ki
AA iyi iyi sağolsun. Baktır herşeyine iyi olmuş canım.CNım kan testi verdim sağ olsun doktor herşeye bakıyor şeker d vitamini Allah ne verdiyse tabi beta da kamda da netleştireyimde önüme bakayım
Bakalım canım 2 gibi çıkar herhalde sonuçlarAA iyi iyi sağolsun. Baktır herşeyine iyi olmuş canım.bakalım ne çıkacak sonucu
Ben hollandada yaşıyorumSen nerdesin canım ?