ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @merry58 1 Eylül Klomen 3
1. AşılamaI iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılamaedahandro 11 Eylül Femara 1
3. Aşılamasumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılamameirda 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.AşılamaSafransari Letu
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lentemeirda @mucver veya mucver sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Adetininİnsallahhhh gelmez.
Ben bu ayın
19-20-21-22-23 ünde letu kullanıyorum.
27 sinde doktor kontrole çağırdı.
Diğer gitmemize de aşılama olacak sanırım.
Tahminen 27 sinde yumurta kontrolünden kaç gün sonra aşılama olur acaba ?
Birde canım siz aşılama sonrası cinsel ilişki önerdi mi doktor ?
Adet başlangıç tarihin ne canım?İnsallahhhh gelmez.
Ben bu ayın
Üç gün sonra geldi benim canımYa birşey sorucam benim test günüm 22 Eylül adet günüm de 24 Eylül ben şimdi eğer negatif olursa progesteron fitil kullanıyorum ya bıraktığım zaman mı hemen gelir mi
Hadi hayırlısı inşallah bunlara hiç gerek kalmazÜç gün sonra geldi benim canım
AmiiiinnnnnnHadi hayırlısı inşallah bunlara hiç gerek kalmaz
Ya canım benim rabbim emeğinin karşılığı versin inşallah bu süreçte çalıştın mi evde ben temizlik yaptım 4 günü falan acaba diyorum ondan mi kafam karıştı ne yapabilrim senceİnşallah canım herkesin gönlüne göre versinbenim 3. Aşılama bundan öncede bir tüp bebek tedavisi gördüm gebelik oldu ama kalbi durdu 10. hafta da iken. Çok şükür olacağına inandım elimden geleni yapıp tevekkül ettim. Çok şükür Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin. Herkesi çok iyi anlıyorum kolay süreçler değil. hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin
Canım sat 15 EylülAdetinin
Adet başlangıç tarihin ne canım?
O zaman canım şöyle;İnsallahhhh gelmez.
Ben bu ayın
AA dur 27 Eylül'de çağırmış. 9. Günde. Muhtemelen büyürse kaçırmayalım diye öyle çağırmış kuzum. Yine dediğim Aralık'ta aşılamanın olma olasılığı yüksekO zaman canım şöyle;
Eylül 28de 10. Gün yumurta kontrolü yapacak. 30 Eylül - 2 Ekim arası aşılaman olur herşey yolunda giderse kuzum. Genelde 12. - 14. Günlerde oluyor aşılama ama yumurtanın gelişimine bağlı tabi.
Örneğin benim 10. Gün aşılamam yapıldı. Ben kısa döngülüyüm. Beni 8. Gün çağırdı. Yumurtam yeterince büyümüştü. O gece iğne oldum. 10. Günümde aşılama oldum.
Artık beklemekten ne yapacağımızı şaşırdık, ben de test yapacaktım neredeysesumeyye 1306 ve meirda günlerimiz yakın diye sizi etiketledim kızlar. Ovuslayon testi yaptım tamamen amaçsızca. Aşılamanın 8. Günü hala az çizgi var. İğne etkisi devam ediyor olarak yorumladım. Bugün aşırı halsizlik var üstümde ama işyerinde de çok yoruldum onun etkisi diye düşünüyorum.
Umarım bu ağrıların bir anlamı vardırArtık beklemekten ne yapacağımızı şaşırdık, ben de test yapacaktım neredeysebenim de bel ağrım devam ediyor artık ağrı çekmek istemiyorum...
Canım ben hastanede çalışıyorum aşılama olunca yıllık izne ayrılıp ailemin yanına gittim 1 hafta 10 gün kadar hocam kafan dağılır iyi olur demişti.Ya canım benim rabbim emeğinin karşılığı versin inşallah bu süreçte çalıştın mi evde ben temizlik yaptım 4 günü falan acaba diyorum ondan mi kafam karıştı ne yapabilrim sence
ÇokCanım ben hastanede çalışıyorum aşılama olunca yıllık izne ayrılıp ailemin yanına gittim 1 hafta 10 gün kadar hocam kafan dağılır iyi olur demişti.
Yaa yerinden kalkmak mi gerekiyor ?Çok
İyi yapmışsın peki 1 hafta hiç yerinden kalkmadın mi ?
Canım benimkiYaa yerinden kalkmak mi gerekiyor ?
Ben de çalışıyorum, ise gelmek zorundayım.
Ben pazartesi gidip kan vereceğim testle uğraşmak istemiyorumUmarım bu ağrıların bir anlamı vardırbeklemeeeek çok zor sonunda güzel haberimizi alırız inşallah ya. Sen bekle kuzum yapma daha test. Hele sana daha çok erken. Pazar çok ideal senin için. Ben de cumartesi
Kuzum aşılamanın doğal gebelikten farkı yok. Hiçbir perhiz sakınma vs. önermez doktorlar.. sen kendin bir kaç gün sakin hareket etmeye çalış yeter.Yaa yerinden kalkmak mi gerekiyor ?
Normal döllenme gibi düşün. Eşinle birlikte olduktan sonra da ip atlamıyoruz ya haniYaa yerinden kalkmak mi gerekiyor ?
Canım sen ilk idrar testi mi yapacaktım? Kan mı verecektim?Hadi hayırlısı inşallah bunlara hiç gerek kalmaz
Anladim canım.Normal döllenme gibi düşün. Eşinle birlikte olduktan sonra da ip atlamıyoruz ya hanionun gibi. Gebelik düşünürken ekstra keskin hareketlerden, spordan, ağır kaldırmaktan uzak durmamız gerekir zaten. Bu gebeliğin doğalında var. Onun dışında birşeye gerek yok canım.