- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
Evet çıkabilir bizim doktorda ilk aşılamada 1 miş düşükmüş 2. De 4 milyon olmus fırlamıs dedi. 3. Aşılamada da 2.6 milyon cıktı yıkama sonrası burdaki doktorumuz iyi dedi ama türkiyede bi doktora sordum düşük dedi. Size düşük veya iyi diye birşey dediler mi acabaedahandro kuzum merhaba bakar mısın eşiöin bugunki yıkama ila 29 eylül deki sperm yıkamaya 28 milyondan 180 milyona çıkar mı ki cidden
Canım geçmiş olsun pozitife çıksın inşallah sonu bebiş olsun, bu iki aşılaman arasındaki zaman farkı nedir canım? Sperm sayısı çok farklı birbirindrn merak ettim , bizde de sperm sıkıntısı oldupundan arada neler yaptınız diyecektim,, inşallah bu farkın hatrına pozitif sonuçlanırSperm ilk aşılamada 28 milyondu toplam yıkandı 800 bin kaldı yüzde 55-60 hızdı bunda 180 milyon yıkanınca 2 milyon kaldı hız 65-70 olmuş
Valla canım benim acıdı ama çoğunluk acımadığı yönünde :)) ben de bir sonraki ay tekrar yapacağımYok canım 9 haftaya dönük kürtaj oldum gelişmedi maalesef. Evet baya uygun olmuş seninki bende düşünüyorum aşılama bakalım. Canin aciyor mu yapılırken
Normal diyor doktor düşük demedi canımEvet çıkabilir bizim doktorda ilk aşılamada 1 miş düşükmüş 2. De 4 milyon olmus fırlamıs dedi. 3. Aşılamada da 2.6 milyon cıktı yıkama sonrası burdaki doktorumuz iyi dedi ama türkiyede bi doktora sordum düşük dedi. Size düşük veya iyi diye birşey dediler mi acaba
Canım ilk aşılamam 29 eylülde oldu o gün toplam sperm 28 milyonda 1ml aldılar onda 800 bin kaldı 55-60 hızdı onunla aşılama yaptı buda bugunki 180 milyon sperm 1ml 2 milyon vardı hız 65-70 di onu enjekte ettiler kuzum hiç bişey yapmadık valla takviye vs sadece ilişki aralıgı 4 gündü belki o yüzdendirCanım geçmiş olsun pozitife çıksın inşallah sonu bebiş olsun, bu iki aşılaman arasındaki zaman farkı nedir canım? Sperm sayısı çok farklı birbirindrn merak ettim , bizde de sperm sıkıntısı oldupundan arada neler yaptınız diyecektim,, inşallah bu farkın hatrına pozitif sonuçlanır
Sayısı özellikle iyi yükselmiş valla. İnşallah vesile olur bu yükselmeCanım ilk aşılamam 29 eylülde oldu o gün toplam sperm 28 milyonda 1ml aldılar onda 800 bin kaldı 55-60 hızdı onunla aşılama yaptı buda bugunki 180 milyon sperm 1ml 2 milyon vardı hız 65-70 di onu enjekte ettiler kuzum hiç bişey yapmadık valla takviye vs sadece ilişki aralıgı 4 gündü belki o yüzdendir
Valla canım benim acıdı ama çoğunluk acımadığı yönünde :)) ben de bir sonraki ay tekrar yapacağım
Bizde dışarda yıkattırdık kuzum öyle götürdül hastaneyeSayısı özellikle iyi yükselmiş valla. İnşallah vesile olur bu yükselmebizim de düşüktü aşılamada yıkattırma sonucunda sayı falan yazmıyordu ama sadece sözde hız % 50 miş % 80 gibi bişeye çıkmış falan. Bizim lab bence yalancıydı yani saçma sapan bişieydi sonuç kağıdı helvacı kağıdı gibiydi o yüzden bidahakine dışarda yıkattırıp götürcez
Çok şükür kuzum hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursunAllah bin kere razı olsun kuzum benim mu mesajına o kadar mutlu oldum ki rabbim güzel kalbine en kısa sürede evlatla neşelendirsin kuzum benim hayırlısıyla birbirimize güzel haberlerimizi verelim hastanedne çıktım şimdi yemek yiyorum bitanem 12 bucukta girdim aşılamaya 45 grce felan çıktım çok şükür şuan çok iyiyim
Kız bu neeeeedahandro kuzum merhaba bakar mısın eşiöin bugunki yıkama ila 29 eylül deki sperm yıkamaya 28 milyondan 180 milyona çıkar mı ki cidden
Morfoloji iyi mi sizin? Doktor morfoloji için birşey dedi mi? Morfolojiniz de iyiyse. Bu çok çok iyi bi değer kuzumedahandro kuzum merhaba bakar mısın eşiöin bugunki yıkama ila 29 eylül deki sperm yıkamaya 28 milyondan 180 milyona çıkar mı ki cidden
Bitanem valla hiç bişey yapmadık inanır mısın bende kısa süreliğine şok yaşadım cidden bu kadar artabilir mi yanlış mı diye düşündümKız bu neeeeeşin ne yedi ne içti hemen bize söylemesin. Hem hareketliliğin de hem sayısında acayip artış olmuş ❤ Allahın izniyle hamilesin inşallah kuzum.
1 sene önce sperm testinde normaldi kuzumMorfoloji iyi mi sizin? Doktor morfoloji için birşey dedi mi? Morfolojiniz de iyiyse. Bu çok çok iyi bi değer kuzum
Yine normaldir öyleyse1 sene önce sperm testinde normaldi kuzum
İnşallah bitanem seninde güzel haberlerini bekliyorummmYine normaldir öyleysemaşallah maşallah kuzum. güzel haberlerle gel inşallah
Sperm ilk aşılamada 28 milyondu toplam yıkandı 800 bin kaldı yüzde 55-60 hızdı bunda 180 milyon yıkanınca 2 milyon kaldı hız 65-70 olmuş
İnşallah amin canım benimm hayırlısıyla mutlu haberi vermeyide nasip etsin RabbimAllah bin kere razı olsun kuzum benim mu mesajına o kadar mutlu oldum ki rabbim güzel kalbine en kısa sürede evlatla neşelendirsin kuzum benim hayırlısıyla birbirimize güzel haberlerimizi verelim hastanedne çıktım şimdi yemek yiyorum bitanem 12 bucukta girdim aşılamaya 45 grce felan çıktım çok şükür şuan çok iyiyim
Bitanem valla hiç bir şey yapmadık bende çok şaşırdımİnşallah amin canım benimm hayırlısıyla mutlu haberi vermeyide nasip etsin Rabbimbool bol dinlen canın sıkılınca heycanlanınfa yaz elimden geldiğince yanında olurum maşallah sperm baya toparlamış ne yaptınız nasıl oldu da düzeldi bizlere de anlat
Bikaç gün olur canım hatta benim bir hafta sürdü ara ara kramplar ağrılar. Parol içebilirsin ancak çok kötüysenkızlar kasığımdan başlayıp belime dogru bir agrı var işteyim uzanamıyorumda nasıl geçer ya
yok canım dayanıcam inşallah sonu güzel olsunda kendi telaşıma düştüm sende durumlar ne canım soramadımBikaç gün olur canım hatta benim bir hafta sürdü ara ara kramplar ağrılar. Parol içebilirsin ancak çok kötüysen