- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 25
İşte o yüzden zor olmuştur benden tavsiye kataterin daha iyi ilerleyebilmesi için idrara sıkışık gir diğerinde inşaAllah pozitif olurİşlemden önce tuvalete gitmemi söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o yüzden zor olmuştur benden tavsiye kataterin daha iyi ilerleyebilmesi için idrara sıkışık gir diğerinde inşaAllah pozitif olurİşlemden önce tuvalete gitmemi söyledi
Aynı bende ne ara oldu bitti anlamadım maşaAllah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahBende idrar sikisik girmistim hic agrim sizim olmadi 2 dk bitik dedi anlamadim kesinlikle sikisik gidilmeli benimde pozitif cok sukur bence etkisi oluo doktor dedi rahimi idrar kesesi skistirdigi icin dha iyi oluormus sperm yolu acisindan
Cok tesekkur ederim sizde asilama ile hamilesiniz galiba sizde saglikla kavusun bebisinizeAynı bende ne ara oldu bitti anlamadım maşaAllah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Evet amin inşaAllah teşekkür ederimCok tesekkur ederim sizde asilama ile hamilesiniz galiba sizde saglikla kavusun bebisinize
Vallaha kafam aşırı rahat inşallaj böyle devam eder ama ağrılarım varKııızz boşver Paris'in tadını çıkar. Hayat bi gün o da bugün gez arkadaşım gez
Benim 3. Aşılamam ama benimki zorlamadan oldu doktor cok zorladı. O yizden kanama olduğunu düsünüyorumCanim bende asilama yaptirdim ve ilk asilamamda tuttu ne gogus hassasiyetim var hala ne bisi regl agrilari cektim kendini umutsuz ediyorsun aybi belirtileri yasamisiz bende kanama gecirdim adet gelio sandim ama gelmedi kesildi
İdrarım vardı aşırı sıkışık değildim ama ilk 2 aşılamada bu kadar olmamıstı. Aleti taktı zorladı katateri iceri gönderdi başka birsey yaptı sonra onu geri cıkardı. Yeni aleti cıkardı onuda taktı katater gönderdi içeri birde uzun makasla uğraştı canımı çok acıttı sonrası aşılamayı yaptı. Diğerleri gibi kısa sürmedi yani uzun sürdü bu sefer ki. Bugün yine hafif kanama oldu ağrım başladı. Kanama dediğim çok açık pembe akıntının icinde geliyor.İdrara sıkışık girmediyseniz acı oluyor maalesef
Dualarım seninle canım Allah bu sefer sağlıkla kolaylıkla nasip etsin sana mucizeniKızlarım selam yarın öğlen aşılamamı oluyorum 2.kez dua eder misiniz bu sefer daha heyecanlıyım ve korkuyorum
Kacinci gunundesin asilmamanin suan canimBenim 3. Aşılamam ama benimki zorlamadan oldu doktor cok zorladı. O yizden kanama olduğunu düsünüyorum
Bilseydim rahim ağzını etkilediğini dile getirdim bu ay da boşa gittiİşte o yüzden zor olmuştur benden tavsiye kataterin daha iyi ilerleyebilmesi için idrara sıkışık gir diğerinde inşaAllah pozitif olur
Amin canım çok teşekkür ederimmDualarım seninle canım Allah bu sefer sağlıkla kolaylıkla nasip etsin sana mucizeni
Nasılsın oldun mu aşılama nasıl geçti canımAmin canım çok teşekkür ederimm
Hayır bitanem sperm bekliyoruz 1 de olucak bu sefer aşırı heyecanlıyımNasılsın oldun mu aşılama nasıl geçti canım
Tam 45 dk kaldı o zaman bende adet olamadım diye doktora geldım gebelik testi verdim ama yok eminim ama söktürücü vermeden kontrol etmek istedi dualarım seninle sabah gözümü açar açmaz aklıma sen düştün hayırlısıyla inşallah bu sefer mucizeni yaşarsın bende ilkinde ne korktum ne heycan yaptım bu adetle bidaha aşılama olcam sımdıden içim içime sığmıyor Meryem suresini oku beklerken bende senin için okuyacağımHayır bitanem sperm bekliyoruz 1 de olucak bu sefer aşırı heyecanlıyım
Allah bin kere razı olsun kuzum benim mu mesajına o kadar mutlu oldum ki rabbim güzel kalbine en kısa sürede evlatla neşelendirsin kuzum benim hayırlısıyla birbirimize güzel haberlerimizi verelim hastanedne çıktım şimdi yemek yiyorum bitanem 12 bucukta girdim aşılamaya 45 grce felan çıktım çok şükür şuan çok iyiyimTam 45 dk kaldı o zaman bende adet olamadım diye doktora geldım gebelik testi verdim ama yok eminim ama söktürücü vermeden kontrol etmek istedi dualarım seninle sabah gözümü açar açmaz aklıma sen düştün hayırlısıyla inşallah bu sefer mucizeni yaşarsın bende ilkinde ne korktum ne heycan yaptım bu adetle bidaha aşılama olcam sımdıden içim içime sığmıyor Meryem suresini oku beklerken bende senin için okuyacağım
Sperm ilk aşılamada 28 milyondu toplam yıkandı 800 bin kaldı yüzde 55-60 hızdı bunda 180 milyon yıkanınca 2 milyon kaldı hız 65-70 olmuşTam 45 dk kaldı o zaman bende adet olamadım diye doktora geldım gebelik testi verdim ama yok eminim ama söktürücü vermeden kontrol etmek istedi dualarım seninle sabah gözümü açar açmaz aklıma sen düştün hayırlısıyla inşallah bu sefer mucizeni yaşarsın bende ilkinde ne korktum ne heycan yaptım bu adetle bidaha aşılama olcam sımdıden içim içime sığmıyor Meryem suresini oku beklerken bende senin için okuyacağım
Amin canım amin en kısa zamanda inşallahben özel merkezlerde değil de normal özel bi hastanenin kadın doğum doktorunda yaptırdım . Femara elimde vardı zaten onu almadım. Sperm yıkama 600 çatlatma iğnesi 600 küsur aşılama işlemi de 4000 . Ama buralara göre fazla ucuza kaçmışım galiba labaratuvarı içime sinmedi zaten bir sonrakini dışarda yıkattırıp götürcem. Senin o zaman ki kimyasala mı dönmüştü canım, ondan sonra bişey yapmadın mı