Dayan canım aynen sonu güzel olsun yeter ki. Ben daha adet bekliyorum bu adette hormonlarım biraz toparlandıysa bu ay aşılama yapacağım hemen, bir ilerleme olmazsa bir ay daha uğraşıp fsh lh ı düşürmeye çalışacağım sonra hemen aşılamayok canım dayanıcam inşallah sonu güzel olsunda kendi telaşıma düştüm sende durumlar ne canım soramadım
Daha önce hiç aşılama yaptın mı canım peki inşallah gerek kalmaz hemen bu ay toparlanmıştır hormonlarınDayan canım aynen sonu güzel olsun yeter ki. Ben daha adet bekliyorum bu adette hormonlarım biraz toparlandıysa bu ay aşılama yapacağım hemen, bir ilerleme olmazsa bir ay daha uğraşıp fsh lh ı düşürmeye çalışacağım sonra hemen aşılama
Yaptım canım geçen ay işte ilkti tutmadı ikinciyi hemen peş peşe yapalım dedi doktor ben dedim biraz hormonlarımla uğraşayım öyle yapalım yine .3 4 e kadar deneyeceğimDaha önce hiç aşılama yaptın mı canım peki inşallah gerek kalmaz hemen bu ay toparlanmıştır hormonların
aşılama yaklaşırken 3-4 gün perhiz edin canım spermler çoğalıyor bizde öyle olduYaptım canım geçen ay işte ilkti tutmadı ikinciyi hemen peş peşe yapalım dedi doktor ben dedim biraz hormonlarımla uğraşayım öyle yapalım yine .3 4 e kadar deneyeceğim
Tabi canım öyle yaptık zaten, biz geçennsene eşimin testini yapmıştık kötüydü epey , yıkamada tekrar sayılır nasılsa dedik ama dünntazdım ya bomboş kağıttj hiç labaratuvar içime sinmedi. Bidahaki yapışımda dışardan yıkatıp götürcez bu defa doktor da öyle dedi o da beğenmedi kendi labaratuvarınıaşılama yaklaşırken 3-4 gün perhiz edin canım spermler çoğalıyor bizde öyle oldu
Ben de şuan aynı döngüdeyim yani geçen ay aşılama tutmadı üstüne adet oldum 24 kasımda (29.günde) şuan yeni döngünün içindeyim . Ama aşılamanın diğer çatlatma iğnemesi denemelerinden de çok farkı yok. Bir sonraki düzeni bozacağını sanmıyorum başka takviye tarzı bişeyler kullanmadıysan eğer. Biraz daha bekleyip tekrar test yapmak yerinde olur belki inşallah geç döllenmedirKızlar size birşey soracağım aşılamadan sonraki ayda (bu ay birşey yapmadımgeçen ay aşılamam olumsuz olmuştu) hiç adet gecikmesi yaşayanınız oldu mu ? Benim 4 gün kadar gecikti hiç olacakmış gibi de değilim açıkçası. Testler negatif. Normalde adetim hep düzenlidir. En fazla 1 gün gecikir anlamadım size sorayım dedim.
evet benimde 4-5 gün gecikmişti canımKızlar size birşey soracağım aşılamadan sonraki ayda (bu ay birşey yapmadımgeçen ay aşılamam olumsuz olmuştu) hiç adet gecikmesi yaşayanınız oldu mu ? Benim 4 gün kadar gecikti hiç olacakmış gibi de değilim açıkçası. Testler negatif. Normalde adetim hep düzenlidir. En fazla 1 gün gecikir anlamadım size sorayım dedim.
Ben de şuan aynı döngüdeyim yani geçen ay aşılama tutmadı üstüne adet oldum 24 kasımda (29.günde) şuan yeni döngünün içindeyim . Ama aşılamanın diğer çatlatma iğnemesi denemelerinden de çok farkı yok. Bir sonraki düzeni bozacağını sanmıyorum başka takviye tarzı bişeyler kullanmadıysan eğer. Biraz daha bekleyip tekrar test yapmak yerinde olur belki inşallah geç döllenmedir
evet benimde 4-5 gün gecikmişti canım
keşke kuzum inşallah öyledir yaKızlar geç döllenme olur mu bilmem pek sanmıyorum ama normalde gecikmediğim için tuhaf geldi. Ve hiç regl belirtisi yok bir de negatifim erkeğe dönüşmüş gibiyimteşekkür ederim iyi ki varsınız. insana sıkıntı veriyomuş bu gecikme. birkaç gün daha bekleyip doktora giderim artık.
Canım inşallah tutar da söylersin bize sayı çok iyiaşılama yaklaşırken 3-4 gün perhiz edin canım spermler çoğalıyor bizde öyle oldu
canım bende hep bişey aliyim yapiyim dedim yapmadım yani bilmiyorum sigarayıda bırakmıyor artık nasip diye bıraktım gerisini rabbim bilirCanım inşallah tutar da söylersin bize sayı çok iyiben de eşime sigarayı bıraktırdım değer daha iyileşsin diye ama artık ben hiçbişey yapmıyorum
Maşallah cok sevindim demek ki stres oranı azalmış bu süreçte daha rahatmış eşiniz darısı bize insallah bizde vu ay keçi boynuzu supralife kullanıyoruz bakalım sonucu aşılama yapılacağı zaman öğrenicez bende merak içindeyimBitanem valla hiç bir şey yapmadık bende çok şaşırdım
Benimde normalde bu kadar gecikmezdi 41 gün oldu doktor test yapıp tarlusal verdi adet söktürücüKızlar size birşey soracağım aşılamadan sonraki ayda (bu ay birşey yapmadımgeçen ay aşılamam olumsuz olmuştu) hiç adet gecikmesi yaşayanınız oldu mu ? Benim 4 gün kadar gecikti hiç olacakmış gibi de değilim açıkçası. Testler negatif. Normalde adetim hep düzenlidir. En fazla 1 gün gecikir anlamadım size sorayım dedim.
canım benim stres yapma en önemli şey o. bu konuda kendimize genelde çok yükleniyoruz. Nasipte varsa herşekilde geliyor içini ferah tut. İnşallah herşey çok güzel ilerlesincanım bende hep bişey aliyim yapiyim dedim yapmadım yani bilmiyorum sigarayıda bırakmıyor artık nasip diye bıraktım gerisini rabbim bilir
kuzum inşallah sizinde sonucunuz çok güzel çıka belim ve karnım agrıyor sadece dün akşamdan beri ama ümitli değilim hiç aşılama tutma olasılıgı düşük diyorlar buda 2. bakalımmMaşallah cok sevindim demek ki stres oranı azalmış bu süreçte daha rahatmış eşiniz darısı bize insallah bizde vu ay keçi boynuzu supralife kullanıyoruz bakalım sonucu aşılama yapılacağı zaman öğrenicez bende merak içindeyimsen nasılsın ağrın sızın var mı nasıl hissediyorsun kendini
Benimde normalde bu kadar gecikmezdi 41 gün oldu doktor test yapıp tarlusal verdi adet söktürücü
bitanem stres kullandıgımız ilaçlar adet düzenini bozuyprBenimde normalde bu kadar gecikmezdi 41 gün oldu doktor test yapıp tarlusal verdi adet söktürücü
Sen ben misin acaba Ben de 4.'yü yaptırmıştım İnşallah o kadara gerek kalmaz canımYaptım canım geçen ay işte ilkti tutmadı ikinciyi hemen peş peşe yapalım dedi doktor ben dedim biraz hormonlarımla uğraşayım öyle yapalım yine .3 4 e kadar deneyeceğim