Canım sadce gonalf mı vurulacaksın? Aşılama olacak mısın bu ay? Daha önce klomen kullanmışsın sanırım. Doktorun nasıl karar verdi Gonal-F ye. Ben de 2 kez klomen kullandım, sonra kendim femara istedim on geçtk bu ay. Ama gonal-f yi buradaki kızlardan öğrendimCanımm sağlıkla gelsin bebisben de gonal f vurulacağım pazartesi herhangi belirtin vs var mıydı? Yumurtlamada
Canım belki fitilin etkisi de yüksek çıkarmış olabilir ama kız ümidini hemen kaybetmemProgesteron kullanıyorum canım fitil olarak alttan bi ümidim kalmadı pek bi forumda gördüm 36 çıkıp hamile olmayanlar var
Beyaz akıntı da fitilden oluyor muhtemelen. Benim de var kuzum.. biZ belirtisiz hamiş olacağız inşallah kuzumİnşallah bende çok heyecanla bekliyorum ama hamilelik hiç hissetmiyorum şuan ufak ufak akıntım var beyaz başka bi belirtim yok
E daha ne olsun kız. Belki bebiş yerleşiyordur. Kan geçişiniı hissediyorsun..Bendede yok ya sadece akıntı ufaktan birde sol kasıklarımda kalp atışı gibi his var o kadar
Tamam canım o zaman hiç test yapma kafanı bulandırma kuzum. Adet belirtin de çok erken gelmiş sanki. Daha yumurta çatladıktan sonra 11 gün sonra erken bi tarih regl için. İnşallah yerleşmedir kuşumTeşekkür ederim canım benim dün gece regl olacağım diye bi sancı vardı bildiğin regl sancısı kesin oluyorum dedim olmadım cesaret edemıorm kalkıp test yapmaya çünkü ailem hiç
Kimse bilmiyor bn ve eşim tek oda çalısyor evde tek başıma bu sürece hazır değilim
Kuzum benimki rahme çok yakın olduğu için zarar vermemek adına doktorum dokunmadıHangi şehirdesiniz İstanbul Şişli'de echomar da doktor Cevat Bayrak var tıkalı tüpleri açıyormus benimde tıkalı sol tüpüm ben kendisiyle watsaptan konuşup rahîm filmi fotoğraflarıni gösterdim bana açılabilir rendevu al gel dedi ona gidicem açtırmak için
Az az kasik ağrısı ve biraz akıntı canım anlaşılıyor az da olsa. Ben vücudumu çok iyi tanıdığım için anladım. Amiiinn seninki de gelsin inşallahCanımm sağlıkla gelsin bebisben de gonal f vurulacağım pazartesi herhangi belirtin vs var mıydı? Yumurtlamada
Normalde regl tarihim 20 21 diye biliyorum dün çok degişkti 4 gün vardı regl Nie öyle oldu bilmiyorum hiçTamam canım o zaman hiç test yapma kafanı bulandırma kuzum. Adet belirtin de çok erken gelmiş sanki. Daha yumurta çatladıktan sonra 11 gün sonra erken bi tarih regl için. İnşallah yerleşmedir kuşumzaten reglle aynı belirtiler gösteriliyor deniyor. Hatta çatlamadan sonra 10. Gün civarı kahverengi lekelenmeler bile olabiliyor. İnşallah pazartesi kan testinde güzel haberini alacaksın kuzum
8 Eylül Cuma 1 yumurtam vardi
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @merry58 1 Eylül Klomen 3 I iftade 1 Eylül Gonal-f 2 @festina lente 4 Eylül Gonal-f 4M minadilda 4 Eylül Gonal-F 2turuncummm 7 Eylül Letu 2@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3edahandro 11 Eylül Femara 1sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2meirda 12 Eylül Femara 1@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2E esray35 15 Eylül Gonal-F 1
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lentemeirda @mucver veya mucver sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA turuncummm B bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa E esray35
Benim 8. Günüm ilk idrarla test yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı telefonun kamerasında cok az belli oluyor hamile olabilir miyim
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @merry58 1 Eylül Klomen 3 I iftade 1 Eylül Gonal-f 2 @festina lente 4 Eylül Gonal-f 4M minadilda 4 Eylül Gonal-F 2turuncummm 7 Eylül Letu 2@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3edahandro 11 Eylül Femara 1sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2meirda 12 Eylül Femara 1@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2E esray35 15 Eylül Gonal-F 1
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lentemeirda @mucver veya mucver sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA turuncummm B bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa E esray35
Ben yüksekliği progestan fitil kullanmana bağladım canım. Çünkü daha çok erken...Progesteron kullanıyorum canım fitil olarak alttan bi ümidim kalmadı pek bi forumda gördüm 36 çıkıp hamile olmayanlar var
KatılıyorumCanım belki fitilin etkisi de yüksek çıkarmış olabilir ama kız ümidini hemen kaybetmemöyle böyle bebişin seni bulacak kuzum bence hiç takılma böyle şeylere. Bak benim iki arkadaşım da biri 27 biri 30 ile öğrenmiş. Hem yani bebek gelmek istedikten sonra her koşulda gelecektir
Evet bugün varsa kanda da idrarda da çıkar diye tahmin ediyorum kuzum ama işte gördüğüm kadarıyla hassas bi yapın var, test yap derim sonra da negatif çıkar üzülürsün diye ısrar edemiyorumNormalde regl tarihim 20 21 diye biliyorum dün çok degişkti 4 gün vardı regl Nie öyle oldu bilmiyorum hiç
Yerleşme kanaması vs de olmadım pazartsi bakalım hayırlısından güzel haber alayım acaba bugün yapsam çıkar mi kanda diye düşünüyorum4 eylülde oldum 12 gün edıor
Hoşgeldin canım hangi ilaçla yumurtan geliştirildi? Hamiş haberlerimizi hep birlikte alalım inşallah8 Eylül Cuma 1 yumurtam vardi
Canım onun iğne etkisi olma ihtimali yüksek. Madem bugün yaptın, elinde test varsa her gün ilk idrarla yap ve çizgide koyulaşma var mı takip et. Bebiş varsa Muhtemelen 11. Gün civarı koyulaşma göreceksin kuzumBenim 8. Günüm ilk idrarla test yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı telefonun kamerasında cok az belli oluyor hamile olabilir miyim
Ah hadi inşallah hepimiz için güzel haberler alalımCanım belki fitilin etkisi de yüksek çıkarmış olabilir ama kız ümidini hemen kaybetmemöyle böyle bebişin seni bulacak kuzum bence hiç takılma böyle şeylere. Bak benim iki arkadaşım da biri 27 biri 30 ile öğrenmiş. Hem yani bebek gelmek istedikten sonra her koşulda gelecektir
Ya inşallah ya hayırlısıylaE daha ne olsun kız. Belki bebiş yerleşiyordur. Kan geçişiniı hissediyorsun..
Evet oldu inşallah bu kez ben inanıyorum hepimizin bencilleri bizimleBeyaz akıntı da fitilden oluyor muhtemelen. Benim de var kuzum.. biZ belirtisiz hamiş olacağız inşallah kuzumilla belirti şart değil. Diyorum ya ben önceki aşılamalarımda resmen hamileydim ama tutmadı. Bunda hiç belirtim yok inşaallaah hamileyimmm. Moralleri yüksek tutuyoruzz bozmuyoruzz kıızzlaaar enerciiiiiiiiiiii
Evet büyük ihtimal öyle hayırlısını nasip etsin RabbimBen yüksekliği progestan fitil kullanmana bağladım canım. Çünkü daha çok erken...
İnşallah canım sağlıklı olsunda ikizde olurCanımmmm ikiz mi geliyoray dün diyecektim yumoşun iki tane ikiz olur mu ki diye