- 1 Kasım 2022
- 52
- 25
- 26
Evet biliyorum canım sadece merak ettiğim soru 15. Günde adet oldun ya kendi döngü tarihi kaç gün sonra vega önceydiOvitrelle yaptığım günü 1.gün sayarak 15.günü regl olmuştum. 1 gün gecikmiştim yalnızca. Normal döngünden ziyade iğne tarihi önemli.
Sadece 1 gun oynadi .Evet biliyorum canım sadece merak ettiğim soru 15. Günde adet oldun ya kendi döngü tarihi kaç gün sonra vega önceydi
İlgin için teşekkür ederim canımSadece 1 gun oynadi .
Bende 10 ekimde çatlatma iğnesi 12 ekimde aşılama oldum bugun yani 12 yi geçtiği için 15. Günüm acaba yumurta çatlama iğnesi en son kaç güne kadar uzaya biliyorİlgin için teşekkür ederim canım
Ben hala olmadım 18. Gün iğneden sonra ağrım var ama olamıyorumArkadaşlar merhaba birşey soracağımız ovitrelladan sonra kaç gün sonra adet oldunuz ?
Ve kendi döngünüz adet olduğunuz günden kaç gün sonraydı
Şimdiden hayırlara vesile olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bende 24 ekim gece saat 23,40 çatlatma ignemi oldum perşembe günü saat 11 de aşılamam olcak heriycanlıyım çok umarım güzel sonuçlar alırız
Benim 10. Gün bitmişti bünyeden bünyeye değişiyor kan verirseniz net öğrenirsiniz olup olmadığınıBende 10 ekimde çatlatma iğnesi 12 ekimde aşılama oldum bugun yani 12 yi geçtiği için 15. Günüm acaba yumurta çatlama iğnesi en son kaç güne kadar uzaya biliyor
İdrar yaptım şimdi maalesef olumsuzBenim 10. Gün bitmişti bünyeden bünyeye değişiyor kan verirseniz net öğrenirsiniz olup olmadığını
Aşılamanın kaçıncı günüİdrar yaptım şimdi maalesef olumsuz
16-17 güne kadar uzayabilir canım.Bende 10 ekimde çatlatma iğnesi 12 ekimde aşılama oldum bugun yani 12 yi geçtiği için 15. Günüm acaba yumurta çatlama iğnesi en son kaç güne kadar uzaya biliyor
Teşekkür ederim hepimiz için inşallahŞimdiden hayırlara vesile olsun inşallah
Gece yaptım aşılamamın 13. Günü bugün doktoruma yazdım yinede ver dedi ama vermeyeceğim boşuna umut edip kan vermeye gerek yok diye düşünüyorum . Ama uyguladığım test uzun zamandır bendeydi ve markası çok önerilmiyor bilmiyorum karam biraz karıştı açıkçası .Aşılamanın kaçıncı günü
Adet olmayacağım sanırım ben çikolata kisti var ve adet olmadan 2 gün önce ağırır adet olmamam demek çatlamamış olması demek olabilir mi ?16-17 güne kadar uzayabilir canım.
19. VEYA 20.GÜNÜNDE 3 GÜN GECİKMİŞTİArkadaşlar merhaba birşey soracağımız ovitrelladan sonra kaç gün sonra adet oldunuz ?
Ve kendi döngünüz adet olduğunuz günden kaç gün sonraydı