Evet idrara sıkışık olman lazım ultrasonla yumurtana bakıp oraya enjekte edilicek spermlerHastaneye geldik eşim örnek verdi. Bana 11.30 gel dediler ama idrara sıkışık ol vs demediler aşılamada idrara sıkışık olmak gerekmiyor mu
Kişiden kişiye değişiyor canımkızlar aşılamada iğnenin etkisi, ne zaman geçiyor?
Canım sen her ihtimale karşı git kan ver zor bir şey değil en azından kafanda netleşir acaba mı demezsin yakınında sağlık ocağı varsa ver öğleden sonraya sonucun çıkarYa arkadaşlar birşey soracağım ben dün gece test yaptığımda ikinci çizgi 1 dakika sonra belirdi fakat ince beyaz bir çizgiydi yani öncekiler gibi tamamen bembeyaz değildi bu konuda fikri olan varmı ?
Belki geç döllenme filan olurYa arkadaşlar birşey soracağım ben dün gece test yaptığımda ikinci çizgi 1 dakika sonra belirdi fakat ince beyaz bir çizgiydi yani öncekiler gibi tamamen bembeyaz değildi bu konuda fikri olan varmı ?
SAĞOL CANIMKişiden kişiye değişiyor canım
İdrarın tamamen boş olması gerekiyor dedi ya tüp bebekten farklı dediEvet idrara sıkışık olman lazım ultrasonla yumurtana bakıp oraya enjekte edilicek spermler
İdrara sıkışık mı yapıldı canım işleminAşılama işlemim yapıldı şimdi nasıl geçer zaman 8 Kasım’da gebelik testi için çağırdılar
Evde testle takip edebilirsin ama 12. Gün kanda çıkıyor gebelık genelde ben kan verdim 9. Gün benım sınıflanmıstıSAĞOL CANIM
Canım aşılama yaparken karnından ultrasonla bakılıyor yumurtana yakına hemen yanına enjekte ediliyor daha net görebilmek için idrara sıkışık yapıyorlar ilk kez duydum tamamen boş olması gerektiğiniİdrarın tamamen boş olması gerekiyor dedi ya tüp bebekten farklı dedi
Erken yapmışsın canım iğnenin etkisi geçmiştir bebek yerlesmeye 6 gün başlıyor en erken 12. güne kadar sürebilen varmış canını sıkma inşallah pozitife döner. Bel kasık ağrıları bende de çok oldu iğnenin erkisi olabilir 9.da aşılama oldum hala çekiyorum bugün anca adetim geldi. Umutsuzluğa kapılma inşallah pozitif sonuç alırsınmerhaba bende 19 ekimde aşılama yaptırdım bekleme sürecindeym ama hiç bi belirtim yok kasıklarım ilk günden beri hafif agrılr var bir gün bel agrısı ile uyandım 4 gün önce çok merak ediyorum nasıl belirtiler oluyor ben bide 6. gün dayanamayıp test yaptım aptal gibi tabiki negatif
Canım aşılama yaparken karnından ultrasonla bakılıyor yumurtana yakına hemen yanına enjekte ediliyor daha net görebilmek için idrara sıkışık yapıyorlar ilk kez duydum tamamen boş olması gerektiğini
hiç bir belirti yok bunların dısında kasık agrım hala var ama bilemedim cnmErken yapmışsın canım iğnenin etkisi geçmiştir bebek yerlesmeye 6 gün başlıyor en erken 12. güne kadar sürebilen varmış canını sıkma inşallah pozitife döner. Bel kasık ağrıları bende de çok oldu iğnenin erkisi olabilir 9.da aşılama oldum hala çekiyorum bugün anca adetim geldi. Umutsuzluğa kapılma inşallah pozitif sonuç alırsın
Belki kuzum bilmiyorum ama aşılamada geç döllenme ihtimali olabilir mi acaba ?Belki geç döllenme filan olur
tamam canım 6 ekimde kan için hastaneye gel dedilerde ben gitmeden idrar yaparım diye düşüyorum adet olmazsam tabi .sizin sonuç ne peki?Evde testle takip edebilirsin ama 12. Gün kanda çıkıyor gebelık genelde ben kan verdim 9. Gün benım sınıflanmıstı
Çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımMaşallah kuzumsağlıkla kucağına al inşallah mucizeni
Ya çok güzel bir heyecan hadi gözün aydın hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Şimdi sırayla kese kalp atışı cinsiyet hep bir heyecan bekleyecek biziKızlar ben şok sonucum 33.30 pozitiiiff inanamıyoruuummmRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah allahım hepinize de pozitif sonuçlar göstersin öğrenir öğrenmez topikteki arkadaşlarıma duam kalbimde sizsiniz aayy çok duygulandım
Bende yarın gidecem bu teste baktırmak için yarın 8. GünümBanada haftaya progesteron testi yaptır dedi ama takviye progesteron vermedi kaç çıkmasını bekliyor çlar acaba bu hormonun