Tabi ya düşünsene benim ilkinde söylediğimi. Şuan beni kesin el birliği ile tüp bebeğe götürmüşlerdi ve bu esnada kesin stresten patlamış olurdum . En azından şimdi sakin sakin, doktorumla eşimle istişare ederek ilerliyorum kuzum.Valla mıı uhh ben birinciyi söylemedim diye sucluluk duyuyorumama en güzeli bu sefer insan acayıp strese girer insanlar sordukca
İnşallahhhSizlerde o annelerimizi etiketleyip sorabilirsiniz kuzum. Benzer süreçler yaşadığımız için seve seve cevap vereceklerdir diye tahmin ediyorumhamişimiz var çok şükür sayı artarak devam edecek inşallah
İnşallah hamiş olalım da yaşantımıza "aşılama koçu" olarak devam edelimİnşallahhhbizlerde güzel haberler veririz ama hamile kalırsam burdan herkese destek olmaya calısıcam düşenın halınden düşen anlıyor bu kesin
Evet hele ki her ailede arkadas grubunda felaket Tellalı vardır stresten insanı öldürürlerTabi ya düşünsene benim ilkinde söylediğimi. Şuan beni kesin el birliği ile tüp bebeğe götürmüşlerdi ve bu esnada kesin stresten patlamış olurdu . En azından sakin sakin, doktorumla eşimle istişare ederek ilerliyorum kuzum.
Evettİnşallah hamiş olalım da yaşantımıza "aşılama koçu" olarak devam edelim
Evet canım özelde yaptırıyorum. Yaşım 35 çocuksuz da olunca bu zamana kadar biriktirdiğim birikimi yatırıyorum aşılamaya ve belki de tüp bebeğe. Hakkımızda hayırlısıEvet hele ki her ailede arkadas grubunda felaket Tellalı vardır stresten insanı öldürürlervalla tüp bebek bana da cok uzak maddi olarak manevide kaldırabilceğimi düşünmüyorum sen sanırım özelde yaptırıyorsun aşılama dimi
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımEvet canım özelde yaptırıyorum. Yaşım 35 çocuksuz da olunca bu zamana kadar biriktirdiğim birikimi yatırıyorum aşılamaya ve belki de tüp bebeğe. Hakkımızda hayırlısı
ben sordum 20 bin dediler ilaçları hariç çipliEvet canım özelde yaptırıyorum. Yaşım 35 çocuksuz da olunca bu zamana kadar biriktirdiğim birikimi yatırıyorum aşılamaya ve belki de tüp bebeğe. Hakkımızda hayırlısı
Canım benim ilaçların çok tutmuyor zaten. Klomen kullandığım için. Toplam 10 bin civarıHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
Ben onuda yapamıyorum kızımın rızkını harcıyorum gibi geliyor işte annelik değişik Allahım tez zamanda yaşatsın isteyen herkese
Özelde fiyatlar da maşallahkaça yaptırmıştın toplam ilaçlarla
ben sordum 20 bin dediler ilaçları hariç çipli
Bu çipli sperm sorunu olanlar için mi yoksa morfoloji için mi daha uygun onları cok araştırmadım sen biliyosundur
İnsan araştırmaktan da yoruluyor hangi birini araştıralımbazıları daha iyi diyor, bazıları farkı yok diyor ama ben bilmiyorum kuzum bilmediğim yerden sordun..
Canım bu ya bebiş ya da kist. Kistte de lh yükseliyormuş. Ama bebişte de aynı böyle oluyorKızlar bugunde yaptım ovülasyon alttaki böyleEki Görüntüle 3318990
Sipariş verdimm gelene kadar adet olmazsam deniycem canım bakalım kistte olabilir aşılamadan sonra baya sancı çekmiştim bi araCanım bu ya bebiş ya da kist. Kistte de lh yükseliyormuş. Ama bebişte de aynı böyle oluyorHCG testi var mı elinde?
Ben kist olduğumda hiç ağrım yoktu. Doktorum demişti ki yürüyünce ağrıyacak, sonra da patlamaya yakın apadist sanacaksın öyle bi ağrı olacak demişti. O kadar çok ağrım olmadı ama benzer ağrılar yaşamıştım bir gün falan.. kız bir de şey demişti. Yatakta yuvarlanma demiştiSipariş verdimm gelene kadar adet olmazsam deniycem canım bakalım kistte olabilir aşılamadan sonra baya sancı çekmiştim bi ara
Bunu okumadan 2 sn önce eşimle yatakta yer değiştirdik yuvarlandımBen kist olduğumda hiç ağrım yoktu. Doktorum demişti ki yürüyünce ağrıyacak, sonra da patlamaya yakın apadist sanacaksın öyle bi ağrı olacak demişti. O kadar çok ağrım olmadı ama benzer ağrılar yaşamıştım bir gün falan.. kız bir de şey demişti. Yatakta yuvarlanma demiştibu kistler düğüm olabiliyormuş. Yani ip gibi birşeyin ucunda kisti düşün demişti, yuvarlanınca ipler düğüm oluyor gibi anlatmıştı sanki ama ben tam anlatamamış olabilirim şimdi. Yani kuzum ne olur ne olmaz, yuvarlanma bi yerlerde inşallah kist değil bebiş çıkacak seninki? İyi düşünelim
Ay tam denk gelmiş. Neyse birşey olmaz o kadarcıktanBunu okumadan 2 sn önce eşimle yatakta yer değiştirdik yuvarlandımo kadar kötü dayanılmıycak ağrım hiç olmadı ama bilmiyorum ya test aldım gelsin yapcam
İnşallah kuzum sende ne var ne yok nasılsın ne hissediyosunnAy tam denk gelmiş. Neyse birşey olmaz o kadarcıktaninşallah adetin gelmez de HCG testini de böyle çift çizgi görürüz canım Hayvanseverbiri 'nden hiç haber yok. Canım naptın?