Ah yavrum balım gülümVe ben birşey yaptım. Çok çok erken biliyorum ama dayanamadım. Merakımdan kendimi tutamadım ve beta hcg verdim bir kereliğine. 8.günüm ve 3.88 çıkmış sonucum. Acaba yükselir mi merakı sardı şimdide içimiöğrenmeseydim daha iyiydi kimse gününden önce yaptırmasın böyle şeyler düştüm ben bi gaflete sardı beni merak korku şimdi
Allah bağışlasın.İnşallah canım senin sonucun iyi çıksınsana bir evlat evladına da bir kardeş olsun Allahım hayırlısı ile sana nasip etsin inşallah
9 yaşında kızım canım küçük olsa bir şekil kandırırsın inan herseyin farkında olması beni iki kat üzüyor inşallah pozitife döner birsey olur da kızıma güzel bir haber verebilirim ama negatifi görünce kendimi bile toplayamadım daha
Amin canım amin inşallah çok saolAh yavrum balım gülümAllah bundan sonrası için bekleme sabır versin kuzum. Bu çıkan iğne şuan muhtemelen. Anca rahme tutunup, kana karışacaktır. İnşallah artar canım çok tatlısın ya. Sana ben kıyamam
Evet canım çok yanlış bir hareket, keşke yaptirmasaydin.Ve ben birşey yaptım. Çok çok erken biliyorum ama dayanamadım. Merakımdan kendimi tutamadım ve beta hcg verdim bir kereliğine. 8.günüm ve 3.88 çıkmış sonucum. Acaba yükselir mi merakı sardı şimdide içimiöğrenmeseydim daha iyiydi kimse gününden önce yaptırmasın böyle şeyler düştüm ben bi gaflete sardı beni merak korku şimdi
Ben 8 gün dayanabildiğime şükrettim bir an. 8 gündür kaset test bile yapmadım. Bekleyeceğim dedim ama malesef. Şeytan çok dürttü beni kalk bi yaptır git yaptır diye yenildimEvet canım çok yanlış bir hareket, keşke yaptirmasaydin.
Bu süreç çok uzun olabiliyor ondan hastanede kan vermeyi, kaset teste pozitif görmeden olumlu bulmuyorum ben. Her defasında bunu görmek, bunun heyecanını hayal kırıklığını yaşamak vücudu daha çok strese sokuyor.
Allah razı olsun inşallah hepimiz en kısa sürede kolaylıkla hamile kalırızAllah yardımcın olsun ıns hamılesındır
Canım inşallah yükselir inan bende aynı durumdayım zorrrr dayanıyorum ama nasıl zor anlatamamBen 8 gün dayanabildiğime şükrettim bir an. 8 gündür kaset test bile yapmadım. Bekleyeceğim dedim ama malesef. Şeytan çok dürttü beni kalk bi yaptır git yaptır diye yenildimKimseye önermem tabi ki üzüyor.
Sağol teşekkür ederim yanımda olduğunuz için hepinize tek tek yanlız kalınca düşün düşün işin içinden çıkamıyorum gözlerim doldu keske hepinize ayrı ayrı sarılabilsemmm@
damlasu14 kuzum bak daha çok erken. Senin test günün cumartesi. Aslında bir grup bilim adamı, doktor ve tecrübe sahibi anneler, en erken hamilelik belirtisinin adet gecikmesi olduğunu, adet gecikmesinden önceki belirtilerin plasebo etkisi olduğunu söylüyorlar.
Bu çerçeveden bakınca; biz bi de iğneli grubumuz. Bizdeki zaten belirtiler iğne etkisi. Sen şuan bebişin varsa bile bunu hissetmiyor olabilirsin. Ve eğer varsa bu kadar strese o bebişin halini düşün. Biraz rahatla kuzum. Bebek varsa şuan ona da yazık. Aslında en erken belirti adet gecikmesi. Bunu hatırla.
Sabretmek çok zor bitanem evet ama normalde pazar günü yaptırmam lazım. 2 gün sonra değil de en azından cumayı beklicem tam 12.gün oluyor. Cuma birdaha kan vereceğim. İnşallah yükselirCanım inşallah yükselir inan bende aynı durumdayım zorrrr dayanıyorum ama nasıl zor anlatamam2 gün sonra yeniden yaptır bakalım yükselecek mii
Canımmm benim ağlattın beni zaten yazdıklarınlaCanım nerdesin nasıl oldundaha iyi misin?
İnşallah yükselir evde deneseydin alıp çizgi koyulasıcak mı diyeSabretmek çok zor bitanem evet ama normalde pazar günü yaptırmam lazım. 2 gün sonra değil de en azından cumayı beklicem tam 12.gün oluyor. Cuma birdaha kan vereceğim. İnşallah yükselir
Hayır onu söylemedi gördüğüm kadarıyla 28 mm yazıyordu boyutu bir tanesininKaç yumurtan olmuş söyledi mi kuzum?
Koocamaaann sarılıyorum sana kuzum. Yalnız değilsin. Senin bu yaşadığın duygular benim de içimde emin ol , haykırmak, bağırmak istiyorum ama sonra kendime ediyorum deyip sakin kalmaya çalışıyorum. Negatif görmeye hiç hazır değilim. Olurda Perşembe negatif çıkarsa nasıl bi ruh halim olur tahmin edemiyorum. Allah hepimize iyiye de kötüye de dayanma gücü versin kuzum.Sağol teşekkür ederim yanımda olduğunuz için hepinize tek tek yanlız kalınca düşün düşün işin içinden çıkamıyorum gözlerim doldu keske hepinize ayrı ayrı sarılabilsemmmama dualarımla yanınızdayım ben sizden razıyım Allahımda olsun muradınıza kavuştursun tamam sakin kalmaya çalısıcam haklısın sabretmek cok zor
İyi çok şükür kuzum. Dağıt kafanı moral çok çok önemli. Bebek varsa da yoksa da moralimiz iyi olmalı ki sağlıklı planlar yapabilelim. Ben de senle aynıyım kuzum. Sadece sakin kalmaya çalışıyorum. Herşey Allah'tanCanımmm benim ağlattın beni zaten yazdıklarınladaha iyiyim biraz markete gittim kızımla dolaştım iyi geldi sen nasılsın
Aşılaman bebeğine kavuşmana vesile olur inşallah kuzumBen de işlemımı oldum sımdı eve gıdıyorum inş selametle ve kolaylıkla tutunur ıns hamıle kalırım
Tamam kuzum ben 1 yumurta yazıyorum o zaman tabloya? Güzel güzel çatlasın İnşallah.Hayır onu söylemedi gördüğüm kadarıyla 28 mm yazıyordu boyutu bir tanesinin
Aşılama tarihim 6 Ekim ilaç gonal f 300 ml yumurta sayısı dediğine oluyor çatlatma iğnesini vurmadan önceki sayımıCanım ekleyebilmem için bilgilerini verebilir misin?
Aşılama tarihi
İlaç
Yumurta sayısı
Evet görmemişim kusura bakma