Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Yumurta takibine gittiğinde verdiği sayı. Ekliyorum hemen tabloya inşallah birlikte güzel haberlerini alalım. Benim de 7 Ekim aşılama günüm. Çarşamba gün idrar testi yaparsan çıkma ihtimali var kuzumAşılama tarihim 6 Ekim ilaç gonal f 300 ml yumurta sayısı dediğine oluyor çatlatma iğnesini vurmadan önceki sayımı
Hiçbir sakınma yok canım bildiğim kadarıyla girebilirsin.kızlar aşılama olduktan sonra denize havuza girmek zararlı mı bilginiz var mı ben şimdi tatildeyim ne yapayım
C C120299 ekledim canım tabloya. Yumoş sayın kaldı bi tek. K Kbude ile aynı günsünüz canım. Benimle de bir gün var aramızda.
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. AşılamaK Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. AşılamaC C120299 6 Ekim Gonal-F
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. Aşılama@GRCLK 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılama@kediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 18 Ekim Femara 1
1. Aşılama@kuzu_ Gonal-F
1. Aşılama
ÇipliS seldakayavuz Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Canım nasılsın hamişlik naıl gidiyor ne yapıyor yeğenimiz mide bulantısı vs. var mı kuzum? Keseyi ne zaman görecekmişsin?Aşılama öncesi gonal f ve çatlatma iğnesi ovitrelle aşılama sonrası duphaston kullandım şuan hala kullanıyorum duphaston ve folik asit
Topiğimizin ilk hamişi senin nasıl gidiyor canım hamişliğin? Keseyi görmüşsündür diye tahmin ediyorumBenim 3. Aşılama bende gonol f kullandım ama sonrasında sadece folikasit ilacına devam ettim bide progestan fitil kullandım sabah akşam onun dışında birşey yapmadım. Çok şükür brndede kanama veya akıntı olmadı. Rabbim inş sağlıkla nasip etsin
Aaa çok iyi 15 ve 16 diye hatırlıyorum inşallah alırız ya senin ilk mi benim ilk denemem test de aldım erken test diye bir test eczanedenEvet canım. Yumurta takibine gittiğinde verdiği sayı. Ekliyorum hemen tabloya inşallah birlikte güzel haberlerini alalım. Benim de 7 Ekim aşılama günüm. Çarşamba gün idrar testi yaparsan çıkma ihtimali var kuzum
Topiğimizin uğuru umut kaynağımız hamilelik nasıl gidiyor? Keseyi ne zaman göreceksin kuzum Allah'ın izniyleGonal f 21 Eylül sağ 1 sol 2 toplam 3 yumurta 3. Aşılamam gebeyiiiiiimmmmm
İki yumoşunn olmuş o zaman çok çok iyi bi bakıyormuşsun ikizin olmuş. Eskiden ikiz görünce tüp bebek sanardım. Şmdi ikiz görünce kesin aşılama diyorum sağlıkla gelsinler inşallah. Benim 4. Aşılama kuzum. Benim durumum biraz farklı . Ben tüp bebek fikrine alışamıyorum. O sebeple 5. Aşılamaya kadar deneyeceğim Canım Çarşamba yaparsan, İğnenin yalancı pozitif etkisi geçmiş oluyor ve haamişşsen eğer testte çıkma ihtimali yüksek. Rabbim nasip etsin inşallahAaa çok iyi 15 ve 16 diye hatırlıyorum inşallah alırız ya senin ilk mi benim ilk denemem test de aldım erken test diye bir test eczaneden
Teşekkür ederim. Hoş buldum.Aramıza hoşgeldin canım umarım güzel haberlerini birlikte alabiliriz. Tablomuza ekledim
Bizim taze annemiizz göz bebeğimiz senin hamişliğin nasıl gidiyor kuzum kanda mı takip ediyorsun? Doktora gittin mi? Son durumun nedirBildiğim kadarıyla aşılama sürecinde progestanı ağız yoluyla değil fitil olarak kullanılması daha iyiymiş yinede yanlış yönlendirmek istemem
Sağol çoook teşekkür ederim perşembeye az kaldııı inşallah güzel haberler verirsin olumlu veya olumsuz hep yanındayımKoocamaaann sarılıyorum sana kuzum. Yalnız değilsin. Senin bu yaşadığın duygular benim de içimde emin ol , haykırmak, bağırmak istiyorum ama sonra kendime ediyorum deyip sakin kalmaya çalışıyorum. Negatif görmeye hiç hazır değilim. Olurda Perşembe negatif çıkarsa nasıl bi ruh halim olur tahmin edemiyorum. Allah hepimize iyiye de kötüye de dayanma gücü versin kuzum.
Sağol kuzum eksik olma destek çok önemli gerçekten, birlikte gülecek bir dost, ağlayacak bir omuz gerçekten çok kıymetli şuan kız bu gidişle hepimiz "aşılama koçu" olacağız öyle hissediyorum ben de senin yanındayım kuzum sonuç ne olursa olsunSağol çoook teşekkür ederim perşembeye az kaldııı inşallah güzel haberler verirsin olumlu veya olumsuz hep yanındayım
Ah işte elimde olsa keskeee ama sabredicezz dediğin gibiiiİyi çok şükür kuzum. Dağıt kafanı moral çok çok önemli. Bebek varsa da yoksa da moralimiz iyi olmalı ki sağlıklı planlar yapabilelim. Ben de senle aynıyım kuzum. Sadece sakin kalmaya çalışıyorum. Herşey Allah'tan bazı şeyler elimizde değil bunu kabul etmeye çalışıyorum, ama tabiki beceremiyorum
Aynen öyle hele ki benim gibi kimseye demediyseniz valla cok zor yanlızlık sizde olmasanız napardım bilmiyorum vallahi öyle sabah aksam oku oku doktora asistan olcak kıvama geldik teşekkür ederimSağol kuzum eksik olma destek çok önemli gerçekten, birlikte gülecek bir dost, ağlayacak bir omuz gerçekten çok kıymetli şuan kız bu gidişle hepimiz "aşılama koçu" olacağız öyle hissediyorum ben de senin yanındayım kuzum sonuç ne olursa olsun
Gebelik haberi aldığımız annelere yazdım valla çok mutlu oldum onları görünce ya bi zahmet onlarda yazsanlar ne gibi belirti oldu onlarda bizde kendimize pay çıkartırdıkSağol kuzum eksik olma destek çok önemli gerçekten, birlikte gülecek bir dost, ağlayacak bir omuz gerçekten çok kıymetli şuan kız bu gidişle hepimiz "aşılama koçu" olacağız öyle hissediyorum ben de senin yanındayım kuzum sonuç ne olursa olsun
Yok kuzum demedim ben de kimseye. Bi eşim bi doktor bi de siz biliyorsunuz. Bi de düşün 4. Aşılamam. Taş olsa çatlar dedikleri noktada, Eylül ayında bu topiği açtım da rahatladım en azından aynı süreci yaşadığımız arkadaşlarımla bir araya gelebildim burdaAynen öyle hele ki benim gibi kimseye demediyseniz valla cok zor yanlızlık sizde olmasanız napardım bilmiyorum vallahi öyle sabah aksam oku oku doktora asistan olcak kıvama geldik teşekkür ederim
Yazdın pardonGebelik haberi aldığımız annelere yazdım valla çok mutlu oldum onları görünce ya bi zahmet onlarda yazsanlar ne gibi belirti oldu onlarda bizde kendimize pay çıkartırdık
Valla mıı uhh ben birinciyi söylemedim diye sucluluk duyuyorum ama en güzeli bu sefer insan acayıp strese girer insanlar sordukcaYok kuzum demedim ben de kimseye. Bi eşim bi doktor bi de siz biliyorsunuz. Bi de düşün 4. Aşılamam. Taş olsa çatlar dedikleri noktada, Eylül ayında bu topiği açtım da rahatladım en azından aynı süreci yaşadığımız arkadaşlarımla bir araya gelebildim burda
Sizlerde o annelerimizi etiketleyip sorabilirsiniz kuzum. Benzer süreçler yaşadığımız için seve seve cevap vereceklerdir diye tahmin ediyorum hamişimiz var çok şükür sayı artarak devam edecek inşallahGebelik haberi aldığımız annelere yazdım valla çok mutlu oldum onları görünce ya bi zahmet onlarda yazsanlar ne gibi belirti oldu onlarda bizde kendimize pay çıkartırdık