- 22 Şubat 2023
- 9.662
- 10.733
- 37
Canım aşılamadan sonra 14. Gün civarı olman beklenir.edahandro canım normal şartlarda düzenli adet gören biri aşılama tutmadıysa eğer ne zaman adet olur. Benim düzenli mesela 27 28 günde bir olurum mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aşılamadan sonra 14. Gün civarı olman beklenir.edahandro canım normal şartlarda düzenli adet gören biri aşılama tutmadıysa eğer ne zaman adet olur. Benim düzenli mesela 27 28 günde bir olurum mutlaka
Canım iyi ol iyi aşılamada bebişine kavuşacaksın inşallah.ben daha bugun aşılama olacağım ama mıdem yanıyo bulanıyo psıkolojım harap durumda
Kaç yumurtan olmuş söyledi mi kuzum?Bugün kontrolüm vardı yumurta gelişmiş güzel dedi ovitrella iğne verdi Çarşamba günü aşılamam olucak
Yani senin tutmadıysa Perşembe civarı olman lazım kuzumedahandro canım normal şartlarda düzenli adet gören biri aşılama tutmadıysa eğer ne zaman adet olur. Benim düzenli mesela 27 28 günde bir olurum mutlaka
Ya ..... . Adetse erken de gelebilir kuzum. Safransari arkadaşımızın da erken geldi. Şart değil 14üncü günde gelmesi. Genelde 14. Gün. Bu arada prof Osman hoca yerleşme kanaması da kırmızı olabilir demişti.Rengi kırmızıya dönmeye başladı. peçeteye silince geliyo. İç çamaşırına leke bırakmadı.
Canım ekleyebilmem için bilgilerini verebilir misin?Ekleyebilirsin olur
Kist geciktirebiliyor kuzum ama kesin kist de diyemeyiz bence. Belki geç döllenme, belki kist, belki vücudunun ilaca tepkisi.Kızlar 28 inde çatlama iğnem oldu ya normalde 14 günde adet olmam lazım değil mi birde birde aşılamanın 13 günü test yaptım olsa çıakr mıydı normaldr adetlerim cok düzenlidir kist yapmış olabilir mi geciktirmeyi
Olabilir canım şuan agrımda yok devamlı arada yürüyünce gece yatınca sancı giriyorKist geciktirebiliyor kuzum ama kesin kist de diyemeyiz bence. Belki geç döllenme, belki kist, belki vücudunun ilaca tepkisi.
Üzülme canım aşlahtan ümit kesinlmezRengi kırmızıya dönmeye başladı. peçeteye silince geliyo. İç çamaşırına leke bırakmadı.
edahandro merhaba bugün adetimin 3. Günü muayenemi oldum ve femaramı aldım. iğnelerim de alındı. İlk kez bu sürece girdim. Bilmiyorum nasıl olacak ne olacak. Beni de tabloya ekler misiniz?
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. AşılamaB blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@damlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
ÇipliU ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılamakediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılama@kuzu_ Gonal-F
1. Aşılama
Çipli
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
2 gün peceteye pembe geldi, 3. Gün kırmızılar geldi canım.Senin lekelenme nasıldı canım miktarı ve rengi
İnşallah canım senin sonucun iyi çıksın sana bir evlat evladına da bir kardeş olsun Allahım hayırlısı ile sana nasip etsin inşallahYa lütfen susmayın gerçekten kendimi cok yanlız hissediyorum Allah hepinizden tek tek razı olsun ne muradınız varsa versin belirtiler gidince kasık ağrısı cok fazla boşluğa düştüm
9 yaşında kızım canım küçük olsa bir şekil kandırırsın inan herseyin farkında olması beni iki kat üzüyor inşallah pozitife döner birsey olur da kızıma güzel bir haber verebilirim ama negatifi görünce kendimi bile toplayamadım dahaRabbim çok aratmasın canım.
Kızın kaç yaşında ?
İnşaallah hepimize nasip etsin AllahCanım iyi ol iyi aşılamada bebişine kavuşacaksın inşallah.
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. AşılamaB blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@damlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
ÇipliU ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılamakediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılama@kuzu_ Gonal-F
1. Aşılama
ÇipliS seldakayavuz Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Aramıza hoşgeldin canım umarım güzel haberlerini birlikte alabiliriz. Tablomuza ekledimedahandro merhaba bugün adetimin 3. Günü muayenemi oldum ve femaramı aldım. iğnelerim de alındı. İlk kez bu sürece girdim. Bilmiyorum nasıl olacak ne olacak. Beni de tabloya ekler misiniz?
Canım doktora gittin mi kaç yumoşun olmuş birşey dedi mi?Ben de yeni almıştım dediğin gibi olabilir bir daha da almayalım o markadan zaten. Yanıltıyor bizi. Eşime bile söylemiştim nasıl sevinmişti sonra güm
Nasılsın canım dinlen bugün bol bol. Ye iç yatİnşaallah hepimize nasip etsin Allah
Canım nerdesin nasıl oldun daha iyi misin?Ya lütfen susmayın gerçekten kendimi cok yanlız hissediyorum Allah hepinizden tek tek razı olsun ne muradınız varsa versin belirtiler gidince kasık ağrısı cok fazla boşluğa düştüm
Hayır kuzum yaşamak zorunda değil. Benim adet günü gören arkadaşım da oldu, çatlamadan sonra 10. Gün görenleri çok okudum, ama kaynaklarda dediğin gibi gecikmeden sonra da yaşanabileceği söyleniyor... kısacası illa yerleşme kanaması görmek gerekmez hatta arkadaşıma doktoru bu istemediğimiz birşeydir deyip, progestan vermişti, tutunsun diye.Bişey soracağım kızlar. Herkes yerleşme kanaması durumunu yaşar mı acaba? Genelde hamile kaldıktan 10 gün sonrasında falan görünürmüş ya.