- 1 Şubat 2023
- 184
- 189
- 29
Yok canım niye desin doktorun cagırma amacı hcg bakmak yani gebelik carmı yok mu diye 2 gün gec ogrenirsin onun dısında bisey olmazKan testi dedi zaten de sadece 2 gün geç gideceğim ondan korkuyorum bir şey derler mi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım niye desin doktorun cagırma amacı hcg bakmak yani gebelik carmı yok mu diye 2 gün gec ogrenirsin onun dısında bisey olmazKan testi dedi zaten de sadece 2 gün geç gideceğim ondan korkuyorum bir şey derler mi diye
Yok kız n'olacak birşey demezler sen benim sana yazdığım msj görmedin mi kuzum??Kan testi dedi zaten de sadece 2 gün geç gideceğim ondan korkuyorum bir şey derler mi diye
Canım aramıza hoşgeldin. İlk sayfada tablomuz var dilersen seni oraya ekleyebilirim. Aşılama tarihi, ilaç ve yumurta sayısını yazıyorum.. canım iğnenin etkisi muhtemelen yaşadığın ağrı. Bir de kist olursa ağrı yapma durumu olabiliyormuş ama iğne genellikle yumurtaları çatlatıyor, kist ihtimali az.
Vallahi kendim kullanıcam sonra doktora gidicem takip içinKendi kendine mi sorması ayıp tabi inşallah hiç ihtiyacın kalmaz pozitifi görürsün kuzum. Ben de doktora söyledim, negatif çıkarsa kendi kendime klomenimi kullanıp gideceğim doktora. Doktor da tamam dedi.
Camım bende hiç bir belirti yok bana kalırsa ara ara sol Tarafında batma hissediyorum yarın yapmasam mu acaba test diyorum bir iki gün daha kötü birşey görmekten korkuyorum sanırım yaaaHanımlar ne durumdasınız belirtileriniz varmı
Yarın kacıncı günün canım insallah pozitifler goruruz hepimizCamım bende hiç bir belirti yok bana kalırsa ara ara sol Tarafında batma hissediyorum yarın yapmasam mu acaba test diyorum bir iki gün daha kötü birşey görmekten korkuyorum sanırım yaaa
Benim belirtiler gitti kasık ağrım kalmadı belim ağrıyor sadece sanırım iğnenin etkisi geçtiHanımlar ne durumdasınız belirtileriniz varmı
Canım aynı duygulardayız ben test yaptım sabah kocaman bir negatif işe geldim inan kimseyi görecek halim yok sarıldım telefona sizlere yazmaya başladım tüp bebek denemek istemiyorum ama kaç yıldır bekliyorum bu bebeği bir kızım var çok şükür ama o da herseyin farkında sırf onun için karar verdim bir kardeş yapmaya ama şimdi her ay o dualar eden kuzuma bu ayda olmadı annem demek dünyanın en büyük Izdırabı oldu banaKızlar belirtiler geçince ben çok kötü oldum test mı yapsam ama pozitif cıkıcak tutmadı mı tuttu mu noldu off uyuyamıyorum inanın zaman geçmiyor negatif görsem napcam birdaha mı denesem aşılama tüp bebek yaptıramam napıcamı bilmiyorum lütfen akıl verin sakinleşemiyorumm
Kuzum test yapıp moralini bozma. Varsa bile çıkmaz şimdi. Daha idrara düşmemiştir kuzum. Az daha dayan. Sana verdiğim günde yap testini.Kızlar belirtiler geçince ben çok kötü oldum test mı yapsam ama pozitif cıkıcak tutmadı mı tuttu mu noldu off uyuyamıyorum inanın zaman geçmiyor negatif görsem napcam birdaha mı denesem aşılama tüp bebek yaptıramam napıcamı bilmiyorum lütfen akıl verin sakinleşemiyorumm
Bazen böyle lh çıkıp, sonra HCG yükselebiliyor. Bebek de olabilir ama olmaya da bilir kuzum herşeye hazırlıklı olmalısınKızlar dün gece gezmedeydim hani su ayran çay herşeyi içtim geldim idrarla ovülasyon yaptım adet günüm 1 gün gecikti ama 28 günde bir olurum 29 günü bugun yani olucan gibi zaten ama eminim nedne böyle çıktı ovülasyonEki Görüntüle 3318512
Canım bazen geç döllenmelerde olabiliyor. Genelde 12. Gün yani bugün çıkıyor ama 14. Ve 16. Günde de dönen testler olabiliyor. Adet gelene kadar ümit vardırBirde merak ediyorum benim gibi idrar testi megatif çıkıp sonrasında pozitif olan var mı bildiğiniz acaba
heşeye hazırlıklıyım canım ama kaç gündür adet olsam bir an önce bari diyorum oda olmuyor 28 inde çatlatma olmuştum şuan uygulamada 1 gün gecikti gözüküyotBazen böyle lh çıkıp, sonra HCG yükselebiliyor. Bebek de olabilir ama olmaya da bilir kuzum herşeye hazırlıklı olmalısın
Tahmin ediyorum benımde sürekli telefon elimde uyku yok stresi ayrı hayal kırıklığı ayrı en zoru enn zoruuu yavrunun gözüne bakarak kardes beklemesi benım kızımda her dakıka soruyor anne kardesım ne zaman olcak diye kuzum okulda öğrenmiş karnımı seviyor ya şafi ya şafi diye ağlamamak için öyle zor duruyorum ki az kaldı az kaldı diye diye ölüyorumCanım aynı duygulardayız ben test yaptım sabah kocaman bir negatif işe geldim inan kimseyi görecek halim yok sarıldım telefona sizlere yazmaya başladım tüp bebek denemek istemiyorum ama kaç yıldır bekliyorum bu bebeği bir kızım var çok şükür ama o da herseyin farkında sırf onun için karar verdim bir kardeş yapmaya ama şimdi her ay o dualar eden kuzuma bu ayda olmadı annem demek dünyanın en büyük Izdırabı oldu bana
Ya lütfen susmayın gerçekten kendimi cok yanlız hissediyorum Allah hepinizden tek tek razı olsun ne muradınız varsa versin belirtiler gidince kasık ağrısı cok fazla boşluğa düştümKuzum test yapıp moralini bozma. Varsa bile çıkmaz şimdi. Daha idrara düşmemiştir kuzum. Az daha dayan. Sana verdiğim günde yap testini.
Allah yardımcın olsun ıns hamılesındırYa lütfen susmayın gerçekten kendimi cok yanlız hissediyorum Allah hepinizden tek tek razı olsun ne muradınız varsa versin belirtiler gidince kasık ağrısı cok fazla boşluğa düştüm