2023 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLANLAR

Merhabalar,
Benim 2020 yılından dondurulmus 1 tane blastokis embriyom var. Bu ay onun transferine başladık. 19 ağustos regl oldum ve 20 ağustosda günde 3 tane estrofemle süreci başlattık. 2 eylülde ultrason randevum var. Bu tarihe kadar estrofem kullanıcam ve 2 eylülde de transfer günü belirlenecek.
Benim 2 embriyom dondurulmuştu. 1 tanesi 2020 haziranda transfer edildi ve çok şükür bir kızım oldu. Şimdi de diğeri için düğmeye bastık. Gözümde çok büyüyordu ama artık 34 yaşındayım ve kızımda 2.5 yaşında. Daha da uzatmayalım dedik. Süreç zor malum. Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin.

Merhaba sizi temmuz tüp bebek grubundan hatırlıyorum benimde düşük oldu baştan tutmasa bukadar üzülmezdim benimde 3 doğal gebelik bir tüp benek maalesef olmuyor sebep yok

Merhaba canım evet 35 yaş altı olmuyor 2 yumurta konuyor fakat ben 5 yıldır tedavi gördüğüm için ilk kez tüp bebeğe başladık ilaçlara bu hafta başlıcam doktorum 2 yumurta koyabilirim dedi polikistlik over ve multikist over görünümü olduğu için özel kliniklerde tek yumurta zorunluluğu yokmuş kuzum bende senin gibi biliyordum devlet kesinlikle 2 yumurta koymuyormuş 35 yaş altına

Aminn canım benim allah herkese bu en güzel duyguyu yaşatsın

Kızlar merhaba bende 3 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır hamilelik için uğraşıyorz ama malesef ki olmuyor bende ve eşimde bir problem yok amh değerim yaşıma göre biraz düşük 27 yaşındayım 50 kiloyum amh 1,33 bu süreçte 2 kez aşılama dedik bir tanesi geçtiğimiz aralık ayında diğeri ise bu ay fakat bugün regl oldum yani pembe şekilde lekelenmem başladı muhtemelen cuma gibi doktora gideriz ve bu ay tüp bebek sürecine başlayacağız heyecanlıyım korkuyorum açıkcası nasıl davranacağımı bilmiyorum bursada yaşıyorum osman develioğluna gidiyorum 5 aydır keşke en başta ona gitseydim diyorum kısmet bu işler ortalama ücret 2000 dolar gibi dedi bakalım net olarak gittiğimizde görüşeceğiz, araştırma yapmadım biraz yüksek geldi ama doktordan memnun olduğum için başka bir merkeze geçmeyi düşünmüyorum

Merhaba bende inşallah bir aksilik olmazsa Eylülde başlıyorum. Bende 3 yıllık evliyim sadece üç ay korunduk sonra bıraktık ama hiç gebelik olmadı. Bu süreçte üç ay klonun + çatlatma iğnesi tedavisi oldum , bir kez de aşılama oldum tutmadı. Rahimde 2 cm miyom dışında bir sıkıntım yok eşim de kan testi verecek sorun çıkmazsa tedavimize başlayacağız inşallah. Benim yumurta toplanacak sonra embriyolar dondurulup 2 ay rahim dinlendirilecek daha sonra Histereskopi çekilecek ve sıkıntı olmazsa transfer tapılacak. Miyom olduğu için taze transfer yapmak istemedi doktorum.

Bence fiyatı uygun canım en iyi yerlerde fiyat bi tık yüksek oluyor benim doktor ali kavas muğlada en iyi doktor ve izmirinde iyi doktorlarından birisi izmir irenbe tüp bebek merkezinde olcak 39bintl tüp bebek 25-27 bintl civarı ilaçlar kuzum

Kist olduğu zaman taze transfer yapmıyorlar canım bende pcos ve multikist over var rahmini 1 ay dinlendircem dedi

kızlar selam histereskopi sonrası rahime çizik atılmıştı ağustosun 3 ünde doktorum o zaman parçada almış patolojiye göndermiş patoloji sonucum çıkmadan tedavime başlamıyor benim transfer diğer aya kaldı

kızlar selam histereskopi sonrası rahime çizik atılmıştı ağustosun 3 ünde doktorum o zaman parçada almış patolojiye göndermiş patoloji sonucum çıkmadan tedavime başlamıyor benim transfer diğer aya kaldı
Neden parça alınma gereği duyulmuştu ki? Geçmiş olsun bu arada.

içerde sorun yokmuş sadece çizik atıp çıktım demiş eşime parçayıda sanırım prosüdür böyle eğitim araştırma hastahanesi çünkü o yüzden heralde açıklama yapmadı

Geç olsun güç olmasın ama bende ilk kez duydum parça alındığını. Bunsırada rahmin dinlenmiş olur daha iyi olur belki

Merhaba benimde kızım 2.5 olacak tüp bebek oda bende eylülde transfer olacağım nasipse şuan adet olmam için ilaç kullanıyorum tekrar ayni duyguları yaşamak çok ilginç öyle değil mi

Merhaba benimde kızım 2.5 olacak tüp bebek oda bende eylülde transfer olacağım nasipse şuan adet olmam için ilaç kullanıyorum tekrar ayni duyguları yaşamak çok ilginç öyle değil mi
Kesinlikle çok garip ve çok zor aynı yollardan tekrar geçmek :) hayırlısı olsun

Merhaba bende pazartesi opu oldum.İki tane 3. gün embriyom donduruldu. 5 tane de 5. günü bekleyen embriyom var. onların durumu cumartesi belli olacak.
Sonrası ile ilgili bir bilgim yok hemşire adet olunca doktorunu haberdar et dedi okadar. Transfer ne zaman olacak öncesinde ilaç falan kullanacak mıyım yapmam gereken birşey var mı bilmiyorum.

Bende agustosta yumurtalar toplandı ilk adetimi oldum ikincide transfer için gidicem ilk tüp bebek denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…