2023 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLANLAR

Merhaba,
Bende aranıza katılmaya geldim dün itibari ile 3.cü tedavime başlamış bulunmaktayım ilk iğnem gonal-f 375 ml vurundum bugün ikinci iğne için gideceğim pazrtesi ilk kontrolüm var hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah sağlıklı ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bu süreçte tedavi olarak neler yaptın? Sağlık sorununuz var mı ?
Bende polikistik over var eşimde hiçbir sorun yok bu 6 sene içinde klomen tedavisi, femar tedavisi, rahim filmi (temiz çıktı) ve en sonda aşılama oldum sonuçlar negatif olunca tüp bebeğe karar verdik şimdi adet olmayı bekliyorum iğnelere başlıcam yumurta toplancak allahın izniyle

İnşallah sorunsuz bir şekilde tedaviniz tamamlanır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız polikistik konusunda benim kafam çok karışıyor . Benim adetlerim düzenlidir kilom ya da tüylenmemek yok hormonlarım da iyi ancak ultrasonda çok sayıda yumurta görünüyor. Doktorlar bana hiç polikistikten söz etmedi sadece tek sefer gittiğim bir doktor polikistik görünüm var dedi sizin teşhis nasıl konuldu ?

Şuan beni anlattın valla senle aynıyız kuzum benimde adetlerim düzenlidir tüylenme yok öyle kilomda yok ama çok sayıda yumurta var yani küçük küçük kist şuanki doktorum polikistik over ın kardeşi dediğimiz multikist over var aynı gruba giriyor dedi çoğu polikistik overlarda düzenli adet olurmuş aslında bu kötü değil dedi adet göremeseydin sorun olurdu dedi buna azda olsa sevindim tabi yani kuzum benimde kafam çok karışıyor bu konu hakkında ilk teşhis evlediğim ilk sene çocuk düşündüğümüzde çıktı ama doktorum 5-6 kere klomen kullandırdı çatlatma iğnesiz yanlış tedavi uyguladı yumurta çatlıyor diye iğne vermemişti ozamanlar sadece 1 kere vermişti şuanki doktorum çok kızmıştı biz klomen+çatlatma iğnesi veririz dedi çoksa başka kistler oluşabilir dedi allah ozamanlar öyle kistlerim olmadı ama 2 yıl kadar boşa kürek çektim ilk dokturum yüzünden doktor seçimide çok önemli tabi ben 6 yılda 4 doktor değiştirdim şuanki doktorumdan çok memnunum inşallah karşılığını alırız çok uzun yazdım kusura bakma canım çoğu vakit kaybım diğer doktorlar yüzünden yanlış uygulama hataları ile geçti

İlk rahim filmini Ümraniye de özel bir hastanede çekilmiştim. Dediğin gibi hazır rahim filmi denemisken bir iki ay denemek isterdim ama senin gibi benim de rezervim düşük çıktı. Bir de İstanbuldan taşınma ihtimalimiz var. Tayinimiz çıktı. Burda da iyi bir doktor bulmuşken en azından gtmeden denemek istedik.

Selamlar, bende de benzer durum var daha önce pcos diye bir şeyden söz edilmemişken son 2 gittiğim doktor başlangıç var dedi. Ama biz tedaviye sperm hareketsizliği nedeniyle başladık

Bugün iğnelerin 7. günündeyim. Çok fazla bir etki yapmadı bana sadece yorgunluk hissi var o da psikolojik olabilir. Ama kesinlikle kendimi şiş hissediyorum ve bugün birazcık karnım ağrımaya başladı. Umarım her şey yolunda gidiyordur, yarın kontrolum var. Heyecanlıyımm

Oncelikle tayin isi icin hayirli olsun dilerim gittigin yer sana ugur getirir
Yaa tupler acilmis zaten olur insallah diyelim ve aslinda evet girmeden iyi doktorlara gorunmek cok daha iyi olur cok iyi dusunmussun rabbim gonlune gore versin.
Rezervin ne kadar dusuk cikti ve nasil bir tedavi onerdiler acaba ?

Kızlar bu süreci daha iyi takip etmek birbirimize destek için wts.p kuruyorum gelmek isteyen özelden yazabilir.

Bugün itibariyle Tüp bebek tedavisine bende başladım. Bugün adetimin dördüncü günü ilk iğnelerimi oldum. Pergoveris ve Gonal F . Pergoveris biraz yakıyor yaparken ama dayanacağız artık napalım.

İşte bazen doktorlar yüzünden kaybettiğimiz zamanın telafisi olmuyor ama en azından şu an doktorun iyiyse zararın neresinden dönülse kâr diye düşünelim bana hiçbir doktor pcos demedi aslında ama aynı anlattığın gibi çok sayıda folikül var o yüzden kafam karışıyor acaba bu mu hamile kalmaya engel oluyor ki ben de daha önce klomen kullandım ama hep çatlatma iğnesi de kullandım doktor bence de yanlış tedavi uygulamış. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ben de şu an adet oldum bu ay da bekleyip diğer aya kesin tüp bebek başlayacağım. Çok yorucu bir süreç inşallah daha da uzamaz hepimiz için

Merhaba Gonalf kaç gün bu dozda vurulacaksınız ve koldan mı yoksa göbekten mi bir de Gonalf öncesi yumurtalık durumunuz nasıl gözüküyor muydu? Ben de bu ay başladım gözüken 4-5 yumurtam da 4 günlük iğneden sonra kayboldu dr bana iflas etmiş gibiler dedi (350 dozdan 4 gün 1400 doz aldım koldan) ayrıca E2 değerim de 24,8’den 19’a kadar düşmüştü. Bu cumartesi tekrar kontrole gideceğim “1 hafta vücut kendi halinde kalsın tekrar gel bakalım duruma” dedi doktor. Biraz merak ettim sizinkini nasıl ilerliyor diye

Rabbim herkese evlat versin o duyguyu tattirsin bende sonuç alicam ne cikicam bilmiyorum ama kötü oldugu kesin

Rabbim herkese evlat versin o duyguyu tattirsin bende sonuç alicam ne cikicam bilmiyorum ama kötü ol
Nasıl öğrendin pcoslu olduğunu cnm
Bende doktor daha birşey demedi başka bir tanıdığa gösterdim yumurtalarım yavaş çalışıyor yumurta temmeligi var doktor öyle dedi yarın belli olucak

Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın ben perşmeb başladım bugüne kadar vurundum halada vurunmaya devam bugün yine aynı doz ve cetrotide diye iğne ver ikisini vurunuacağım yarında kontrole çağırdı hemşire şuan yumurta değil kese görebiliyoruz gibi bişi söyledi ve sağda 3 4 kese solda 5 6 kese var dediler yarın ne olup olmayacağı belli olacak karından vurunuyorum gonal-f i

Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…