- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.861
Yattığım için değil aslında ağrı gün içinde başladı gece de devam etti. Magnezyum içtiğim multivitaminin içinde var ekstra kullanmıyorum. Bu ağrı gebeliğin başından beri var. omurga kemiğinde bir ağrı. İlk gebelikte böyle şeyler yaşamamıştım. Çok zor geliyor ikinci gebelik.Hamile yastığı ile yatmanızı tavsiye ederim bel boşluğunu dolduruyor ya da şimdilik bel kısmınıza yastıkla yatın deneyin bi de.
Bi kaç gün bende de oldu hamile yastığına geçtim rahatım şimdi. Bide magnezyum içiyor musunuz sanırım bu ağrılar için o faydalı oluyor
Benim de ikinci gebelik bana da zor geliyor kızım da hiç bilememişim hem ikiz hem yaştan sanırımYattığım için değil aslında ağrı gün içinde başladı gece de devam etti. Magnezyum içtiğim multivitaminin içinde var ekstra kullanmıyorum. Bu ağrı gebeliğin başından beri var. omurga kemiğinde bir ağrı. İlk gebelikte böyle şeyler yaşamamıştım. Çok zor geliyor ikinci gebelik.
İkiz gebelik zordur Allah kolaylık versin.Benim de ikinci gebelik bana da zor geliyor kızım da hiç bilememişim hem ikiz hem yaştan sanırım
Erkek miydi cinsiyeti. Erkekte sanırım biraz daha belirgin oluyor bel ağrısı.Yattığım için değil aslında ağrı gün içinde başladı gece de devam etti. Magnezyum içtiğim multivitaminin içinde var ekstra kullanmıyorum. Bu ağrı gebeliğin başından beri var. omurga kemiğinde bir ağrı. İlk gebelikte böyle şeyler yaşamamıştım. Çok zor geliyor ikinci gebelik.
evet erkek, kızımda pamuk gibiymişimErkek miydi cinsiyeti. Erkekte sanırım biraz daha belirgin oluyor bel ağrısı.
Ondan kaynaklı bence. Erkek bebekte bel sırt ağrısı daha belirgin oluyor daha zor geçiyor hamilelikevet erkek, kızımda pamuk gibiymişim
Hiç belli olmuyor bana iki kere iki embriyo transferi yapıldı ikisinde de ikisi tuttuMerhabalar, 38,5 yaşındayım 2 embriyom donduruldu, 2024 ocak ayında transfer yapılacak, doktorum 2 embriyo transferi önerdi. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum, bunun olasılığı ne kadar acaba? İkize maddi manevi fiziksel psikolojik olarak gücüm yok. İstatistiksel bir bilgisi olan var mıdır acaba? Yoksa 2 transfer edilip genelde tekil gebelik çoğunlukta mıdır?
İ
Bende bugun gobegımde pıt pıt segırme atma gıbı bısey hıssettım yemekten sonra ama barız bı atmaydı. Onun dısında bı hareket bılmıyorum zaten ılk gebelıklerde gec hıssedılıyorums ızledıgım vıdeolardan ogrendıgım kadarıyla. Sız de oyle segırme oluyormu kızlarnasil gidiyor kizlar bebek hareketlerini hissedenler var mi benim icin erken ama benden once transfer olanlardan hissedenler vardir herhalde ben 15+2 yim suan:)
benm de erkekmıs aynı gün olmustuk transfer ;( ben yaptırdım fetal dna sonuc beklıyorum bakalmSelam kızlar genel olarak ben de durumları yazayım bakamadım bikaç gündür . Benim de cinsiyet netleşti erkekmiş . 3lü testi de verdim aynı gün bakalım. Bir haftaya gelir sonuç dedi. İkilide Yüksek bi risk olmadığı için ben de dna testi vermedim . İnşallah bu da temiz gelir bakalım. Ayrıntılı için perinatologtan randevu ayarlamayı önerdi bize de doktorum. Bakalım daha 16. Haftanın içindeyiz zaten. Ben de yavaş yavaş damar seyirmesi gibi bi kıpırtı hissediyorum sanki arada
Bu sene erkek yılı sanırım bnm de Allah nasip ederse bi oğlum olacak . Çevremde de bu topiklerde de hep erkek genelibenm de erkekmıs aynı gün olmustuk transfer ;( ben yaptırdım fetal dna sonuc beklıyorum bakalm
2 embriyo transfer edildi tek gebelik oldu benim onu bılmenız zor tekmi tutar çift mi Allaha kalmış bişeyMerhabalar, 38,5 yaşındayım 2 embriyom donduruldu, 2024 ocak ayında transfer yapılacak, doktorum 2 embriyo transferi önerdi. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum, bunun olasılığı ne kadar acaba? İkize maddi manevi fiziksel psikolojik olarak gücüm yok. İstatistiksel bir bilgisi olan var mıdır acaba? Yoksa 2 transfer edilip genelde tekil gebelik çoğunlukta mıdır?
İ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?