2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaşlar bugün doktora gittim afp testi istedi 16 20 haftalar arası yapılması gerekiyormus benim bilgim yoktu böyle bir testten benim gibi bilgisi olmayan olabilir diye yaziyorum

nasil gidiyor kizlar bebek hareketlerini hissedenler var mi benim icin erken ama benden once transfer olanlardan hissedenler vardir herhalde ben 15+2 yim suan:)

18.haftadayım çok az hissediyorum benim de bacak kol ağrıları kasık ağrıları gece uyutmadı resmen çarşamba kontrolüm var o zaman söyliycem magnezyum eksikliğinden olabilirmiş

Yattığım için değil aslında ağrı gün içinde başladı gece de devam etti. Magnezyum içtiğim multivitaminin içinde var ekstra kullanmıyorum. Bu ağrı gebeliğin başından beri var. omurga kemiğinde bir ağrı. İlk gebelikte böyle şeyler yaşamamıştım. Çok zor geliyor ikinci gebelik.

Benim de ikinci gebelik bana da zor geliyor kızım da hiç bilememişim hem ikiz hem yaştan sanırım

Kızlar bu arada 17+6 yım 2 gün önce gece bebişim resmen takla attı karnımda. Hatta rüya sandım sabah eşime söyledim meğer ona da söylemişim rüya olmadığını anladım. minik pıtpıtlar vs onları hiç hissetmedim diyebilirim ya da pek dinlemedim kendimi. ama o takla vavvv du

Erkek miydi cinsiyeti. Erkekte sanırım biraz daha belirgin oluyor bel ağrısı.

Merhabalar, 38,5 yaşındayım 2 embriyom donduruldu, 2024 ocak ayında transfer yapılacak, doktorum 2 embriyo transferi önerdi. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum, bunun olasılığı ne kadar acaba? İkize maddi manevi fiziksel psikolojik olarak gücüm yok. İstatistiksel bir bilgisi olan var mıdır acaba? Yoksa 2 transfer edilip genelde tekil gebelik çoğunlukta mıdır?
İ

Hiç belli olmuyor bana iki kere iki embriyo transferi yapıldı ikisinde de ikisi tuttu

nasil gidiyor kizlar bebek hareketlerini hissedenler var mi benim icin erken ama benden once transfer olanlardan hissedenler vardir herhalde ben 15+2 yim suan:)
Bende bugun gobegımde pıt pıt segırme atma gıbı bısey hıssettım yemekten sonra ama barız bı atmaydı. Onun dısında bı hareket bılmıyorum zaten ılk gebelıklerde gec hıssedılıyorums ızledıgım vıdeolardan ogrendıgım kadarıyla. Sız de oyle segırme oluyormu kızlar

benm de erkekmıs aynı gün olmustuk transfer ;( ben yaptırdım fetal dna sonuc beklıyorum bakalm

benm de erkekmıs aynı gün olmustuk transfer ;( ben yaptırdım fetal dna sonuc beklıyorum bakalm
Bu sene erkek yılı sanırım bnm de Allah nasip ederse bi oğlum olacak . Çevremde de bu topiklerde de hep erkek geneli rabbim nasip etti ya kız erkek hiç farketmez saglıklı olsunlar önemli olan o.biz de göndermiştik fetala temiz geldi şükür . İnşallah. Herkesin sonuçları tertemiz gelir

2 embriyo transfer edildi tek gebelik oldu benim onu bılmenız zor tekmi tutar çift mi Allaha kalmış bişey

Erkek bebek bekliyorum benimde bel ağrım çok var en başından beri devam ediyor şuann17+3teyiz pıt pıt atmada hissediyorum karnımın neresinde olduguda belli oluyor hareketlerini anlıyorum bide dönerken alttan balık kayması gibi hissediliyor bağırsak gibi değil belli oluyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…