- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Evet canım teşekkürler elle sağmak hem zor olacak hem de benim sütüm bebeğime yetiyor ama hiç bir zaman dolup tasmadi akmiyordu yani ya da sürekli emzirdigimden bilemiyorum
Maşallah bak öğrenmiş yavrum ama insan çok korkuyor ya Allah'ım sen koru yavrularımızıseptembrmom ah canım bizde o durumu yaşadık 2 kere hemde .. ilk zamanlar ekmek veriyordum damakları sert değildi ona güvenerekten vermeye devam etmiştim sonra ne oldu ise çocuk kaldı öyle ben dondum eşim sırtına vurup çıkardı … bi keresinde de salatalık kaldı .. ekmek ve salatalık vermedim bi süre.. şimdi bi tık daha iyiyiz çiğneme refleksi var .. dün akşam ekmek kenarı verdik korka korka bi baktım ekmek yok sağa sola baktık cidden yok .. meğerse yemiş , bi daha istiyor
Çok güzeller ya peki o 1.resimdeki balonları siz yapıp birlestirebilecek misinizKızlar sizden bi fikir almak istiyorumben oğluma 1 yaş doğum günü için yer bakıyorum Eylül olmasına rağmen dolmuş çoğu yer.. istediğim mekanda 1 hafta öncesine yer var.. fiyat falan aldık bakalım ..
şimdi konsept olarak organizasyon firması ile anlaşmadım , hatırlamayacak zaten
Eylül başı olduğu için şöyle bir şey düşündüm, fikir alışverişi yapalım
Eylül sonbahar olduğu için balon renkleri o şekilde tabi ben dolu dolu gözüksün diye x2 alacağım balonları .. one kutucuk yazısı ve 1 yaş yazısı .. Happy birthday yazısı da o şekilde olacak bir de gerçek ayıcık koyacağımdirek şu ayıcık eline balon tutmuş gibi olacak sizce nasıl ?
Bizim altlarda oldu, hatta doktora gittim kulakları temizdi. Bir iki hafta sonra diş çıktıKızlar kulak kasimasi üst dişlerde mi oluyor bugün kalktığımizdan beri eller hep kulakta biraz da huysuz rahatsız ediyor belli ateşi yok ama ağrısı vs olmasın diye neler yaptınız
Biz zeytinyağında karanfil bekletip onu sürüyoruz çok iyi geliyorKızlar kulak kasimasi üst dişlerde mi oluyor bugün kalktığımizdan beri eller hep kulakta biraz da huysuz rahatsız ediyor belli ateşi yok ama ağrısı vs olmasın diye neler yaptınız
Evet bizim de diş olduğu belli bakalım sıra ustlerdeBizim altlarda oldu, hatta doktora gittim kulakları temizdi. Bir iki hafta sonra diş çıktı
Miktar nasıl? Bizimki çok uzun zamandır kulağını kaşıyor saçını çekiyor ense tarafını öyle bi kaşımış ki yara yapmış durumda ama diş çıkarmadı henüz kabarıklık falan da yokBiz zeytinyağında karanfil bekletip onu sürüyoruz çok iyi geliyor
Teşekkürler deneyeceğimBiz zeytinyağında karanfil bekletip onu sürüyoruz çok iyi geliyor
Bizimki de iki yandan kafasını saçlarını öyle kasıyor ki aman Allahım emerken de bazen çok sert kasıyor yandan yandan ben düzeltiyorum o saçlarını bozuyor bugün kulak kasima biraz arttıMiktar nasıl? Bizimki çok uzun zamandır kulağını kaşıyor saçını çekiyor ense tarafını öyle bi kaşımış ki yara yapmış durumda ama diş çıkarmadı henüz kabarıklık falan da yok
Bende birleştirebilirim aparatı var ama anlaştığımız cafe düzenlemesini yapacak süslemesini yapacak canımÇok güzeller ya peki o 1.resimdeki balonları siz yapıp birlestirebilecek misiniz
Amin canım öğrendi ama korkusu bize yettiMaşallah bak öğrenmiş yavrum ama insan çok korkuyor ya Allah'ım sen koru yavrularımızı
Zeytinyağına bi kaç karanfil atıp dolapta bekletip sonra dişlerine sürüyorum benKızlar kulak kasimasi üst dişlerde mi oluyor bugün kalktığımizdan beri eller hep kulakta biraz da huysuz rahatsız ediyor belli ateşi yok ama ağrısı vs olmasın diye neler yaptınız
yumusak beyqz ekmeğin ağızda top gibi yapısma riski var ya ondan oyle oneriyorlaeYa ben aksine yumuşak veriyorum hep şimdiye kadar bişey olmadı ama dikkat edicem artık
Suyu da zorla veriyorum içmiyor asla
Gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağına al inşallahkonuşmamız gereken konular varDusunceBulutu
Yani gerçekten bilsem daha erken hamile kalırdım dermişimmm ahajajja
Evet bencde hem avantajlı hem dezavantajlı bir kere girdik artık bu yola pozitif yönlerini görmeye çalışıyorum hep, 1 ay oldu bende işe başlayalı süt iznini öğle arası ile birleştiriyorum 8:30-14:00 arası çalışıyorum süt iznim 11 aralıkta bitecek o zaman zaten 8 aylık olmuş olacağız Allah izniyle
2 4 ve 6.aylarda yaptırdık zaten bunlar koruyuculuk sağlamıştır Allahın izniyleKızlar selam, kızım gitari keşfetmeye çalışırken telini birden çekti parmağıni çizdi baya, kanadı. Bayadir kullanmadigimiz gitardi, görünürde paslanma yok ama her ihtimale karşı tatanoz yapılmalı mı sizce
Teşekkür ederim canım hoşbulduk diyelimGözünüz aydın canım sağlıcakla kucağına al inşallah2 çocuklu hunili analar kervanına hoşgeldin bence de pozitif olmaya bak Allah kolaylık versin ailen yakındaysa destekse kolay büyütürsün
Diş tahminim bizimki üst dişleri çıkarırken çok zorlandıDişlerden ki oluyo acaba dönem dönem bizde yaşıyoruz canları sağ olsun