2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu ilk size vermek istedim müjdeyi tekrar hamileyim bana dua eder misiniz 🥹
Hatırlamaz olur muyuz 🤩 çok çok çok sevindim günümü güzelleştirdin resmen çok mutlu oldum 😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle minnoşun senden hiç ayrılmasın 🙏😍

Evet her şeyde yüzüme bakıyor ben gülerek onaylarsam o zaman kabul ediyor. Kan ilacını sevmiyor ilk ben içiyor gibi yapıyorum ona verince gülüyorum, onaylayıcı şeyler söylüyorum öyle gülüyor ve rahatsız olmuyor. Şu an senin söylediğin şeyler çok mantıklı ve insana yarar sağlayacak bir bakış açısı 💜 teşekkür ederim çok iyi geldi 😇

Ben biraz kaygılıyım. Her şeyi kontrol etmeye falan çalışıyorum. Bu da tabiki mümkün değil ama ben de böyle düşünmeye başladım. Bu zamana kadar yaptıklarım kendimi yoruyordu ama artık değişmeye çalışıyorum. Benimle de mutlu olmasa o zaman daha çok üzülürdüm.🥲

Bu da merak ettiğim bir konu canım bebeklikteki hali ile ilerisi arasında bir bağlantı oluyor mu yoksa büyüdükçe çok da değişmiyor mu merak ediyorum. Şöyle aslında çok sık gülen bir bebek ve çok sık huzursuzlanan bir bebek ortası yok gibi. Umarım benim bu kaygılarım annelik kuruntularudır 😅

Atayım canım esdia ile sana

Beni biliyorsun biraz 🧡 şu ara aşırı tatlıya düştüm. Annem de olunca sürekli kek kurabiye yaptık. Özlediğim gün menülerine kavuştum ama bugün son 💔 evet herkesin bir mizacı var doğuştan gelen bunu görmezden gelmemek lazım🙂

Teşekkür ederim kızlar hepinize 🥰
Yaa kendine dert arama ne güzel işte bebeğin seninleyken mutlu.. bulaşık makinesini mi boşaltılacak "aşkıım sen boşaltır mısın bebiş bensiz durmuyor ağlıyor da" diyeceksin olacak bitecek 😀🤣🤣 tüm gün bir şey yapamadım onunla ilgilendim diyecen :) şurda 2 3 ayımız kaldı sonra zaten emekleme vs diyince bize bu kadar bağlı olmayacaklar. Tadını çıkar

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu ilk size vermek istedim müjdeyi tekrar hamileyim bana dua eder misiniz 🥹
Canımm o kadar o kadar sevindim kii🥰 senin adını görünce dedim inşallah müjdeli haber getirmiştir diye.. ayy zaten inan hep hepimizin dualarındaydın 🥰🥰 yarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yine Eylül annesi olacaksın inşallah o zamn ben eski smgsmgsmg (adım değiştide)

Ayy resmen bayram ettim şuan yüzüm gülerek geziyorum evde ya 🥰 Allah'a şükürler olsun 🙏🙏 soracağın bir şey olduğunda gel buraya sor tamam mı🤣 az buçuk tecrübelendik

Canım o kadar çok sevindimki, Allahım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Bir de menenjit aşıları için 3-5-13. Ay demişti. Diğer dr 3-8-14 alternatif olabilir demişti. Tekrar sordum erken olmasını tavsiye etti eşim ve ben çalıştığımız için. Sizlere kaçıncı aylarda önerdiler?
Bize bexero için 5-7-15
Nimenrix için 6-12 ayları önerdi doktorumuz.
Bildiğim kadarıyla menenjit aşıları ağır olduğu için bize 3. Ay değilde 5. Ayda başlamayı söyledi

Yaa kendine dert arama ne güzel işte bebeğin seninleyken mutlu.. bulaşık makinesini mi boşaltılacak "aşkıım sen boşaltır mısın bebiş bensiz durmuyor ağlıyor da" diyeceksin olacak bitecek 😀🤣🤣 tüm gün bir şey yapamadım onunla ilgilendim diyecen :) şurda 2 3 ayımız kaldı sonra zaten emekleme vs diyince bize bu kadar bağlı olmayacaklar. Tadını çıkar
Doğru diyorsun valla 😂 emekleme çevreyi tanıma derken yavaş yavaş bağımsızlaşacaklar 🥲 insan bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyor 😂

Yaaa canım çok sevindimmm 💘💘💘💘 hiç unutmadik seni yeniden Eylül annesi olacaksın Galiba. Bu sefer sağlıkla kavuşacağına inancım tam bizi de habersiz bırakma ♥️

Benim kız 19.30da uyudu hala uyuyor. Dua edin de gece uykusuna geçmiş olsun yoksa uyanırsa ben bu gece 3ü görürüm 🤣🤣🤣 19.30da uyuması da çoook büyük şok olur bize o da ayrı konu🤣🤣

Ay oda çok erken ya ben 21.30 da uyusun isterim
Kızz uyusun işte ne güzeell dur gece 1den iyidir🤣
İnşallah gece 3ü değilde sabah 8i görürsünüz, çokça amin 😂
Amiiinn 🙏 uyanmadı hala sanırım gece uykusunda şükür. Gece 3te sabah oldu sanıp uyanmaz inşallah 🙄
Kuzuuuu uyandığında gece efekti verip emzirip direk uyut gece sansinn 😄🐣
Aynen öyle yaptım gece gibi emzirdim uyudu yine.. şimdi ben yatacam yatmadan emzirsem mi hiç ellemesem mi arada kaldım🙄 hayır altını ne zaman alcaz? Çok yabancıyım erken yatan çocuğa 🤣🤣

Ayrıca bana iyilik mi yaptı kötülük mü bilemedim 🤣🤣 kv var ya 🤣🤣 keşke babasıyla başbaşayken yapsaydı bu küçük süprizini bize 🥰🥰 bir film filan izlerdik. Böyle çay koy tatlı koy meyve koy uğraştım durdum 🙄🙄🙄 neyse buna da şükür belki bir düzenbaşlangıcıdır Allah'ım aminnn 🙏🙏

Bir de menenjit aşıları için 3-5-13. Ay demişti. Diğer dr 3-8-14 alternatif olabilir demişti. Tekrar sordum erken olmasını tavsiye etti eşim ve ben çalıştığımız için. Sizlere kaçıncı aylarda önerdiler?
3 5 13 bizimki, bexero ates yapıyo 2 gun onun dısında iyiydi
Kızz uyusun işte ne güzeell dur gece 1den iyidir🤣

Amiiinn 🙏 uyanmadı hala sanırım gece uykusunda şükür. Gece 3te sabah oldu sanıp uyanmaz inşallah 🙄

Aynen öyle yaptım gece gibi emzirdim uyudu yine.. şimdi ben yatacam yatmadan emzirsem mi hiç ellemesem mi arada kaldım🙄 hayır altını ne zaman alcaz? Çok yabancıyım erken yatan çocuğa 🤣🤣

Ayrıca bana iyilik mi yaptı kötülük mü bilemedim 🤣🤣 kv var ya 🤣🤣 keşke babasıyla başbaşayken yapsaydı bu küçük süprizini bize 🥰🥰 bir film filan izlerdik. Böyle çay koy tatlı koy meyve koy uğraştım durdum 🙄🙄🙄 neyse buna da şükür belki bir düzenbaşlangıcıdır Allah'ım aminnn 🙏🙏
Fnfkf çişi sabah alıyorum ben genelde sabah ama bazen 5 fibi kaka yapıyo bi de onu değiştiriyorum

Kızlar günaydınlar, kızımın genzi dolmuş ateş yok. Burunda hırıltı var nefes alırken. İlerlememesi için ne yapabilirim. Tecrübeleri alabilir miyim. Sadece geniz dolu

X