Yarım canım işler kötü gidince uyuttular 10 dklık bebek çıkana kadar ama sedasyon mu ne deniyo yumurta toplamada verilen ilaçtan. Bebek doğmuştu uyandığımda dikişim atılıyodu. Benim böyle sıkıntılarım olmasaydı sezeryan harika geçti. Hemşireye uyuşukluk geçince şey dedim bu acı daha artar mı yoksa bu kadar mı
Artmaz en üst nokta diyip ağrı kesici yaptı ve gerçekten normal seviyedeydi ağrım. Ayağa kalkarken çok acıcak dediler oğlumu görmeye gittim sabah 4te upuzun yol yürüdüm sandalye ile götürelim dediler gerek yok dedim eminim ki doktor farkı vardır. İnşallah çok çok hafif benimkinden kolay doğumlarınız olsun
Bi de evimde asansör yok 4.kattayız pazartesi doğum yaptım salı eve çıktım Çarşamba evdeydim Perşembe bebeğin kontrolü vardı merdiven indim çıktım. Cuma sağlık ocağına gittik ebe çağırdı. Cumartesi sarılıktan hastaneye yattık yine merdiven yine dışarı çıktım. Doğru doktor doğru işlemle sezeryan çok kolay bir doğum şekli. Ama dediğim gibi doktor farkı illa vardır. Teyzemin de ilk sezeryanı aynı dediğin gibi geçti ikincide doktoru farklı oldu çok basit oldu onun da