- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.641
Benim de öyleydi boyutunu hatırlamıyorum ama 6+6 da kalp atışını çok çok az duyabildik hatta çok üzülmüştüm ama sonraki kontrolde gümbür gümbür duyduk moralini bozma olacağı varsa oluyorMerhabalar ben yine moral bozukluğu ile geldim ve artık belirsizlikler beni çok yordu sizlerin bilgisine ihtiyacım var 8 haftalık olduk ultrasonda kalp atışı var fakat sesini duyamadık hala ve gelişimi çok yavaş 4.1 mm olmuş 8 haftalığa göre çok küçük
Benim de bastırdı morarcak sandım ve 2 saat sürdü malum nedenlerden dolayı ama o kadar güzel bir andı ki umrumda bile olmadı doktor sonuçta neyin zarar vereceğini biliyordur eşinin girememesi kötü olmuş canım ama bak her şey yolundaymış en azından benim gibi uğraşmak zorunda kalmadın allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz oldu çok zormuş ya yada benim öyle geçti bilmiyorum çocuk pozisyonundan dolayı karnıma baya bi bastırmak zorunda kaldı çok üzüldüm bebeğime bişey olursa diye ben kocamla sarılırken bile dikkat ediyoruz allahım deşildi resmen karnım çocukta göstermedi kendini doğru düzgün eller hel havada yüzünde ama şükürler olsunki herşeyi normal birşey çıkmadı canı sağolsun minik kızımın 477 gram olmuşuz maşallah diyeyim sizlerde de böyle oldumu karnınıza bastırdılarmı