- Konu Sahibi ananasmango
Bende ilk transferimde hiç birşey hissetmemiştimBen de göğüs ağrısı hiç olmadı ama mesela ilk transferimden sonra olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk transferimde hiç birşey hissetmemiştimBen de göğüs ağrısı hiç olmadı ama mesela ilk transferimden sonra olmuştu
Alman gerekir. Testin pozitif olursa devam ediyorsun zatenKızlar birşey sorcam enox iğne varya kan sulandırıcı bunu kullanan varmı aranızda. Bu iğnenin içinden 10 tane çıkıyor. Test günüde hep 12 sonra oluyor.Arada iki gün kalıyor. Ozamanda vurulmam gerekiyormu ki. Almam mı gerekiyor. Yani tekrardan alacaksın demediler. Öyle olsa derlerdi heralde. Kullanan varsa onu nasıl yapmam gerekiyor.
Yarın doktorumu bi arıyım ona göre alıcam artık.Alman gerekir. Testin pozitif olursa devam ediyorsun zaten
Kuzum pozitif olursa sonuç baya kullanıcaz onu inşallah alman gerekir bol bolYarın doktorumu bi arıyım ona göre alıcam artık.
Bana doktorum enox oksapar bi kac kan sulandiricidan birini hangisini bulursan onu al dedi ben oksapar buldum onu kullanicam test gunune kadar eger test olumlu olursa 10. Haftaya kadar devam edicez dedi, ayrica kan sulandirici olarak korasprin de kullaniyorum onu da yazdi. Bunlardan anladigim kadariyla onemli ve sonuc olumlu ise 10. Haftaya kadar kullanilmasi gereken bir ilac o yuzden bence doktoruna danis.Kızlar birşey sorcam enox iğne varya kan sulandırıcı bunu kullanan varmı aranızda. Bu iğnenin içinden 10 tane çıkıyor. Test günüde hep 12 sonra oluyor.Arada iki gün kalıyor. Ozamanda vurulmam gerekiyormu ki. Almam mı gerekiyor. Yani tekrardan alacaksın demediler. Öyle olsa derlerdi heralde. Kullanan varsa onu nasıl yapmam gerekiyor.
Merhaba, benim de 3bc dondurulmuş embriyom var, transfer henüz olmadım. Yazdığınızı görünce diğer gruptaki 3bc transferi tutan bir arkadaş var onu alıntılamak istedim. Tutmuş transferi çok şükürMerhaba tekrardan kızlar Opu olmuştum ayın 23 ünde 5. Gün 3bc kaliteli embriyo transferi olacağım . Doktor ne iyi ne kötü konuştu biraz düşünceliyim bi sorun yoktu bende .
Canım benimki de 3bc idi 4. Denememiz ve tek embriyo elde edebilmiştik çok ağlamıştım açıkçası ilk duyunca şansım çok düşük diye ama çok şükür gerçekten öyle değilmiş . Doktorum da blast elde ettik kötü diyemeyiz demişti inşallah sağlıkla da ilerler bakalım .
Duphalac kullaniyor musun? O cok hareketlendiriyor.Merhaba kızlar, transferin 4.günü 3 gündür bitmek bilmeyen karın gurultusu ve gazım var ilaçların yan etkisi midir yaşayan var mı ?
Progestan ve estroferm kullanıyorum. Onlardan herhalde hiç durmuyor gurultu resmenDuphalac kullaniyor musun? O cok hareketlendiriyor.
Canım ben 3bb ile hamile kaldım 2.ayımda bebekten değil başka bi sebepten kaybettim benim de bi tane 3bc var o mu transfer edilir bilmiyorum ama kaliteye çok takılmaMerhaba tekrardan kızlar Opu olmuştum ayın 23 ünde 5. Gün 3bc kaliteli embriyo transferi olacağım . Doktor ne iyi ne kötü konuştu biraz düşünceliyim bi sorun yoktu bende .
İğneler özellik progesteron içeren ilaçlar yapıyor. Ağızdan aldığın progesteron içeren bi ilaç varsa çok fena oluyor sindirim sistemi. Progestan kullanıyosan fitil olarak al canımMerhaba kızlar, transferin 4.günü 3 gündür bitmek bilmeyen karın gurultusu ve gazım var ilaçların yan etkisi midir yaşayan var mı ?
ay inşallah bilmiyorum doktor da çok iyi konuşmadı olabilir olmayasabilir dedi ama inşallah tutunurCanım ben 3bb ile hamile kaldım 2.ayımda bebekten değil başka bi sebepten kaybettim benim de bi tane 3bc var o mu transfer edilir bilmiyorum ama kaliteye çok takılma
Bunları görünce umudum artıyor inşallah güzel haberlerle gelirim burayaMerhaba, benim de 3bc dondurulmuş embriyom var, transfer henüz olmadım. Yazdığınızı görünce diğer gruptaki 3bc transferi tutan bir arkadaş var onu alıntılamak istedim. Tutmuş transferi çok şükür
Ben canım ben ya kalca bolgem ozellikle bide vucudum alev alev yaniyoKizlar bacak agrisindan olucem resmen. Benim gibi olan var mi?
Uykumu getiriyor benim bide migrenimi tetikliyor bazen canımKızlar estrofem sizdede baş dönmesi mide bulantısı sersemlik yapıyor mu