- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
- Konu Sahibi ananasmango
7 Ekim cumartesiHadi hayırlı haberler inşaallah test tarihi ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 Ekim cumartesiHadi hayırlı haberler inşaallah test tarihi ne zaman
Canım, benim de transferim 5 ekim
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM
Evde meraktan test yapmaya başladin mi7 Ekim cumartesi
Salı günü yani 5. Gün yapmaya başlayacağımEvde meraktan test yapmaya başladin mi
Yarın yap kız ben 3. Gün yapmıştım çok merak ediyorum acaba grubumuza ilk fareyi küpe sen mi dusurucenSalı günü yani 5. Gün yapmaya başlayacağım
Canim merhabada benimde transfer tarihim 4 ekim ekleyebilirsin
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM
4. Gün çıkmaz diyorlar çıkmazsa biraz moralim bozulabilir yarın sabah yapacağımYarın yap kız ben 3. Gün yapmıştım çok merak ediyorum acaba grubumuza ilk fareyi küpe sen mi dusurucen
Guzel haberlerle gel insallah kuzum❤Günaydın şekerler
Bende şimdi doktorumu bekliyorum.Bakalım transfer hazırlığına geçecek miyiz?
Burda bir yerde hepimiz adına dua ettim.Öyle bir topik olsun ki herkes çok şükür oldu mutluluğunu yaşasın amin
Aminn amin çiçeğimmm gelişmeleri haberdar ederimGuzel haberlerle gel insallah kuzum❤
Kaçıncı gün embriyosuydu ?Benim transferden sonra 9.günüm miratech erken gebelik testi yaptım ama hafif çizgi bile çıkmadı
3.gün dondurulmuşKaçıncı gün embriyosuydu ?
Bence erken canım lütfen üzülüpte motiveni düşürme biraz daha bekle3.gün dondurulmuş
Benim 3. Gün embriyosu(ilk denememde) 10. Gün 30 çıkmıştı kanda değerim. İdrar testi yapsam çıkmazdı muhtemelen3.gün dondurulmuş
UmarımmmmBence erken canım lütfen üzülüpte motiveni düşürme biraz daha bekle
Benimde öyledir umarımmmBenim 3. Gün embriyosu(ilk denememde) 10. Gün 30 çıkmıştı kanda değerim. İdrar testi yapsam çıkmazdı