2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Estağfurullah canım 😘
Embriyoların gelişimi takip edilir 3.güne yada 5.güne kadar takip edilir.
tamamladığında dondurulur.
eğer ki rahim dinlendirme önerilmemişse rahim uygunsa doktorun takibiyle karar verilir.
O ay içerisinde yapılırsa buna taze transfer,
Yok 2 adet dönemi beklensin derse bunada donmuş transfer denir

İkisinden birine hangisi daha kaliteliyse transfer sağlanır
Toplanan bir kaç yumurta birkaci 3. Günde donduruluyor, bir kaçı 5. Günde donduruluyor yani. İyi olan transfer ediliyor.

Peki transferin adetin kaçıncı gününde, yani döngünün kaçıncı gününde yapılması gerekiyor ?

Kızlar bu ne demek acaba 2 kimyasal ım var

Eklentiler

• IMG_6661.png
    IMG_6661.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 79
Ayy hemen başlayacak mısınız 😍😍 çok heyecanlandım şimdi. Kistim olmasa yarın başlayacaktı doktor. Kist engel oldu ya. Neyse geç olsun güç olmasın. Sen bana öğreteceksin artık. Çok cahiliz kız bu konuda. Çalışmadığımız yerden geldi bu sefer sorular 🤣. Çok merak ediyorum süreci. YouTube'dan videolar izlemeye başladım biraz anlayabilmek için. Hakkımızda hayırlısı. Sen bana anlat mutlaka canım doktora gidip geldikçe. Etiketle beni yorumları görmezsem üzülürüm.
Aslında cahilce dalayim sürece diyorum, ama aklımdaki sorulara cevap bulmadan da duramıyorum.
3-5 hiç anlamıyordum, onu öğrenmeye çalışıyorum.

Aslında cahilce dalayim sürece diyorum, ama aklımdaki sorulara cevap bulmadan da duramıyorum.
3-5 hiç anlamıyordum, onu öğrenmeye çalışıyorum.
Meraklıyız yapacak birşey yok. Bi de direk daldık bu tüp bebek mevzusuna. Beni biliyorsun adını bile telaffuz edemezdim. Hiç araştırmadan başladım vallahi. Hangi gün başlıyorsun iğnelere?

Toplanan bir kaç yumurta birkaci 3. Günde donduruluyor, bir kaçı 5. Günde donduruluyor yani. İyi olan transfer ediliyor.

Peki transferin adetin kaçıncı gününde, yani döngünün kaçıncı gününde yapılması gerekiyor ?
İlla 3.günde dondurulacak diye bir şey yok tamamen döllenen yumurtaların gelişimene göre belki hepsi 5.güne kadar gidecek belkide 3.güne kadar gelişimi tamamlayaca.5.güne gitmeyecek
Yumurta toplandıktan sonra zaten iki günde bir Embriyologlar seni arayıp şu kadar döllendi şu kadarı gelişimine devam ediyor der

O transfer zamanı herkesin ki çok farklı mesela ben 2 aydır regl olmuyorum tedavim bu şekildeydi.Kişinin tedavisi özeldir canım

Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız 🌸🥰

Merhaba çiçeklerim :KK36:
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.

Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.:dua:

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun:anneadayı:

Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun:anneadayı:

ANNE ADAYI :anneadayı:
TRANSFER TARİHİ :KK36:
EMBRİYO:emir_bebek: DURUM:anne:
@nur seydaERTELENDİ
@mirwa84 Ekim1 Embriyo:anneadayı: :KK200:

@aejjari

Ekim
sev9 sev9 25 Ekim
@kahveseverkedi91Ekim
@vera_61Ekim2 Embriyo
@anonim321Ekim
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 20 Ekim