- 31 Ağustos 2012
- 21.821
- 35.105
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.901
Canım bu arada seçim yaparken doktoru neye göre belirledin ?Hayırlı olsun kuzum ikisi de tuttu mu? Ben de nasip olursa çift embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu arada seçim yaparken doktoru neye göre belirledin ?Hayırlı olsun kuzum ikisi de tuttu mu? Ben de nasip olursa çift embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorum
Şimdi gördümmmm inşallah canım yayaaaaaa seni yicemmmmmmmmmmmmm maşalllaaahhh ikiz mi ki
Daha belli değil canım 12 gün sonra dedi doktor hanımcım (Betül hanım bahçeci )Hayırlı olsun kuzum ikisi de tuttu mu? Ben de nasip olursa çift embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorum
Genellikle transfer yapılmıyor diye biliyorum3000 üzeri sıkıntı taze transfer olmaz falan yorumları var başka yerlerde doğru mu peki
Oyy yazayım umudummCanımcım kuşuuummmmBahtımızın Karbeyazlarını yazı ver
Merhaba Bursa’dan mısınızDaha belli değil canım 12 gün sonra dedi doktor hanımcım (Betül hanım bahçeci )
Evet benim 3800 lerde olduğu için taze transfer yapmadılar. Normalde taze transfer için hazırladılar ama nasip dondurulmuş oldu3000 üzeri sıkıntı taze transfer olmaz falan yorumları var başka yerlerde doğru mu peki
Çiçeğim senide ekleyelim mi listemize ne zaman kaç embriyo olacakEvet benim 3800 lerde olduğu için taze transfer yapmadılar. Normalde taze transfer için hazırladılar ama nasip dondurulmuş oldu
Merhaba , evet bursadayım. Siz?Merhaba Bursa’dan mısınız
Bana mı sormak istedin acaba ? ben kadın olmasını istedim birde ilk denemem başka özel bir merkezdeydi memnun değildim onların tutumuna karşılık Betül hanım çok başka çok içten geldi bana güven meselesi biraz kiminle daha iyi hissediyorsan onunla bu yola girmelisin benceCanım bu arada seçim yaparken doktoru neye göre belirledin ?
10 ekimde transfer oldum tek embriyo ilk denememÇiçeğim senide ekleyelim mi listemize ne zaman kaç embriyo olacak
Betül hanımın methini duydum ben de bursadayımMerhaba , evet bursadayım. Siz?
Bana da bugün taze yaparız topladıktan sonra dedi ama kan sonuçları hakkımda konuşamadım henüz hayırlısı ne ise o olsun artık.. Dondurulmuş transfer için e kadsr beklediniz.Evet benim 3800 lerde olduğu için taze transfer yapmadılar. Normalde taze transfer için hazırladılar ama nasip dondurulmuş oldu
Bir adet dönemi bekledim ikinci adetimde hastaneye çağırdılar yumurta takibi yapıp transfer tarihi verdiler naturel siklus oldu. Biraz bana opu ilaçları ağır geldi iyi ki taze olmamışım zaten ilaçları da bıraktırdılar baktılar ağır geliyor bünyeme. Allah senin sürecini kolaylaştırsınBana da bugün taze yaparız topladıktan sonra dedi ama kan sonuçları hakkımda konuşamadım henüz hayırlısı ne ise o olsun artık.. Dondurulmuş transfer için e kadsr beklediniz.
Betül hanım kendi de tüp bebek annesi olduğu için ne hissettiğimi anlıyor şaka yapıyor içten dürüst , benim Betül hanımla ikinci denemem bu; ilk denememde başarısız olduğumuzda benimle beraber ağladı nerdeyseBetül hanımın methini duydum ben de bursadayım
İnşallah bu kez tüm süreci unutturacak güzellikte şeyler yaşarsınBetül hanım kendi de tüp bebek annesi olduğu için ne hissettiğimi anlıyor şaka yapıyor içten dürüst , benim Betül hanımla ikinci denemem bu; ilk denememde başarısız olduğumuzda benimle beraber ağladı nerdeyse
Amin çok teşekkür ederim senin pozitif mi ben o kısmı kaçırdım sanırım düzenli okuma yapamıyorum daBir adet dönemi bekledim ikinci adetimde hastaneye çağırdılar yumurta takibi yapıp transfer tarihi verdiler naturel siklus oldu. Biraz bana opu ilaçları ağır geldi iyi ki taze olmamışım zaten ilaçları da bıraktırdılar baktılar ağır geliyor bünyeme. Allah senin sürecini kolaylaştırsın
2 embriyonun birer gun arayla yerlestirilmesi .cunku ikisi ayni seviyede degildi cnm .biri 3. Gun embriyosuydu digeri 5. Gun embriyosuydu.Ardışık transfer nedir acaba
İnşallah canım , senin için de herşey gönlünce olsunİnşallah bu kez tüm süreci unutturacak güzellikte şeyler yaşarsın