2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım bu arada seçim yaparken doktoru neye göre belirledin ?
Bana mı sormak istedin acaba ? ☺️ ben kadın olmasını istedim birde ilk denemem başka özel bir merkezdeydi memnun değildim onların tutumuna karşılık Betül hanım çok başka çok içten geldi bana güven meselesi biraz kiminle daha iyi hissediyorsan onunla bu yola girmelisin bence 🌸

Bana da bugün taze yaparız topladıktan sonra dedi ama kan sonuçları hakkımda konuşamadım henüz hayırlısı ne ise o olsun artık.. Dondurulmuş transfer için e kadsr beklediniz.
Bir adet dönemi bekledim ikinci adetimde hastaneye çağırdılar yumurta takibi yapıp transfer tarihi verdiler naturel siklus oldu. Biraz bana opu ilaçları ağır geldi iyi ki taze olmamışım zaten ilaçları da bıraktırdılar baktılar ağır geliyor bünyeme. Allah senin sürecini kolaylaştırsın

Bir adet dönemi bekledim ikinci adetimde hastaneye çağırdılar yumurta takibi yapıp transfer tarihi verdiler naturel siklus oldu. Biraz bana opu ilaçları ağır geldi iyi ki taze olmamışım zaten ilaçları da bıraktırdılar baktılar ağır geliyor bünyeme. Allah senin sürecini kolaylaştırsın
Amin çok teşekkür ederim 🤲🤲🤲 senin pozitif mi ben o kısmı kaçırdım sanırım düzenli okuma yapamıyorum da 😅

X