2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hello çiçeklerim🥰🥰🥰
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler💜
Hayırlı olsun canım uğur getirsin sana da benim durumum pozitif 2 gün önce 305 di bu gün tekrarladık testi 653 çıktı hayırlısıyla güzel gidiyoruz bakalım ❤️

Sevgili Ekim biz çi buçek açmaya hazırız 🌸🥰

Merhaba çiçeklerim :KK36:
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.

Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.:dua:

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun:anneadayı:

Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun:anneadayı:

ANNE ADAYI :anneadayı:
TRANSFER TARİHİ :KK36:
EMBRİYO:emir_bebek: DURUM:anne:
@nur seydaERTELENDİ

@aejjari

Ekim
sev9 sev9 25 Ekim
@kahveseverkedi91Ekim
@vera_61Ekim2 Embriyo
@anonim321Ekim
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 20 Ekim
@Themiscan28 Eylül2 Embriyo:anneadayı: :KK200:
@izmirlibjkkartalEkim
@Petunya508Ekim
@Mystery306Ekim
Arwen27 Arwen27 Ekim
@Cotton Candy2 Ekim
M Minelsu66 Ekim:anneadayı::KK200:
@HepmigencizHepmiguzel5 Ekim
@hasretimegemEkim
@Aliece6 Ekim2 Embriyo
M mombaby 3 Ekim2
Embriyo
:anneadayı: :KK200:
bussra26 bussra26 5 Ekim1
Embriyo
@gguullll llll2 Ekim2 Embriyo
@Zuyalist4 Ekim1 Embriyo:anneadayı: :KK200:
@Bidebayilistersenferiha10 Ekim1Embriyo
@bendenizisimsiz23 Ekim1 Embriyo
@1649yEkim1 Embriyo
@motyl20 Ekim1 Embriyo
@Gnccakmak12 Ekim2 Embriyo
@Aylaaaaaa9 Ekim2 Embriyo
@birlena17 Ekim2 Embriyo
@hnd91 (ARDIŞIK TRANSFER)14-16 Ekim1 Embriyo
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 16 Ekim çift embriyo

💜🐞 canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz 💜🐞 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum 😊 tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye 🥰 ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.

Kızlar bugün 9. günüm ilk idrar ile gurursuz şekilde elimde kalan son erken gebelik testini yine yaptım yine aldım boyumun ölçüsünü😂😂😂 Zaten olsa çıkardı kesinlikte tutmadığına artık ikna olabildim yüzsüz gibi test yapıp durdum yok işte hala bi arsız umut ki gidiyordu😂 Yarın kan testi günüm hiç gitmek bile istemiyorum ama Dr. idrar testi yaptırdığımı söylesem kızar kan isteyecek bugün konuşucam kabul ederse bu akşam yaptırayım mı sorucam
Kaçıncı gün embriyosuydu

💜🐞 canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz 💜🐞 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum 😊 tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye 🥰 ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.
Canım bence de yaş itibari ile artık bekleme
4 tane aşılama geçirmişsin. Bence de artık bismillah de başla🥰 muhtemelen doğum kontrol hapı verirler kist varmış bunlar zaten adetle atılır
Sağlıklı beslen egzersiz yürüyüş onları yap hatta bence takviye alman gerekiyorsa görüş ve kullan 😘

X