- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.821
bi bilgim yok cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi bilgim yok cnm
Hayırlı olsun canım uğur getirsin sana da benim durumum pozitif 2 gün önce 305 di bu gün tekrarladık testi 653 çıktı hayırlısıyla güzel gidiyoruz bakalımHello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
23 ekim transfer tarihi 2 embrio :)Hello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
Tiniminimavihanim 16 Ekim çift embriyo
Sevgili Ekim biz çi buçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @nur seyda ERTELENDİ @aejjari
Ekim sev9 25 Ekim @kahveseverkedi91 Ekim @vera_61 Ekim 2 Embriyo @anonim321 Ekim Tiniminimavihanim 20 Ekim @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @izmirlibjkkartal Ekim @Petunya508 Ekim @Mystery306 Ekim Arwen27 Ekim @Cotton Candy 2 Ekim M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim @hasretimegem Ekim @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo M mombaby 3 Ekim 2
Embriyo bussra26 5 Ekim 1
Embriyo @gguullll llll 2 Ekim 2 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @1649y Ekim 1 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (ARDIŞIK TRANSFER) 14-16 Ekim 1 Embriyo
Canım benim belki geç tutunma oldu stres yapma önemli olan iki gün arayla verdin kan testindeki artış ilaçlarını kullan olumlu düşünYokmu bilgisi olan
Kaçıncı gün embriyosuydu35 bin çok iyi fiyat vermişler. Ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 53 bin merkez 30 a yakin da ilaçlar tuttu balikesirde yaşıyorum git gel 100 bini geçti. Ama malesef negatif oldu 2 gündür kendimi toparlayama çalışıyorum
Kaçıncı gün embriyosuyduKızlar bugün 9. günüm ilk idrar ile gurursuz şekilde elimde kalan son erken gebelik testini yine yaptım yine aldım boyumun ölçüsünü Zaten olsa çıkardı kesinlikte tutmadığına artık ikna olabildim yüzsüz gibi test yapıp durdum yok işte hala bi arsız umut ki gidiyordu Yarın kan testi günüm hiç gitmek bile istemiyorum ama Dr. idrar testi yaptırdığımı söylesem kızar kan isteyecek bugün konuşucam kabul ederse bu akşam yaptırayım mı sorucam
Kuzum tek embriyo 4 ekim transfer gunumude ekle benimHello çiçeklerim
Hiç morelini bozma canım geç döllenme olabilir önemli olan iki kat artış, sitede senden daha düşük beta ile başlayıp bebeğini kucağına alan var topiklerde denk gelirsin sende iyi düşün iyi olsunKizlar herkes 300 500 den bahsediyor benim 70.17 dusukmu kafama takiliyor
Adetinin birinci günü ne zamandı16 Ekim de transfer oldum 30 unda da kan ver dediler
24 EylülAdetinin birinci günü ne zamandı
Benimde 25 eylülde24 Eylül
18 ekimdeBenimde 25 eylülde
17 Ekim transfer oldu 5. Gün tek embriyo
Canım bence de yaş itibari ile artık beklemecanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz Tiniminimavihanim doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.
Pozitif miKuzum tek embriyo 4 ekim transfer gunumude ekle benim
EvetttPozitif mi
Oyyy o altta çıkan yazının güzelliğineİnşallah canım benim kacinda transfer olmustun sen