2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hani ilaçlar regl olmamızı engelliyordu bu ilaçları kullanırken regl olmazdık öyle okumuştum
Ben ilkinde sadece crynone jel kullanıyordum ama nasıl regl olduğumu bende anlamadım. Bir de çok erken oldu hemen 6. Günde

Aaa nasıl yani aldığınız progesteron iğne haplara rağmen mi adet oldunuz ? Benim de 5.-7.gün lekelerim oldu merak ettim
progesteron iğne ve hap kullanmadım. Sadece crynone jel vardı taze transfer idi. İnanın ben de anlamadım, biraz farklı ilerledi süreç.

Merhaba, ben de 7 Aralık 5. gün çift embriyo transferi oldum. Benim de adetime 3 gün kala transfer gerçekleşti. 2 gündür adet ağrılarım var sizde de oluyor mu?
2 gün kalası transfer oldum ben canım rahim kalınlaşmasını bekledik
İşte merak ettiğim buydu bende reglime 2 gün kala olacağım Transfer yaniiiii bugün söyledi doktorum 16 Aralık Transfer Günüüüüm

İşte merak ettiğim buydu bende reglime 2 gün kala olacağım Transfer yaniiiii bugün söyledi doktorum 16 Aralık Transfer Günüüüüm
Benim dogal sıklus oldu bu sefer. Eylülde iptal olan transferim ilaçlıydı ama aynı doktorum onda da yine 3 kala vermişti tarihi. Çok geç mi diye ben de takılmıştım o zaman ama doktorunuza güvenin.

Benim dogal sıklus oldu bu sefer. Eylülde iptal olan transferim ilaçlıydı ama aynı doktorum onda da yine 3 kala vermişti tarihi. Çok geç mi diye ben de takılmıştım o zaman ama doktorunuza güvenin.
Çok teşekkür ederim çok rahatladım benimki
Geç sanıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…