Ben ilkinde sadece crynone jel kullanıyordum ama nasıl regl olduğumu bende anlamadım. Bir de çok erken oldu hemen 6. GündeHani ilaçlar regl olmamızı engelliyordu bu ilaçları kullanırken regl olmazdık öyle okumuştum
Aaa nasıl yani aldığınız progesteron iğne haplara rağmen mi adet oldunuz ? Benim de 5.-7.gün lekelerim oldu merak ettim
progesteron iğne ve hap kullanmadım. Sadece crynone jel vardı taze transfer idi. İnanın ben de anlamadım, biraz farklı ilerledi süreç.Aaa nasıl yani aldığınız progesteron iğne haplara rağmen mi adet oldunuz ? Benim de 5.-7.gün lekelerim oldu merak ettim
Anladım umarım en yakın zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınızprogesteron iğne ve hap kullanmadım. Sadece crynone jel vardı taze transfer idi. İnanın ben de anlamadım, biraz farklı ilerledi süreç.
Teşekkürler, hepimiz alır mutlu sona ulaşırız umarımAnladım umarım en yakın zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız
İnşallah yeni umutlarla yeniden güzel bir süreç başlar sizin içinBu anlattığım ikinci transferimde olmuştu ama maalesef düşük yaşadım. Ben adet bekliyorum şuan canım
18 kasımda regl oldum 7 aralıkta transfer oldumKızlar ben sorumu yanlış sormuşum reglinize kaç gün kala transfer oldunuz ?
09 Aralık transfer 22 Aralık test
Merhaba kaçıncı gün embriyosu ? Benimde 9 Aralık transfer 18 Aralık test günüm09 Aralık transfer 22 Aralık test
2 gün kalası transfer oldum ben canım rahim kalınlaşmasını bekledikKızlar ben sorumu yanlış sormuşum reglinize kaç gün kala transfer oldunuz ?
Merhaba, ben de 7 Aralık 5. gün çift embriyo transferi oldum. Benim de adetime 3 gün kala transfer gerçekleşti. 2 gündür adet ağrılarım var sizde de oluyor mu?2 gün kalası transfer oldum ben canım rahim kalınlaşmasını bekledik
Ben çok fazla adet ağrısı çekmezdim canım ama bel ağrım var bide bacaklarımda ağrı var sürekliMerhaba, ben de 7 Aralık 5. gün çift embriyo transferi oldum. Benim de adetime 3 gün kala transfer gerçekleşti. 2 gündür adet ağrılarım var sizde de oluyor mu?
Merhaba, ben de 7 Aralık 5. gün çift embriyo transferi oldum. Benim de adetime 3 gün kala transfer gerçekleşti. 2 gündür adet ağrılarım var sizde de oluyor mu?
İşte merak ettiğim buydu bende reglime 2 gün kala olacağım Transfer yaniiiii bugün söyledi doktorum 16 Aralık Transfer Günüüüüm2 gün kalası transfer oldum ben canım rahim kalınlaşmasını bekledik
16kasimda regl oldum 5aralikta transfer kuzumKızlar ben sorumu yanlış sormuşum reglinize kaç gün kala transfer oldunuz ?
Benim normalde de adette bacaklarım ağrır onun yanında bel ağrısı da var, hayır olur inşallah teşekkür ederimBen çok fazla adet ağrısı çekmezdim canım ama bel ağrım var bide bacaklarımda ağrı var sürekli
Hayırlı olsun cnm o sorun değil ilaçlarla adet olmuyorsun zatenİşte merak ettiğim buydu bende reglime 2 gün kala olacağım Transfer yaniiiii bugün söyledi doktorum 16 Aralık Transfer Günüüüüm
Benim dogal sıklus oldu bu sefer. Eylülde iptal olan transferim ilaçlıydı ama aynı doktorum onda da yine 3 kala vermişti tarihi. Çok geç mi diye ben de takılmıştım o zaman ama doktorunuza güvenin.İşte merak ettiğim buydu bende reglime 2 gün kala olacağım Transfer yaniiiii bugün söyledi doktorum 16 Aralık Transfer Günüüüüm
Benim ki doğal siklus canım ilaç kullanmıyorum ben o yüzden biraz endişe etmiştimHayırlı olsun cnm o sorun değil ilaçlarla adet olmuyorsun zaten
Çok teşekkür ederim çok rahatladım benimkiBenim dogal sıklus oldu bu sefer. Eylülde iptal olan transferim ilaçlıydı ama aynı doktorum onda da yine 3 kala vermişti tarihi. Çok geç mi diye ben de takılmıştım o zaman ama doktorunuza güvenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?