- 22 Ağustos 2022
- 144
- 191
- 33
- 28
Ben hiç yapmadım ama moralim çok bozuk çok hasta olduk ateşim 37-38 arası gidip geliyor öksürüğümde çok fazla çok ümidim kalmadı ve korkuyorum da açıkçası
Ah canım geçmiş olsunBen hiç yapmadım ama moralim çok bozuk çok hasta olduk ateşim 37-38 arası gidip geliyor öksürüğümde çok fazla çok ümidim kalmadı ve korkuyorum da açıkçası
Çok teşekkür ederim o kadar hastayım ki hem pozitif görmekten korkuyorum zarar görüyordur ateşten diye hemde negatif görmekten korkuyorum üzüleceğim için o yüzden yapmadım aslında yoksa asla dayanamazdım… inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sizde dualaşalımAh canım geçmiş olsunistersen kan ver duruma göre ilaç alırsın hastalığın için hayırlısı olsun ümitsiz olma güzel sabretmişsin bu arada tebrikler inşallah bende sabrederim sen gibi
İnşallah canım dualarım bizlerle her duamda topikteki bütün kızkardeşlerime de bana da nasip et Allahım diye dua ediyorumÇok teşekkür ederim o kadar hastayım ki hem pozitif görmekten korkuyorum zarar görüyordur ateşten diye hemde negatif görmekten korkuyorum üzüleceğim için o yüzden yapmadım aslında yoksa asla dayanamazdım… inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sizde dualaşalım
Kan Sulandırıcı genelde hamileliğin sonuna kadar veriliyor ama tabi her doktor farklı bide emot daha az yakıyor diyorlar oda kan sulandırıcıBende öyle yapıyorum kuzum bu seferde iğneyi içerde gördükçe tansiyonum oynuyor hemen yapıp geçsem daha rahat geçiricem yavaş yavaş verince görmeye bile dayanamıyorumama birden verince de çok yakıyor neyse umarım uzun süre kullanmak zorunda kalmayız
Ben varımBahçeci Fulya’da olan var mı grupta acaba
Tamamdır inşallah amin aminnnİnşallah canım dualarım bizlerle her duamda topikteki bütün kızkardeşlerime de bana da nasip et Allahım diye dua ediyorumtest yaparsan paylaş bizimle de ben umutlandım senin adına inşallah hayırlısı olur
Bende ordayım ne durumdasınız şuanBen Acıbadem Atakent’te tedavi görüyorum. Şanslıyım sanırım Hemşirelerim en ufak ayrıntıyı atlamadan kalem kalem açıklama yapıyorlar ve notları bana vermeleri hoşuma gidiyor
Benimde iki tane dondurulmuş var karar verdik iki tane koyun diyeceğiz kizlarr isallahh bebislerimiz bizle olurOyyy artık kader arkadaşıyız desene. Doktorum bak 2 tane veriyorum ikiz anası olacaksın eminmisin diye sordu. 40 yaşında varsın ikiz anası olayım dedim
Cnm bnimde ilk tedavimden bir kızım var 5 yaşında şimdi 5 yumurta toplandı ikisi 5 inci güne geldi 5 aa kalitesi benim de 20 25 arası transfer senin gibi bende çok içiyorum ilacKızlar pazartesi benimde transferim ama size gore sanirim fazla ilac kullaniyorum doktorum estrofem prednol tetradox coraspin prolutex igne ve balik yagi matarex seklinde ilaclar kullaniyorumm.ilk tup bebegimde igne kalcadandi bu gobekten. Cem hocam 2019 uyguladigi tedaviyi ayni sekilde devam ettirdi. Bir tup bebek tedavimde kizim var. ikinci dondrulmus embryolarim vardi transefer oldu ama tutmadi.doktorum 3 denemem olacagi icin bana 2 tane embryo transefer edecegini soylemisti ama 15 tane yumurtadan sadce 1 tanesi 5 gune gitti.
Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun herkes iyi haberler alsin.
Çok sevindim canım bana tercih hakkı bırakılsa ben de çift isterdimBenimde iki tane dondurulmuş var karar verdik iki tane koyun diyeceğiz kizlarr isallahh bebislerimiz bizle olur
Kuz bnm ilk kızımda tüp bebek çok ağır iş yapmadım ama yemek falan yaptım süpürgeyle evi supurmedim mesela hergun bir bardak havuç suyu içtim bir avuç kabak çekirdeği yedimBu arada transfer sonrasında yatıyor musunuz ne yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz benim bu 2. Denemem olacak
Benim ilk kızım da iki koymuslardi biri tuttu o yüzden nasıp iki olursada rabbim buyuk cnmÇok sevindim canım bana tercih hakkı bırakılsa ben de çift isterdim
Allah bagislasin benimde 3 yasinda insallah onlara birer kardes gelir tek kalmazlar. Pazartesi benim transfer ben senin transfere kadr somucu ogrenirim sonra hayirlsii ile senCnm bnimde ilk tedavimden bir kızım var 5 yaşında şimdi 5 yumurta toplandı ikisi 5 inci güne geldi 5 aa kalitesi benim de 20 25 arası transfer senin gibi bende çok içiyorum ilac
Ayyy isallahhh kuzum herkese dua ediyorumAllah bagislasin benimde 3 yasinda insallah onlara birer kardes gelir tek kalmazlar. Pazartesi benim transfer ben senin transfere kadr somucu ogrenirim sonra hayirlsii ile sen
7. Gün yaptım negatif çıktı. Bir daha yapmadım 9.gün bugün 2 gün sonra test günüm
Canım benimde aralığın 15nde kontrolüm var ondan sonra transfer için gün vercekler hakkımızda hayırlısı artıkHoşgeldiniz kızlaaar
Benimde aralığın 15 inden sonra gibi görünüyor transferim. Hangi merkezlerdesiniz? Embriyolarınız nasıl? Nasıl ilerliyor süreçleriniz?
Ben varım
hangi doktordasınızben lale susan karakışa gidiyorum
Teşekkür ederim bilgi içinKuz bnm ilk kızımda tüp bebek çok ağır iş yapmadım ama yemek falan yaptım süpürgeyle evi supurmedim mesela hergun bir bardak havuç suyu içtim bir avuç kabak çekirdeği yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?