- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 29
Kereviz duymadım ama maydanoz hiç yemeyin. Bide soda bile olsa asitli içecekler içmeyinKızlar yoğurtlu kereviz 2 yemek kaşığı kadar yedim ve internete bakınca yenmemesi gerekiyor diye okudum rahimin kasılmasına sebep oluyormuş yemiş bulundum ama siz duydunuz mu hiç kereviz yenir mi yenmez mi bu süreçte
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK
Merhaba kızlarKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK
Benim de 19 Aralık test günümBenimde 19 Aralık ağlayasım geliyor ahahahaha daha coooook ama coooook var
Olmaz inşallah kuzum bende 3 gün rapor aldım pazarda ekledi 4 gündür evdeyim. Pazartesi iş başı Allahtan işim masa başı o yüzden içim rahat evde de çok sıkıldım dönmek istiyorum
Canım hoşgeldin inşallah vardır yarın heyecanla bekliyorum testiniMerhaba kızlar
Aralık topiğini en başından beri okuyorum.Bende sizle sürecimi paylaşmak istedim
5 aralıkta 5.gün tek embriyo transferi oldum bende.Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim @pinar7834.Bu benim 2. Denemem ilki temmuzda yapılmıştı pozitif oldu ama 7 haftalıkken kalbi çok yavaş attığı için durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok üzücü oldu benim için. Sonra süreçten soğumamak için tekrar başladım ama bu sefer de ilk transfer öncesi de yaşadığım aynı sorunu yaşadım rahmim kalınlaşmadı tekrar iptal oldu ve sonra tekrar ilaçlara iğnelere başladım ve 5 aralıkta transfer olmak nasip oldu. Test günüm 14 aralık ama ben yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum çünkü geçen sefer 5. Güne denk gelen günde pozitifi görmüştüminşallah yine görürüm
Belirtilerim geçen seferle aynı kasık ağrısı var başka pek bir şeyim yok göğüslerde de dolgunluk hissi başladı bugün ama ilaçlardan da olabilir tabi o
İnşallah herkes bu ay sağlıkla bebişlerine kavuşur
Allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın
Evde durmakta sıkıcı tabi ama bir kaç gün dinlenmekte fayda var tabiBenimde 19 Aralık ağlayasım geliyor ahahahaha daha coooook ama coooook var
Olmaz inşallah kuzum bende 3 gün rapor aldım pazarda ekledi 4 gündür evdeyim. Pazartesi iş başı Allahtan işim masa başı o yüzden içim rahat evde de çok sıkıldım dönmek istiyorum
Hoşbulduk canımCanım hoşgeldin inşallah vardır yarın heyecanla bekliyorum testinibelirtilerinde varmış ne güzel çok sevindim senin adına inşallah ilk pozitifi senden alırız
Hiç sanmamO zaman bebeğiniz tuttu bence
Benimkide 5 Aralık canım hakkımızda hayırlısı olur inş aslında bende yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum negatif cıkar diyeMerhaba kızlar
Aralık topiğini en başından beri okuyorum.Bende sizle sürecimi paylaşmak istedim
5 aralıkta 5.gün tek embriyo transferi oldum bende.Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim @pinar7834.Bu benim 2. Denemem ilki temmuzda yapılmıştı pozitif oldu ama 7 haftalıkken kalbi çok yavaş attığı için durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok üzücü oldu benim için. Sonra süreçten soğumamak için tekrar başladım ama bu sefer de ilk transfer öncesi de yaşadığım aynı sorunu yaşadım rahmim kalınlaşmadı tekrar iptal oldu ve sonra tekrar ilaçlara iğnelere başladım ve 5 aralıkta transfer olmak nasip oldu. Test günüm 14 aralık ama ben yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum çünkü geçen sefer 5. Güne denk gelen günde pozitifi görmüştüminşallah yine görürüm
Belirtilerim geçen seferle aynı kasık ağrısı var başka pek bir şeyim yok göğüslerde de dolgunluk hissi başladı bugün ama ilaçlardan da olabilir tabi o
İnşallah herkes bu ay sağlıkla bebişlerine kavuşur
Allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çık
Canım testen teste bile farkediyor diğer topikteki arkadaşta yaptı 6.gün çıkmadı ama kan testi pozitif oldu şükür testlere çok güvenmemek lazımHiç sanmamerken gebelik testi yaptım bugün çıkmadı bişey bugün 6.gündü
Yani bence de bi de zaman faktörü var erken ama dayanamadımCanım testen teste bile farkediyor diğer topikteki arkadaşta yaptı 6.gün çıkmadı ama kan testi pozitif oldu şükür testlere çok güvenmemek lazım
İnşallah canımBen
Benimkide 5 Aralık canım hakkımızda hayırlısı olur inş aslında bende yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum negatif cıkar diye
Kereviz duymadım ama maydanoz hiç yemeyin. Bide soda bile olsa asitli
Sakın moralını bozma çok erken diğer transferde 7. Gün yapmıştım negatifti sonra benim kanda pozitif çıkmıştıHiç sanmamerken gebelik testi yaptım bugün çıkmadı bişey bugün 6.gündü
Yaparsan haber ver canım pozitif olursa seninki inş bi umut yaparım bendeİnşallah canım
Evet bende aynı sebepten hani ne ne kadar geç yaparsam belki daha kesin olur diye de düşünüyorum bi yandan
Kız erken dahaHiç sanmamerken gebelik testi yaptım bugün çıkmadı bişey bugün 6.gündü
Ben de öyleyimKızlar ilaçlar beni acıktırıyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum midem mı büyüdü. Yemek yeme isteğim var ama utanıyorum. İnsan yediğinden utanır mı? Bide sanki kilo aldım gibi şişkinlik var. Daha pozitif görmeden böyleyse
Ayy tutamadım bi de haftaya okula gidecem bileyim ona göre davranırım dedimKız erken daha
O bende de var ya sanki hiç yememişcesine midem kazınıyor bide ben aralıklı oruç yaptım uzunca bi süre açlığa alışkınım heralde ilaçlar yapıyoKızlar ilaçlar beni acıktırıyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum midem mı büyüdü. Yemek yeme isteğim var ama utanıyorum. İnsan yediğinden utanır mı? Bide sanki kilo aldım gibi şişkinlik var. Daha pozitif görmeden böyleyse
O bende de var bol bol yiyorum ama aklım hala yiyemediklerimdeO bende de var ya sanki hiç yememişcesine midem kazınıyor bide ben aralıklı oruç yaptım uzunca bi süre açlığa alışkınım heralde ilaçlar yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?