Evet kuzum çift embriyo. Bende senle konuşunca aklımda kalmış beni odaya aldılar önlük falan giyindim bekliyordum yatakta birden fırladım eşimde şok dedim bana tahlil yapmadılar ne tahlili dedi dedim topik var orda gördüm bi arkadaşın iptal olmuş diye sonra sorarız dedi sorunca da böyle bir tepki aldım işte ne bileyim hayırlısı olsun dedim. Bişey diyemiyoruz işte ellerindeyiz sonuçta.Transfer öncesi son kontrolde genelde alıyorlar ama işte her doktorun yöntemi farklı. Seninki yine seni dinliyor benim ki direkt ne desem hiiicc ben ne bilirsem o. Hayırlısı elbette. Adeti bekliyorum. Duphaston ve estrofem kullanıyorum 10 günlük. Sebebini bile sormadım. Senin ki çift embriyo mu
Ağrı bacaklara vuruyorsa bilin ki pozitifİyi akşamlar Esranasıl bir karın ağrısı adet gibi mi? Bacaklarına da vuruyor mu ağrı
Ben iğne olarak sadece Oksapar kullanıyorum herkesin tedavisi farklı oluyor ama umarım sonucumuz hep aynı ve pozitif olurDoğru vurmaya çalışıyorum ben kendim yapıyorum bazen acıyo
İnşallah inşallah ya tüm dualarım bu süreçleri yaşayan herkeseBen iğne olarak sadece Oksapar kullanıyorum herkesin tedavisi farklı oluyor ama umarım sonucumuz hep aynı ve pozitif olur
Ağzın bal damlıyor ay kız parmaklarınBen iğne olarak sadece Oksapar kullanıyorum herkesin tedavisi farklı oluyor ama umarım sonucumuz hep aynı ve pozitif olur
Ağzın bal damlıyor ay kız parmakların
Sorma canım ya olamadım cyclo ilacı bitince olurmuşumsen naptın aşko adet oldun mu
Allah Allah niye öyle oldu acabaKızlar ben 3gun ust üste hep regl masajları yaptım kendimi çok zorladım mi ne yaptıysam pembe leke geldi iki kez tuvalete gittiğimde de geldi ama adet gibi degil çok az minicik çok açık pembe hasta oldum sandım da bu ilaç bitince olurmuşum zaten regl de degil masajı yapmasamiydim keske kafam karıştı korktum
Evet canım ya bekliyorum hayırlısı bakalımAllah Allah niye öyle oldu acabamasajı yapma istersen kuzum ilacı kullan ve bekle bence çok az kaldı
Hayırlısı kuzum stres yapma geç olsun güç olmasın bu aya yetişeceksin eminim benEvet canım ya bekliyorum hayırlısı bakalım
regl de çok düzenlidir benim ameliyat mahfetti beni
Ciddi olamazsın.. benim ağrı bacaklara vurunca kesin adet olacam diyip tüm ilaçları kestim bugün transferin 3. Günü. Sinir oldumAğrı bacaklara vuruyorsa bilin ki pozitiftek bir kere bile pozitif gormeyen ben geçen bahar başı ikinci denememde görmüştüm. Ve o bacak ağrısı benim tek ciddi belirtimdi tuhaftı.
YaaaEvet kuzum çift embriyo. Bende senle konuşunca aklımda kalmış beni odaya aldılar önlük falan giyindim bekliyordum yatakta birden fırladım eşimde şok dedim bana tahlil yapmadılar ne tahlili dedi dedim topik var orda gördüm bi arkadaşın iptal olmuş diye sonra sorarız dedi sorunca da böyle bir tepki aldım işte ne bileyim hayırlısı olsun dedim. Bişey diyemiyoruz işte ellerindeyiz sonuçta.
Evet canım bacaklarım ve karnımda vardı bugünde kasıklarımda olduİyi akşamlar Esranasıl bir karın ağrısı adet gibi mi? Bacaklarına da vuruyor mu ağrı
Ne ? İlaçları mi kestin ? Transferin 3. Günü olacak iş mi ? Kesinlikle öyle düşünme. Adet belirtisiyle gebelik belirtisi çok benzer. İlaçlar çok çok önemli. Dakikası dakikasına. Ve burda okuduğun her şey illa ben de olmadı kesin adet olacam diye yaptığın stres belki oluru varsa da çıkmaza sokar.Ciddi olamazsın.. benim ağrı bacaklara vurunca kesin adet olacam diyip tüm ilaçları kestim bugün transferin 3. Günü. Sinir oldum
Of aynısı bende de varEvet canım bacaklarım ve karnımda vardı bugünde kasıklarımda oldu
Kestim valla. Çok bıktım birsürü ilaç. Tekrar alayım mı diyorsunNe ? İlaçları mi kestin ? Transferin 3. Günü olacak iş mi ? Kesinlikle öyle düşünme. Adet belirtisiyle gebelik belirtisi çok benzer. İlaçlar çok çok önemli. Dakikası dakikasına. Ve burda okuduğun her şey illa ben de olmadı kesin adet olacam diye yaptığın stres belki oluru varsa da çıkmaza sokar.
Kız sen deli misin ilaçlar kesilir mi daha çok yeni ne olacağı belli değil yapma devam et ilaçlarına belirti olabilir ki bence öyleCiddi olamazsın.. benim ağrı bacaklara vurunca kesin adet olacam diyip tüm ilaçları kestim bugün transferin 3. Günü. Sinir oldum
Ya insallah canım benim insallahHayırlısı kuzum stres yapma geç olsun güç olmasın bu aya yetişeceksin eminim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?