yarısını yaptılar canım. yarık olacakmış diğeri de. zaten 2 saat falan sürdü yarısı, tamamı olsa epey zor olurdu.Merhaba sana serumun tamamını mı taktılar birde serum için ne kadar ücret aldılar hayırlı olsun inşallah gönlünüzce olsun
Bana tamamı takıldı 5. Gün tekrar taktırdım benim eşim eczacı serumu kendimi götürdük para almadılar 2. Yi evde tanıdık hemşire çağırdık o taktı serum 950 falan dı fiyatı senin tekrarlayan düşüklerin mi var yada neden serum taktılar benim 4 kaybım varyarısını yaptılar canım. yarık olacakmış diğeri de. zaten 2 saat falan sürdü yarısı, tamamı olsa epey zor olurdu.
3800 idi yanlış hatırlamıyorsam
benim ilk denemem. 3 kimyasalım vardı ama doktor gerekli demedi ama ben talep ettim.Bana tamamı takıldı 5. Gün tekrar taktırdım benim eşim eczacı serumu kendimi götürdük para almadılar 2. Yi evde tanıdık hemşire çağırdık o taktı serum 950 falan dı fiyatı senin tekrarlayan düşüklerin mi var yada neden serum taktılar benim 4 kaybım var
HoşbuldumAramıza hoşgeldin canımumarım sürecin pozitif sonuçlanır
İnsallhhhhhhAy onunla nasıl başa çıkacağız bilmiyorum bende çok düşünüyorum ne yazıkkiinsallah hemencecik olursun kuzum
benim ilk denemem. 3 kimyasalım vardı ama doktor gerekli demedi ama ben talep ettim.
ben de mi eczaneden alsam ya. aşırı fiyat farkı varmış. bulunması kolay mı?
Hangi şehirdesin birde sana clınoleıc serum mu takıldı zor değil ama nerde taktıracaksın özel hastane bana 500 tl dedi sadece takmayabenim ilk denemem. 3 kimyasalım vardı ama doktor gerekli demedi ama ben talep ettim.
ben de mi eczaneden alsam ya. aşırı fiyat farkı varmış. bulunması kolay mı?
Evlere gelenler var hemşire falanHangi şehirdesin birde sana clınoleıc serum mu takıldı zor değil ama nerde taktıracaksın özel hastane bana 500 tl dedi sadece takmaya
Hangi şehirdesin birde sana clınoleıc serum mu takıldı zor değil ama nerde taktıracaksın özel hastane bana 500 tl dedi sadece takmaya
İnsallhhhhhh canım geç olsun da güç olmasınAy onunla nasıl başa çıkacağız bilmiyorum bende çok düşünüyorum ne yazıkkiinsallah hemencecik olursun kuzum
Canım merhaba benim 7yumurta toplandı suan 3 tane 5. Gün kaldı yanı onemliMerhaba kizlar ben de yeniyim burda.izmir Medical pointte funda hocanın hastasıyım .şuan ignelerimi vuruyorum.bugun kontrole gittigimde doktor opuda 6 yumurta falan çıkar dedi.moralim çok bozuldu.yasim 36 amh da 1.00 .sizce yumurta sayım gerçekten az mı
Canım zorlandım diyorsun belki zorlandığın icin gelmis olabilir biraz dinlendir kendini eğer ki devam ederse muayene olmanda fayda var opu dan sonra antibiyotik kullandın degil miKızlar bişey soracağım benim 17 kasımda opu yumurta toplama işlemim yapılmıştı adet olana kadar da ilişki yasağı verildi ve ben adet oldum bitti ve şuan 8.günüm ama ilişkiden sonra hem zorlandım yanma oldu hem de bir kanama yaşadım bu normal mi korktum biraz
Aşılama da ki gibi mi acabaTransferde narkoz verilmiyor. Catalda hazırlik açılma falan derken 5 dakika bile sürmüyor . Ağrısız tamamen . Sadece bı alet var o biraz kasilmaniza sebeb olabilir ama yine rahat . İşlem biter bitmez odanıza götürüyorlar.
Evet canım . Ama süreç farklı.Aşılama da ki gibi mi acaba
Canlarım sonunda transferimi oldumRabbim herkese en hayırlsını nasip etsin Bakalım şimdi geri sayım başladı 19 Aralık test günüm inşallah pozitifi görürüm Kan testime kadar da idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Transfer bitince ultrason fotoğrafı istedim bakıp şapşal şapşal sırıtıyorum nasıl geçer bu zaman
Canlarım sonunda transferimi oldumRabbim herkese en hayırlsını nasip etsin Bakalım şimdi geri sayım başladı 19 Aralık test günüm inşallah pozitifi görürüm Kan testime kadar da idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Transfer bitince ultrason fotoğrafı istedim bakıp şapşal şapşal sırıtıyorum nasıl geçer bu zaman
Canım dondurulmus 3. Gün embriyosu çiftHayırlı olsun canımkaçıncı gün embriyosu inş pozitif haberini de görürürz benimde transfer dahil 3.günüm
hayırlı olsun canım inşallah tutunurlar, kaç hücreliydi embriyoların ben de transfere geçiyorum 2 tane 3. günüm varCanım dondurulmus 3. Gün embriyosu çiftinşallah hepimiz listeyi pozitiflerle doldururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?