Transferden 2saat kadar önce 1,5 litre su içmem söylenmişti benden önceki hasta içeri girince sıkıştım diye lavaboya girdim nasılsa yine gelir diye düşünmüştüm kapıya hemşire dayandı sıra sende diyeDinlen dinlen bugün sev karnını bol bolNasıldı transfer çok sıkışık mı olmak lazım gerçekten
Daha süreç başlamadı inşallah bir an önce başlarEvet ultrasonda görüyorsunuz. Tabi çok küçük bir şey, anlamak mümkün değil doktorunuz gösterir.
Merhaba beni de ekler misiniz listeyeKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo T tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo Z zxcjkl 5 ARALIK Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK
Hayırlı olsun, hoşgeldinizKızlar merhabaa. Ben de bugun transfer oldum. 5. Gun emriyosu idi ve taze transferdi. Allahim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba hoşgeldinizMerhaba beni de ekler misiniz listeye
Tarihim henüz net değil rahim dinlendirme sürecindeyim aralık sonu gibi olacak transferim
3 embriyom var
Ben başlayacağım orayaMerhaba atakemt acıbadem hastanesinde tedavi gören var mı aramızda :))
Kızlar selam. Ben de bugün 5.gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum. Dualarınız da bana da yer verinhadi hayırlı olsuun
Tüm kalbimle inşallah herşey çok güzel olur, tüm güzel dileklerim, dualarım seninle.Kısssslaaaarkontrolden çıktım şimdi perşembe günü sabahtan transferim var bana dua edin
Merhaba acaba gonalf kan gün kaç doz kullandınız başladığınızda regl kaçıncı gündğ ve ilk kan testini ne zaman verdinşzKızlar merhabaa. Ben de bugun transfer oldum. 5. Gun emriyosu idi ve taze transferdi. Allahim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim transferden 5 gün önce kasıklarıma ağrılar girdi çok hafif çok ama adet habercisi sancı mi desem huzursuzluk mu desem öyle bir şey vardı. Sonuç olarak bugün transferim iptal oldu. Adetime de 10 gün vardı.Transfer olan anne adaylarını tebrik ederim, bu zorlu süreçte son aşamaya geldik :)) Allah sağlıklı keyifli hamilelikler nasip etsin. Transferden 1 2 gün önce karnı ağrıyan oldu mu? Regl olacak gibi ama çok hafif, bu ağrılar normal mi acaba?
Ben 262.5 adetin 12. Günü opu olmuştum 3. Gün emrıyosu transfer olmuştu şimdi düşük oldu 4 gün önce dondurulmuş transfer yapıldı hayırlısı olsun senin için de ilaç dozu yaşa ve kiloya göre değişiyor başkaları ile kıyaslamayınMerhaba acaba gonalf kan gün kaç doz kullandınız başladığınızda regl kaçıncı gündğ ve ilk kan testini ne zaman verdinşz
29 Aralık olarak yazalım isterseniz duruma göre güncellerizMerhaba hoşgeldiniztabiki eklerim ama tarihi hangi gün olarak belirteyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?